Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Rovinj amarincetrtek?

Rovinj amarincetrtek?

Pozdravljeni. V cetrtek naj bi sli do nedelje v Hotel Amarin v Rovinj. Samo se danes lahko odpovemo. Zelo si zelimo, ampak napoved je kar grozna, ac danes zaprta, ne vemo, kaj naj.
(Ok, vem, da ne bo za sprehode zunaj, tisti, ki ste bili, p veste, kaj hotel ponuja, tako da bi bili notei cisto zadovoljni). Je mogoce kdo te dni tam ali planira iti?
Hvala za vsak nasv

Mi smo bili prejsnji teden par dni. Za par dni je super.
Skoraj me rabis it iz hotela. Odvisno kako stare otroke imas. Ce so dovolj veliki, da hodijo sami okoli (nad 5 let) potem se jim bo ful dogajalo, ta stari pa boste lahko posedeli v hotelskem baru.

Ze v sobi imajo na voljo igrace. Imajo igralnico, telovadnico, bazen…ze samo hranjenje vam bo vzelo ful casa ker so trije obroki in izbire da te kap :)))

Skratka po moje vam ne bo dolgcas.

Hvala lepa. 7 in 2 sta stara. Ja, sem slisala, da je dovolj vsega, cetudi ne gres ven, ampak skrbi nas pot, ker je taksno vreme. Mi imamo do Lj (brez snega :)) eno uro, potem pa ac do Primorske …in se naprej..?

Tudi mi gremo v četrtek in do nedelje. Vožnje imamo toliko kot vi, ampak nas ne skrbi, še po precej hujšem smo se vozili in vedno prišli ok na cilj:). Glede sprehodov zunaj se ne sekiram, če bo vreme, bomo rade volje šli, sicer je pa baje toliko dejavnosti za otroke, da si komot lahko cele dneve v hotelu. Se vidimo tam:)

Mi smo odpovedali. Saj mi je zal, ker danes ni tako hudo, vceraj pa je res bilo in bil je zadnji dan odpovedi, tako da bi mi trgalo s kartice, ce ne bi sli. Bomo videli jutri, kako bo, ce nam je usojeno, bomo nasli se kako sobo, ceprav je sedaj dosti drazje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close