Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika roj. dnevi in torte

roj. dnevi in torte

Pozdravljene ženske,
Kje vi naročate torte za posebne priložnosti kot so roj. dan, poroka, obhajilo…? V slaščičarnah, pri kakšni znanki?Ste zadovoljne, vam je všeč?
Oče praznuje 50 let pa smo si želeli prav posebej naročiti torto, ker drugače vedno torto naredi mami po svojih najboljših močeh.
Kolikšna pa je kej cena (recimo za 30 kosov)?Kaj priporočate?

Lp, Kaja

Meni so najbočjše domače… Lahko ni tako lepa, ampak glede okusa… Za cene pa res ne vem, ker jo čisto vedno delam sama. Tanja

Mi jo naročimo v Zvezdi v Ljubljani. Res so dobre! Cena je pa, za toliko koškov kot jo hočete veliko, toliko računajo. Npr. za trideset oseb: 30*cena enega koščka ( 400-500 Sit). Lptan napisal:

> Meni so najbočjše domače… Lahko ni tako lepa, ampak glede
> okusa… Za cene pa res ne vem, ker jo čisto vedno delam sama.
> Tanja

Z mamo jih vedno delama sami in to za tričetrt sorodstva (kamor smo pač povabljeni). Nikoli pa torte ne bi kupila v slaščičarni, ker se sploh ne da primerjati z dobro domačo torto.

Sicer pa vem, da je lahko doma narejena torta tudi veliko lepše okrašena kot v marsikateri slaščičarni. Če doma ne bi znale same pečt, bi jo dala spečt komu, ki peče sam doma.

Kar se pa poročne torte torte tiče, si jo bom pa najbrž kar sama pekla :)) – nekje se je potrebno učit ;).

Lp, mishika

Hej,Mishika,lepse nisi mogla napisati!

Ce se samo spomnim tort,ki jih z mamo pricarata – videla na slikah!
Kaj kupljene!Vse po vrsti se lahko skrijejo. Trud je poplacan. Lp Babi

:)))))))) Hehe, hvala Babi (zdaj pa že zardevam…). No, se trudima po svojih najboljših močeh in glede na čas, ki ga imava :).

Lp, mishika

Torto naročimo kar v slaščičarni. Tudi domoče torte de pač ne bi branila, a pač nisem tip za to. Mishika ne vem kako si se omislala, da si boš spekla poročno torto, o vsem teh stvareh ki jih moraš postoriti in pripraviti ne vem če bi zmogla speči še torto tudi če bi bila tip za to.

LP

A.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close