Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rolerji Roces

Rolerji Roces

Oj,

a kdo ve, kakšna je cena rolerjev Roces (orlando II, št.30-35) npr. v Hervisu, Intersportu in če jih sploh že imajo.
V Asi v Naklem so 69,95, pa ne vem, ali se nam splača vozit tja ali ne.

Hvala.

okrog novega leta sem jih gledala v Hervisu in je bila zelo podobna cena – mislim da 69,99€ Jap, lahko preveriš: http://www.hervis.si/index.cfm?CFID=1357391&CFTOKEN=97921269&fuseaction=Sportwelten.detail&hauptgruppe_id=525&gruppe_id=831&untergruppe_id=1259

v asi imajo zdejle 10 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižanje, tako da so 62 €, no če ste v okolici kranja ali nakla se splača drugače pa ne 🙁

O,mi gremo glih čez Naklo danes,kje je Asa?

ko pridete v naklo, bo na vaši desni potekala še ena vzporedna cesta na katero je najbolje da kar prej ali slej zavijete, so dovozi s ceste, nč bat in kar na njej ostanete, kmalu boste zagledali tablo asa naklo na vaši desni , bodte pozorni ker je ozka in dolga 🙂 in tam zavijete not in pridete direkt pred trgovino.

aja, če sem malo zmedeno napisala pa le še poglej v najdi.si zemljevid in vtipkaj asa naklo

zakaj na stransko vzporedno cesto: zato ker ponavadi zgrešimo tisto tablo :), tko smo pa zihr 🙂

hervis ima vsako leto akcijo rolerjev. tisto leto, ko smo mi kupovali ravno od rocesa niso imeli znižane te ševilke, manjše pa samo črne. so pa rocesove zdaleč najbolj uporabne. in tudi dobro jih laho prodaš naprej.

Hvala … Smo jih kupili kar v Hervisu, je enaka cena.
Sicer je moj že nekaj vihal nos, ker je sedajle gledal v Intersportovem katalogu Crazy creek za 28 eur …
Ma jaz še vedno mislim, da so Rocesovi zakon (smo imeli zdaj tamale 25-29). Itak jih pa še drugi otrok ponosi za prvim 🙂

Lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close