Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Romantični vikend Gorenjska

Romantični vikend Gorenjska

Z možem se odpravljava na romantični vikend na Gorenjsko. Ali imate kakšno idejo, kje bi prespala v kakšnem malo boljšem hotelu?

Peggi

Šmarjetna gora nad Kranjem, hotel v Preddvoru (ta hotel po moje ni nič posebnega, okolica pa krasna), na Bledu pa je kar nekaj dobrih hotelov….

hotel kompas ribno

hotel kompas ribno pri bledu

Hehe, ali si slučajno že kdaj slišala, da kje obstaja malo boljši hotel in pa dobra hrana na gorenjskem???

sploh mi ni jasno kako lahko hotel na Šmarjetni in v Preddvoru okaraktriziraš kot dober hotel ??????? oba sta namreč poden od podna.

g. minister: na gorenjskem se da zelo dobro jesti 🙂 sploh na kakem kmečkem turizmu ali stari, “preverjeni” gostilni.

peggi: žal na gorenjskem ni dobre ponudbe hotelov, razen na Bledu, mogoče v Kranjski gori.

Jaz pa mislim da res dober hotel za romantični vikend ni nujno potreben, je pa važen ambient, bi rekla da je Kranjska gora primernejša vsaj ni takšne gužve kot na Bledu.Mah men bi bil šobec romantičen, majo res lušne hiške v kampu.

meni se še vseeno zdi, da je kranjska gora najbolj primerna. je vas, za vikende je polna, je nekaj kavarn, lahko greš do villacha (če ga ne gledaš iz vidika šopinga je lepo mesto), malo na bled,…. za prespat predlagam hotel kotnik ali kakšnega podnega. mislim, da ni slabo niti v vitrancu v podkornu, vsaj hrana je tam zelo zelo okusna. je bil pred 1-2 leti v celoti obnovljen. mogoče res PODKOREN.

Metkamarjetka – kaj manjka hotelu na Šmarjetni gori ?
V sobah res še nisem bila, kulinarika pa je na visokem nivoju, pa razgled tudi.
Za Preddvor sem sama napisala, da ne vem, kak je (zdaj) hotel, ampak
za romantični vikend pa je lokacija primerna, a ne ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close