ROBOTSKI SESALNIK -KATERI KUPITI
pozdravljeni
zanima me, če ima kdo doma robotski sesalnik…kateri in kako ste zadovoljni z njim ?
odločam se,da bi ga kupila , pa malo oklevam zaradi hišne muce in ker ne vem, če vredu posesa vse kote , preproge in pod pohištvom ?
če ste pri volji , prosim dajte mi kak odgovor in vaše izkušnje
hvala in lep dan
Tudi sam imam Rombo. Imam tudi psa tako, da sva takrat vzela prav verzijo Pet (ima precej večji predalček za svinarijo :). Ko sem ga prvič vklopil, sem padel skoraj v nezavest. Naslednji dan predalček spet POLN. Haha…pa sem milil, da imava čisto doma 🙂
uglavnem Rombe so zakon. Na tepih tudi spleza tako, da se nimaš kaj bati. Edino, če imaš kje na tepihu črno ali pa temno rjavo barvo ga malce poheca, ker misli, da so stopnice in ti te barve ne prečka.
Pozdravljeni. Tudi mi smo kupili robotski sesalnik Bralko v Sparu. Delal je približno pol leta brezhibno. Uporabljali smo ga sigurno 5 x na teden. Že od začetka ni nikakor sam našel polnilne postaje. Tako smo ga iskali po bajti, a nič zato. Smo ga pač polnili ročno. Sesal je precej neučinkovito. Večinoma je šel le ob stenah, na sredini stanovanja sesanja ni bilo, ali je bilo zelo poredko, znal je tudi puščati smeti. Po 7 mesecih je šla baterija. Garancija na baterijo 6 mesecev. Sicer se baterija napolni, a po 5 minutah izgubi napetost in program se premakne na sesanje ob stenah (vseskozi se dotika ovire in sesa ob njej, ter se premika le v eno smer).
Skratka, zadeve, ki sem jo kupil jaz ne priporočam nikomur ali bolje, jo odsvetujem. Denar boste vrgli stran. To je pač moje mnenje.
Kar se tiče robotov nasploh pa tako: Če ste ena tistih gospodinj, ki vsak dan leta z metlo in ni čarovnica, ena tistih, ki organsko ne prebavlja prahu, jo ta moti…. kupite si robotski sesalnik. Ne vem kateri, ampak zadeva bistveno olajša posel. garantirano boste imel(i)e več časa zase. fantje in možje. sicer drago ampak lepo darilo za vašo drago. LP
Jaz imam tega sesalca zato ker je cenejši kot tisti Romba, vendar je enak kot Romba, tako da se tega po moje bolj splača. Pa lepši izgled ima. Sem imel prvo iRobota pa se je cel čas nekaj ustavljal in je bil večkrat na servisu, tega pa mam (kot sem gor dal link) že dalj časa in deluje super. Priporočam ga bolj kot kakšnega drugega.
Pozdravljeni/ne,
jaz pa iščem kakšno informacijo za tale model: https://www.bfcshop.si/ciklonski-sesalnik-philips-fc9520-09
Nikjer nič ne zasledim, ne vem ali je to popolnoma nov model?
Zanima me če ga katera/i že uporablja in kakšne so izkušnje, predvsem kako je s praznjenjem posode, na koliko časa, kako zahtevno je vse skupaj?
Sesalnik bi rada kupila mami, ki ima 75 let in nisem prepričana ali bo lahko delala z njim?
Hvala za vsako mnenje.
Lep pozdra, marija
Forum je zaprt za komentiranje.