ROK
Zelo rada gledam oddajo Gostilna išče šefa. Všeč so mi ti mladi ljudje, ki se spopadajo s psihofizičnimi sposobnostmi in se učijo delati in samostojno ustvarjati.
Kuhinja je poglavje zase. Tukaj dela ne zmanjka. Gost je kralj. Za gosta je treba narediti vse in še več. Ti mladi ljudje niso prav vešči dela in ne kuhanja. Radi pa se zapletajo v medsebojne odnose.
Med temi, ki so ostali je zaznati velik razvoj v načinu dela. Iz prejšnjega beganja od živil do štedilnika, so sedaj zrasli v odgovorne ljudi, ki že razmišljajo, kako bi bilo, če bi prevzeli to gostilno. Zavedajo se obveznosti, ki jih čakajo. Njihov mentor Bine, jih je v vseh pogledih veliko naučil.
Prav gotovo pa je zelo opazen v tej skupini mlad ambiciozen fant, ki vidno navdušuje in uči vse sodelavce in skrbi za dobre medsebojne odnose. Samo, kako je hvalil tisto , kar je Branko pokazal. Vsi so Branka nekako odrivali, on je prav poudaril njegove pozitivne lastnosti.
Priljubil se je skoraj vsem gledalcem in radi bi ga še gledali, kako se suče v gostilni, kako ustvarja in nas razveseljuje.
Upamo, da ni bila sinoči njegova zadnja beseda-odhajam, resnična.
Taktiziranja pri njem sploh ni, saj je vidno dober… da ne rečem najboljši.
Kaj pa vi menite, dragi ljubitelji Med Over Neta?
Tako, kot sem presodila, je Rok iskren in poštwn fant, ki druge spodbuja in bogati s svojim znanje.
Jani pa je najprej iskal oporo pri Teji, potem pa je skušal prikazati, kako zna kuhati, toda brez nje, je vse znanje izpuhtelo v nič.
Pa kakšen kuhar je to, ki motovili sem in tja po kuhinji, se boji gostov, ki so njegovi bivši delodajalci. Če je kuhar, naj pokaže, kaj zna, če je šef, naj sodelavce spodbudi in razporedi na delo.
Rok ima poseben karakter. Vsaj pokazal se je za korektnega in timskega delavca, ki se ne opira na enega ali drugega, prav nasprotno, če le more, jih poleg svojega dela, še motivira.
Forum je zaprt za komentiranje.