Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Romunija in rolerji?

Romunija in rolerji?

Živjo!
V nedeljo se odpravljamo v Romunijo (Mamaia), pa me zanima ali se mi splača vzeti sabo rolerje?

lp
Uroš

ps: Ali je res tako hudo glede žeparjev? (Lansko leto v Bolgariji ni bilo problemov, pa so me vsi kar svarili)

Ojla,
Jaz sem bila v Mamai skoraj 10 let nazaj. Kolikor se spomin je precej betonsko, tako da se po moje da tudi rolati
Moja izksunja je zelo slaba in ne bi sla vec tja tudi ce mi kdo placa, ampak je res da je bilo to 10 let nazaj in se je verjetno v tem casu kaj spremenilo na bolje.
Upam, da bo tvoja izkusnja popolnoma nasprotna.

Lp, Naja

Urko, tudi jaz grem v Mamajo, vendar je odhod 11.7. Potuješ z Intelekto? Si že dobil organizacijo potovanja, odhod …?Ob kateri uri?

Tudi jaz bi rada malo več informacij v zvezi z bivanjem!!!!!!!!!!!!!

Zakaj slaba izkusnja ? Jaz sem bil precej zadovoljen … cene nizke … imas precej za videti ce se seveda ne zadrzujes samo ob plazi.

A lahko malo več napišete, kaj vse se da videti, ali se da najeti kakšen scooter ali podobno.

A je kakšna dobra spletna stran?

Hvala!

MelY,
v Mamaio grem z Intelekto, 4.7. ob 22.00, nazaj pa pridem 19.7. ob 3.00 zjutraj!!! ( bo treba kolege metat iz postelj sredi noči v ponedeljek 🙂 )

Sem bil pa letos za Novo leto v Transilvaniji z Gaudeamusom. Je blo super, samo z avtobusom je bila kar dolga pot ( cca 14 ur )

Najbolje je ko si tam – si MILJONAR!! 🙂

lp
Uros

http://www.mamaia.com

lp
Uros

Prosim javi, kako je bilo v Mamai, ker imam namen iti v avgustu z Intelekto. V katerem hotelu si bil in če si šel na kakšen izlet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close