Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek romantični filmi

romantični filmi

verjamem samo tisto kar vidim

Mislila boš, da sanjaš..

hahaa… jao bože

ti rabiš enega, ki ti bo kos- da te vzame v roke in ti pokaže kdo je glavni

Tu pa se moram popolnoma strinjat s teboj 🙂 Samo……..ne vem če se je že rodil 😮

tvoja komunikacija mi je všeč, ker poveš kar misliš na lep način- znaš pa se tudi igrat z besedami. Imam pa občutek, da ti je nekdo uničil vero v tisto pravo love.

Verjetno se v vsakem življenju nekoga najde takšen “nekdo”, ampak vse je odvisno od nas samih. Ane? 🙂 Hvala za kompliment…
A ti pa nisi bil še nikoli razočaran?

mogoče sem bil, ampak se ne spomnim več- ni časa v življenju za to
a hodiš kaj na zmenke?

Toliko zanimanja za ženske..Sploh ne razumem, kako je lahko še katera sploh samska. 🙂
In si ne želi biti samska.

Na zmenku pa že lep čas nisem bila… Dvomim, da bi bila trenutno dobra družba za nekoga, ki bi si želel več kot le smeh in klepet 🙂

Ja Robi, vidiš….vsega je dovolj, pa skoz se nekaj pritožujemo ane?

Kleopatra_ to bi bil pa rahlo premlad zate, četudi se ravno sedaj rojeva… 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kleopatra_ to bi bil pa rahlo premlad zate, četudi se ravno sedaj rojeva… 😉 :)))[/quote]

Malo sem olepšala- da ne obstaja 🙂

Kleopatra_ to bi bil pa rahlo premlad zate, četudi se ravno sedaj rojeva… 😉 :)))[/quote]

Malo sem olepšala- da ne obstaja :)[/quote]Nemogoče, da ne bi…. 🙂
To bi lahko trdila, če bi že vse moške tega sveta, preizkusila, tako pa….se delaš preveč vsevedno? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Malo sem olepšala- da ne obstaja :)[/quote]Nemogoče, da ne bi…. 🙂
To bi lahko trdila, če bi že vse moške tega sveta, preizkusila, tako pa….se delaš preveč vsevedno? ;)[/quote]

Sploh neee….samo nisem še naletela na takšnega in dokler ne bom, pač ne bom verjela. Pa ne me zdaj tu prcat 🙂

Nemogoče, da ne bi…. 🙂
To bi lahko trdila, če bi že vse moške tega sveta, preizkusila, tako pa….se delaš preveč vsevedno? ;)[/quote]

Sploh neee….samo nisem še naletela na takšnega in dokler ne bom, pač ne bom verjela. Pa ne me zdaj tu prcat :)[/quote]Peca te kdo? 😀
Saj ni treba čist verjet, obdrži vsaj upanje ne pa tisto… ni se še rodil :))

Premalo se gibaš da bi lahko naletela al pa previsoko letaš in ne naletiš…. :))))

Sploh neee….samo nisem še naletela na takšnega in dokler ne bom, pač ne bom verjela. Pa ne me zdaj tu prcat :)[/quote]Peca te kdo? 😀
Saj ni treba čist verjet, obdrži vsaj upanje ne pa tisto… ni se še rodil :))

Premalo se gibaš da bi lahko naletela al pa previsoko letaš in ne naletiš…. :))))[/quote]

Prcat ne pecat 🙂 Ne me prcat….
Bom upoštevala tvoje nasvete 😉

jaz bi s teboj kakšno rekel in se smejal, nič drugega

nadaljevanje boš sama želela

A bi še kdo šel z menoj na kavo? 🙂

HEJ!!

Če dobro zgledaš, bi šlo 🙂 če imaš porihtano podstrešje pa še toliko boljše :)))

Ja nooo, da naredimo eno srečanje pa je hahaa…

Če dobro zgledaš, bi šlo 🙂 če imaš porihtano podstrešje pa še toliko boljše :)))[/quote]

To je vse tako relativno- mogoče bi pa lahko komu ugodila 🙂 Me zanima kako bi bilo obratno.

Če dobro zgledaš, bi šlo 🙂 če imaš porihtano podstrešje pa še toliko boljše :)))[/quote]

To je vse tako relativno- mogoče bi pa lahko komu ugodila 🙂 Me zanima kako bi bilo obratno.[/quote]

Poskusi se s kom dobiti in boš spoznala obratno 🙂

To je vse tako relativno- mogoče bi pa lahko komu ugodila 🙂 Me zanima kako bi bilo obratno.[/quote]

Poskusi se s kom dobiti in boš spoznala obratno :)[/quote]

Enega moram izbrat 😀 :)) Težka bo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close