Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style rokavica s čudežnimi kristalčki za odstranjevanje dlak

rokavica s čudežnimi kristalčki za odstranjevanje dlak

Vsem skupaj lep pozdrav!
Zanima me, ali je že katera od žensk slišala za čudežne kristalčke oz. za posebno rokavičko, s katero z drgnjenjem odstranite dlake z dela telesa?
Samo podrgnete po koži in dlake izginejo. Je to mogoče? Menda je z uporabo rokavice iz posebnih kristalov in silicijevega karbida, ki naravno in brez kemikalij odstrani dlake za več tednov. Postopek je neboleč, kožo najprej rahlo navlažite, potem pa jo z rokavico z nežnimi krožnimi gibi podrgnete in dlake odpadejo same od sebe. Metoda je primerna tako za moške kot za ženske, poleg odstranitve dlak pa nega s to rokavico še polepša kožo, jo pomladi, deluje nanjo kot piling, jo zmehča in dobro prekrvi.
To sem prebrala nekje na netu. Zanima me, ali ima katera izkušnje s tem in kakšne, kje se da to kupiti in koliko stane. Hvala za odgovor! Lp

jaz sem to preiskusila in sicer deluje, ampak ni tako enostavno. Moraš kar malo drgnit. Se je pa kar obneslo pri bikini predelu, kjer se mi od brazilske dep. dlake vraščajo, od britja pa koža vname. Prodajajo v Sanolaborju, stane 25 euro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close