romantični filmi
Matkič po moje bi ti znal s tole divjo Štajerko bolje delati kot jaz. Ti si bolj vajen tega :)))
Enkrat sem že najebal s podobno ne mislim še enkrat :)[/quote]
Ma kje… mene še danes kake Štajerke presenečajo pa sem Ptujčan vajen vsega hudeka z esta pa z vasi 😀
Matkič po moje bi ti znal s tole divjo Štajerko bolje delati kot jaz. Ti si bolj vajen tega :)))
Enkrat sem že najebal s podobno ne mislim še enkrat :)[/quote]
Ma kje… mene še danes kake Štajerke presenečajo pa sem Ptujčan vajen vsega hudeka z esta pa z vasi :D[/quote]
Povej mu, da psa ne bo rabil 😉
Ma kje… mene še danes kake Štajerke presenečajo pa sem Ptujčan vajen vsega hudeka z esta pa z vasi :D[/quote]
Povej mu, da psa ne bo rabil ;)[/quote]
ok… Seba… psa ne boš rabil 😛
ps. Pri meni ga pusti pa safe word se zmenva pa pokliči če boš rabo pa uletim s psom 😀
lolz
Ok 😀
Seba nimaš šans baje….. dela se nedostopno čeprav je samska in jo mogoče lahko dobiš če se dovolj potrudiš in boš izviren in je neboš več primerjal z neumnimi besedami kot so coprnica, cipa ipd….
Piši na ZS 😛
Preslabo me plačuješ 😀 :P[/quote]
Še dano bom nazaj vzela!!!![/quote]
A pol moram jaz tebi kaj plačat iz lastnega žepa?
oh joj…. vidiš seba… Štajerke še mene Štajerca presenečajo 😛
nič bat…..
ne ne…. jaz se poslavljam…. ti pustim tole (ne dvomim) lepotičko za pogovor….
Saj če pa je res coprnica pa te bo (če bo želela) itak uročila 😀
jaz sem samo prevajal za zahodnega Slovenca ker vidim da si mel nekaj težav pri razumevanju!
jaz bom samo bral če pa kaj odkrijem pa dobiš ZS 😀 izkaži se zdaj ….. tu je ceneje kot če greš spet falirat v LJ 😀
nič bat…..
[/quote]
Zakaj bi se naj tega bala? Ti imaš res čudaške ugotovitve ;)[/quote]
ni blo mišljeno tebi ampak je odgovor bolj javne narave 😛 pač citat je zato tukaj da se ve za kaj se ni treba ničesar bat :)))
Ti verjamem da se ne bojiš ničesar….
Forum je zaprt za komentiranje.