Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Robi…

Robi…

Aktiviraj mi račun nazaj, ker mi starunklje, nmw-3ji, flashgordoni ipd čudaška bitja kradejo vzdevek.

Dobiš sendvič s pršutom.

Hvala !

Ponudi pršut s sendvičem;-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

To imaš ti eno preganjavico in paranojo. Pejd k zdravnici v šumo :))

Nič ne bo, Robi je vegetarijanec – izboljšaj ponudbo.

– K L A R I S I

Nč pol, prosu te nm, ker itak vem, da si govno od človeka 🙂

En lep pozdrav : Matkiću, Spiderju, enmuTipu, Daterju, pa še komu od normalnih, k sm ga pozabu oment !

Pozdravljam tudi vse ki obožujejo fisting!

[img]http://madmikesamerica.com/wp-content/uploads/2012/01/sockpuppets-love-to-get-fisted.jpg[/img]

Ah ja, ti si toliko samozagledan vase, da misliš, da se bom jaz s tabo ukvarjala? Z mulčkom, ki visi na mami dojki? Pa kaj še. Ti kar imej svoj nik. Jaz tvojega ne rabim. Niti se mi ne da ukvarjat z otrokom kot si ti. Mene zanimajo moški 40+. Raje 50 kot 40.

Ah ja, ti si toliko samozagledan vase, da misliš, da se bom jaz s tabo ukvarjala? Z mulčkom, ki visi na mami dojki? Pa kaj še. Ti kar imej svoj nik. Jaz tvojega ne rabim. Niti se mi ne da ukvarjat z otrokom kot si ti. Mene zanimajo moški 40+. Raje 50 kot 40.[/quote]

Njih pa zanimajo ženske pod 70 odvisno od višine.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close