Robert Roškar
žalostno744, 15.01.2025 ob 06:06
Žalostno, vsi dobri moški so ali geji ali pa na Filipinih iščejo svojo boljšo polovico…
lol
verjemi, tistih, ki na filipinih iščejo ženske, se je bolje ognit. ti passportbroji žensk v resnici niti marajo ne in rabijo nekoga za seks in da jim bo pucal in kuhal in da jo bodo lahko komandirali okoli, tako kot so bile komandirane naše prababice.
Blendo, 06.08.2025 ob 13:21
Ogaben je. In njegova stara. Igračke propagirata, ko bi vedela kok sta antipatična, da se folk zgraža.
Nujno rabita psihiatra, oba, oče je edini normalen.
Pa tista njuna govorica … Fuj.
Mamo bi rad naredil zvezdo, da ne preusmeri pozornost nase ..
Ja …. Bil je in ostal mamin sinček. Prav žalostno je gledat kako mu starši dajejo napotke kaj mora vzeti s seboj na pot … Star je skoraj 45 let. Me res zanima kaj se zgodi tem moškim v otroštvu, da postanejo istospolno usmerjeni?
Travme ali kaj …. Če je bila mati ves čas tako pokroviteljska in zaščitniška se morda niti ni za čudit … Res, kaj se jim zgodi , da postanejo istospolno usmerjeni? Tega ni bilo nikoli toliko kot je zadnja leta. Kmalu ne bo več normalno, da si v zvezi z nasprotnim spolom.
Pohn k… je imel Gregor Roberta pa tudi tistrga njrgovrga pačrnja ko po žensko zacvili OMG. Ni saj ta Gregor jr pa tudi en depresiven tip. Vse vidi črno. Pa taka ljubav ko je razlagal Roškar…dajte it lepo na zdravljenje pa si poiskati ženske.
O mami raje ne bom, ne bi bilo vljudno…samo ko usta odpre se vidi, da je resno nerazgledana.
Kdor občuduje to familijo z Roškarjem na čelo, nima seh pik. Še najboljši je oče.
O kolegici Branki pa bi napisal kaj je s to žensko staro narobe? Ima čez 50 let, nima moža, niti otrok,.kuhati ne zna jn se vlači z mlajšim geyem po svetu. Kjer ji v video ne gre leporečenje deluje kot velika potrebnica. Sory mogoče sem edin, ampak meni se ta ženska prav gnusi. Pa če to rečeš na glas so užaljeni. Zadnjič ji je rekel kako ima lepo postavo. Straáno! A niso gayi esteti? Kratke noge, vampek, podbradek, ploska razvlecena ta zadnja. Celulitna. Kot Tof, (če se ga še spomnete) mi izgleda v obraz. Teklamo ji dela, ker mu jr fino da se ima s kom družiti in ga ne obosja. Pa riga in prdi, pije rada , je kar perverzna ta stara mama. Klasa od ljudi, nimaš kaj. Sami ste si krivi kaj ga pa všečkate in sledite . Naj vam se nadaljno kaže spolbe igrače, govoru kako bi rad bil nataknjen in ona tudi. Slovenci kaj ste resno skrenili, pa to kažete še svojim otrokom .
Lublančan, 17.08.2025 ob 04:05
Pohn k… je imel Gregor Roberta pa tudi tistrga njrgovrga pačrnja ko po žensko zacvili OMG. Ni saj ta Gregor jr pa tudi en depresiven tip. Vse vidi črno. Pa taka ljubav ko je razlagal Roškar…dajte it lepo na zdravljenje pa si poiskati ženske.
O mami raje ne bom, ne bi bilo vljudno…samo ko usta odpre se vidi, da je resno nerazgledana.
Kdor občuduje to familijo z Roškarjem na čelo, nima seh pik. Še najboljši je oče.
O kolegici Branki pa bi napisal kaj je s to žensko staro narobe? Ima čez 50 let, nima moža, niti otrok,.kuhati ne zna jn se vlači z mlajšim geyem po svetu. Kjer ji v video ne gre leporečenje deluje kot velika potrebnica. Sory mogoče sem edin, ampak meni se ta ženska prav gnusi. Pa če to rečeš na glas so užaljeni. Zadnjič ji je rekel kako ima lepo postavo. Straáno! A niso gayi esteti? Kratke noge, vampek, podbradek, ploska razvlecena ta zadnja. Celulitna. Kot Tof, (če se ga še spomnete) mi izgleda v obraz. Teklamo ji dela, ker mu jr fino da se ima s kom družiti in ga ne obosja. Pa riga in prdi, pije rada , je kar perverzna ta stara mama. Klasa od ljudi, nimaš kaj. Sami ste si krivi kaj ga pa všečkate in sledite . Naj vam se nadaljno kaže spolbe igrače, govoru kako bi rad bil nataknjen in ona tudi. Slovenci kaj ste resno skrenili, pa to kažete še svojim otrokom .
A daj…. če je ženska stara čez 50 let pa Branka zgleda fenomenalno. Me zanima kako boš ti zgledal v teh letih.
Koga ima ali nima in s kom kam hodi je pa njen problem. Eni še prijateljev nimajo. Ona dva z Roškarjem sta pa ful prijatelja, zakaj ne bi kam šla. Naj uživata.
Pa nehajte se že ukvarjat z življenji drugih pa se brigajte zase.
Jaz ju ne spremljam, sem pa pogledala par njunih videov in sta mi kar simpatična.
@Marjana 646
Oprosti imam ta leta, skrbim zase, za druzino. Zgledam res dobro kot moja zena. Tole bitje s krarkimi celulitnimi nogami pa podbradkom oa dales od tega da bi si zasluzilo naziv zgleda fenomenalno.
Zgleda ste tudi vi ta nivo. Tal mi je da jim taksni prazni v gkavah dajete suport.Briga me res ne, toda predalec gre s tem nastipanjem in lastno promocijo.
In kot je zgoraj naoisal, vsi ki nimamo glave le za frizerja, zdaj ko te ekipe ni na radio1, lazje poslusamo radio1.
Avdic je pa zleht narcis , ki samo nekaj podjebava. Naj se raje cez svoj narod dela norca kot iz našega. Mi smo delovni in pošten narod. Sram vas bodi tiste, ki tole sr…m podpirate.
Pa se slabše bo. Vsak ki ima 5 minut casa lahko ze snema in se promovira. Kje vse sem ze jaz bil pa nisem iz tega delal drame pa novačil ljudi, da jim potem prodajam spolne igrače.
Forum je zaprt za komentiranje.