Robi Kališnik- grozovito mučil in ubil 42 mačk, danes zaposlen
Naj se jih drži zločin do groba, naj se kaže nanje s prsti povsod, kjer bodo te zveri hodile. Ne predstavljam si jih imeti v svoji bližini. To je in ostane v človeku, čaka samo na pravi trenutek, da se aktivira. Gen za krutost se prenaša na potomce. Upam, da jih nekega lepega dne pravično udari narava, da občutijo vse bolečine, ki so jih zadali tem čudovitim nedolžnim zivalcam.
2345, 28.04.2025 ob 17:48
Kaj pa porečete na njegovo partnerko, ki mu je pankrte rodila? Da se ženska pusti oplodit s tako pošastjo …
Se sprašujem enako. Mogoče pa je ona enaka sadistka, da se ji tak bolan stvor ne gnusi. Gliha vkup štriha. Kaj vemo, kaj taki bolni umi počnejo na skrivaj. V Sloveniji poleg živali izgine kar nekaj ljudi. Večinoma se ne izve, kako končajo.
Na mojo gimnazijo so hodil. Se spomnem, so bli starejši kok ene dve leti od mene. Kere drame. Keri debili. Seveda bogataši, sinovi bogatunčkov, takrat jih še ni bilo glih tolk velik. A ni šel eden pol na škofijsko gimnazijo? Sam ne vem kater, jih drgač po videzu ne poznam….
Pa prfoksi so bili taktat še stara jugoslovanska garda, ni tko k dans, pri nas je bilo strogo vse, nema šanse klepetanja in tako naprej., danes bi mel inšpekcijo vsak dan tam….
pajo42, 28.04.2025 ob 22:09
Na mojo gimnazijo so hodil. Se spomnem, so bli starejši kok ene dve leti od mene. Kere drame. Keri debili. Seveda bogataši, sinovi bogatunčkov, takrat jih še ni bilo glih tolk velik. A ni šel eden pol na škofijsko gimnazijo? Sam ne vem kater, jih drgač po videzu ne poznam….
Pa prfoksi so bili taktat še stara jugoslovanska garda, ni tko k dans, pri nas je bilo strogo vse, nema šanse klepetanja in tako naprej., danes bi mel inšpekcijo vsak dan tam….
Prfoksi jugo garda
vse strogo
enega izmed sadist.psihopatskih pošasti premaknili na škofijsko gimnazijo
Torej je jasno, da se ni šlo za permisivno vzgojo, ampak je bila doma disciplina in trda roka. Tako kot pri vseh serijskih morilcih. In so ustvarili pošasti.
Kdaj pridejo ljudje na vrsto? In ko bojo, kdo od tistih, ki je te tri manijake branil, bo odgovarjal za to?
Varnost mora biti.
Ker ko bojo ljudje mrtvi, ne smejo samo teli trije odgovarjati, četudi bojo oni te, ki bojo dejansko morili. Ker na njih smo bili itak že vsi opozorjeni. Odgovarjati takrat morajo vsi tisti, ki so jih branili, tožilka ki je opostila primer, češ da so vredu fantje, vsi na sodišču, ki so odpovedali,
-agencija Sonček,
-zavod za zaostale kjer so delali,
-njihovi starši, ki so tožili državo,
-Tv dobro jutro,
-diplomska naloga(so se pisale diplomske na temu primeru)…
Kruto odgovarjati. Takrat more biti dvojni javni linč, če takrat ni pomagal. Samo takrat ne nad temi tremi tipi.
Ker takrat se je že vedelo, da se bo to ponovilo na večjih žrtvah. Že mali otroci(tretji, čezrti, peti razred) so se pogovarjali takrat o temu v šolah, ko so brali popularne knjige o resničnih primerih serijskih morilcih in je bilo takrat vse lepo napisano o takšnih psiholoških profilih in kako preidejo iz živali na ljudi. Pač otroci imajo radi grozljivke in tudi oddake, knjige o serijskih morilcih so dosti otrok pritegnile. Takrat niso bili starši tako obremenjeni s tem kaj otroci gledajo. In potem so se učiteljice pogovarjale z otroci po šolah o temu primeru.
