Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem rover

rover

Pozdravljeni
Rada bi kupila Roverja 45, pa me zanima kakšno kvaliteto ima karoserija – rjavenja itd. Pred leti smo imeli Roverja, sedaj imamo VW, vendar se mi Rover bolj dopade. Slišala sem, da hitro rjavijo in da niso več to kar so včasih bili. Ima kdo izkušnje? Hvala za pomoč

Nakup Roverja ti odsvetujem in sicer ne samo zaradi slabe kvalitete ampak tudi zato, ker v SLO ni niti enega pooblaščenega serviserja za Rover, zato se ga tudi vse avtohiše izogibajo in ga ne jemljejo v račun ob nakupu novega vozila, tako da mogoče malo previdnosti.

Joj, zvezdica, za vsak palični mešalnik mora biti zagotovljen servis, za avto pa ne? Za Rover je pooblaščenih servisov dovolj, vprašanje je pa seveda tako kot pri vseh znamkah, kako dobro delajo.
Bubabaja, pojdi na forum http://www.avtomobilizem.com. Vem, da imajo ti roverji eno klasično napako, a če jo je odpravil že prodajalec, te v bistvu nima kaj skrbeti.

Znamka Rover ne obstaja weč. rezervni deli se dobijo poceni (kopije) Nekateri modeli majo od honde blok mašine saj jih je mela honda v lasti Pred propadom jih je pa bmw prevzel – rover 75 ma od bmwja dizla.

Subarufreak
Resno me zanima, kje si dobil podatek, da so deli za roverja poceni. jaz vozim rover 75, pa so deli precej dragi, drugače pa avto fenomenalen. Res ima diesel motor od bmw, ki je zelo varčen in dovolj močan. Pošlji mi kakšno povezavo za poceni kopije na email mitja.zitnik@hotmail.com
Hvala

New Report

Close