Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Romunija Mamaia – poznano?

Romunija Mamaia – poznano?

Pozdravljeni!

Letos se bom s fantom odpravila na dopust v Romunijo, v Mamaio, pa me zanima kako je tam. V bistvu mi bo kakršna koli informacija prav prišla. Torej prosim za vse, ki ste bili v Romuniji, da mi poveste svoje izkušušnje – tako dobre kot tudi slabe.

Ja, pa še eno vprašanje. Imam lahko na letalu mp3 player in ga poslušam?

Lep poletni pozdrav vsem!

Mateja

Glede Romunije ti nebi vedla pomagat, ker še nism bila tam.

Glede mp3 playerja pa…jaz sem ga imela na veliko daljšem poletu kot do Romunije tko da mislim da ga tudi ti lahko imaš. 🙂

Živjo!

Tudi midva greva v Romunijo, kaj prav veliko ne vem, malo sme brskala, naj bi bilo poceni, fajn, kaj več pa piše v uni brošurci, ki sem jo kupla v turistični agenciji – od zgodovine do denarja (star menjalni tečaj- 2004!) pa tako na splošno – o varnosti, kaj se ti lohk zgodi, hrane itd. Mi je kar izziv. Pa upam, da bo čim več za okol hodit, d amal vidim samo Romunijo. Aja, pa njegov oče ”straši”, da je v teh nalivih ki so bili v Romuniji odneslo plažo…. Nisem nič prebrala o tem. Verjetno se heca.
Lepo se imejta!

mi smo bili tam pred 2 letoma z avtom in smo kampirali. v bistvu je vse poceni, domačini so bili prijazni, počutili smo se varno. na avtobusu sem pozabil rukzak, ki smo ga dobili nazaj, manjkal je le mali etui za škarjice. za vstop v mamaio morajo avtomobili plačati vstopnino in tako so deloma omejili vstop domačinom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close