Torej ČE SO ŽE OTROCI VEDELI KAJ BO SLEDILO, potem bebci, ki sem jih zgoraj naštel nimajo nobenega opravičila in jih bo treba zelo okrutno obravnavati in razvrednotiti, ko bojo enkrat človeške žrtve!
Thimothej, 31.01.2022 ob 15:32
na Ministrstvu in je “Vodja pravne službe” pri ministru Koritniku!
Za ta strahovita dejanja nikoli ni odgovarjal, niti ni bil nikoli kaznovan!
Eden izmed novic na netu: Pred leti grozovito mučil in ubijal mačke
GROZA- tega primer se v živo spomnim!!!
Takih se NIKOLI nebi smelo zaposlovat! Kdaj bo tip odgovarjal za svoja GNUSNA dejanja?
Tip je 100% psi**opat!
#RobiKališnik
#RobertKališnik
Klalci iz Mecesnove gorice so na zverinski način pobili vsak več kot 42 LJUDI, ne mačk, pa danes zato prejemajo penzjone katere bodo dedovali tudi potomci, ne bi bil pa rad potomec enega teh, kazen za grehe prednika bo huda, grozna , raje bi se sam ubil kot da me usoda !
Takšni bi morali do smrti v arest in umazano prisilno delo. Ne reči, kaj pa pobijanje nedolžnih ljudi med vojno itd., , ja, ampak prav takšne pošasti, ki začnejo z živalmi, svoj zblaznjen um ob prvi priliki izživljajo na ljudeh. Potem pa so govorili o neki rehabilitaciji storilcev, lepo vas prosim, pošast je pošast.
si vse povedal, 28.04.2025 ob 22:48
Prfoksi jugo garda
vse strogo
enega izmed sadist.psihopatskih pošasti premaknili na škofijsko gimnazijo
Torej je jasno, da se ni šlo za permisivno vzgojo, ampak je bila doma disciplina in trda roka. Tako kot pri vseh serijskih morilcih. In so ustvarili pošasti.
Ja sevede ja. vse so imeli na pladnju, bogatunčki k so tastari jih kupovali s tem, da so jim vse v rit vtaknil Bili skoz frej, ne pa kot mi k smo mogl ob petkih in sobotah delat in zaslužit za sebe..isto un tip k je povozil eno tastaro v Kranju, sin bogatih staršev, k se niso brigal za njega, ga osebno poznam…Prepolno rit vsega, nobenega spoštovanja do ničesar.
Stara dobra šamarčina pozdravi vse.
Za probleme naše generacije, tisti, ki so največ pizdarij delal, so bili večinoma bogataši. Ali pa muška deteta pr čefurjih k jih niso vzgajal, jer se oni samo odgajaju. to je blo to.
Danes?
Primer zadnjič z bencinske: matka stara ene 50, mela dva otroka špeglarja stara ene 10-12 let. Stojimo v vrsti za blagajno, na kar se mulca spomneta obmetavat sredi trgovine z ledom, kjer so bili notri sokovi…prime led in fukne v svojo matko in brata in še v ostale. Kaj sem ga napizdil debila. Da bi jaz to naredil, me tastara ubije. Še dans bi mi odzvanjala šamarčina tok bi jih fasal.
Otroke vzgajate nasilne, najboljše so pa k otroci sami tepejo starše. Pička ti materina, bi ti mene usekal ja. Ni mat zastonj vpila: ja sam vas rodila, ja ču da vas pobijem hahahaha
Seveda vse v normali, koliko je bilo overdose nasilja kakih debilnih fotrov nad otroki, k otrok niso hotl, ampak so jih mogl met, ker družba tako hoče.
Dans pa kaj, nahajpani z red bulli in mcdonaldsom, jebe se njim za vse, se vidi, kakšno je stanje v šolah…svaka čast prfoksom da tole folgajo….
Forum je zaprt za komentiranje.