Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek roditeljski v živo pct pogoj

roditeljski v živo pct pogoj

Za debilno Majka.

Sem odgovarjala na zapis da je Ihan izjavil da bo epidemija izvenela spomladi, pa so ga zgleda medtem zbrisali, ker se moj odgovor ni hotel objaviti.

Ne vem v čem je problem? A dr.Ihan ni več kompetentna oseba? Zakaj se take odgovore briše? Preberite si njegov intervju v Zarji kjer je to napisano če vam kaj ni jasno.

Odgovor na objavo uporabnika
1234, 09.09.2021 ob 23:08

1.Tistim, ki smo bili pametni in se nismo cepili in nismo preboleli ker se pazimo je šola dala možnost, da nas cepljeni okužijo!

2. Šola bi lahko organizirala sestanek preko zooma, temsa… pa ga ni

3. Lahko bi organzirali sestanek na prostem

Torej ne nismo imeli izbire glede sestanka

Tocno to je bistvo. Necepljene, ki se pazijo, se v bistvu sili, da se izpostavljajo cepljenim, ki se (nekateri) ne pazijo vec, vendar lahko dokazano prenasajo virus. To pa je diskriminacija.

Zaradi potrjenega dejstva, da se cepljeni lahko okuzi in prenasa virus, so necepljeni ogrozeni.

Odgovor na objavo uporabnika
Neprijavljena, 10.09.2021 ob 07:36

Sem odgovarjala na zapis da je Ihan izjavil da bo epidemija izvenela spomladi, pa so ga zgleda medtem zbrisali, ker se moj odgovor ni hotel objaviti.

Ne vem v čem je problem? A dr.Ihan ni več kompetentna oseba? Zakaj se take odgovore briše? Preberite si njegov intervju v Zarji kjer je to napisano če vam kaj ni jasno.

Bo izzvenela, ker bodo vsi ali cepljeni ali preboleli, ampak kaj bo pa do takrat? Koliko ljudi bo v bolnici in koliko še mrtvih? Da o preobremenjenih med.sestrah ne govorimo. Itak jih je vedno manj in vprašanje, koliko jih spomladi sploh še bo po bolnicah. Ko bomo rabili zdravstveno oskrbo, ne bo nikogar, ki bi nam pomagal.

To je pravi problem, ampak ga mnogi ne želijo videt. Je težko pogledat korak naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close