Najdi forum

ronhil?

dooooolgo let nazaj, je moja mama imela en parfumček, z roza pokrovčkom, mislim da je bil ronhil pa še nekaj.
ali katera ve, kje bi se dalo tole reč še dobit, kjer je jaz nikjer nisem več videla. grozno lepo je dišal, no..vsaj takrat.

Sicer ga ne poznam, sem pa prepricana, da bi ti danes ful cheap deloval. Tko kot razni charliji in podobna ******, ki so jih nase mame uporabljale.

Sem pa malo pogooglala in nikjer na net parfumerijah ga nisem zasledila.

Lp1

možno ja, saj pravim. takrat je bil tako sladko-odrasel, ne vem kako povedat sploh. najbrž ga sploh ni več za dobit.

Caki caki, nove info prihajajo…..Sem malo sprasevala kolegice v sluzbi in ne samo da se spomnijo, pravijo da se da dobiti v tusu!!! In glej ga zlomka, se jaz sem se ga spomnila. Na pokrovcku je pisalo z zlato ronhil…….:-)

jaaaaa, tak je bil. majhna flaškica z rebrastim steklom. bom navalila na tuš: )
thx.

Ja, to so bile res cheap vonjave, ampak ena, menda je bila od Leka ali Krke, s črnim pokrovčkom, mi je nekako ostala v predalu. Pred nekaj leti sem ga izbrskala … Saj ni res, pa je: dišal je odlično. Še vedno! Sem pa žal pozabila ime, a me je ob temle postu zagrabilo, da bi ga preverila …

parfum je od firme tricia ma pa zelen pokrovček pa z zlato piše gor (ja tudi moja mama ga ima), mislim pa tut da ga je v tušu kupila.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close