Najdi forum

rjavooka

Stara sem 40 let, imam srednjedolge lase (dolžina približno do sredine vratu).Naravna barva las pepelnato blond obogatena s prameni slonokoščene barve. Imam malce podolgovato ovalno obliko obraza, srednje polne ustnice. Ker sem zelo shujšala v kratkem času (12 kg v enem mesecu) se to pozna tudi na obrazu in vratu. Včasih se mi zdi, da je prejšnji mladostni polnejši videz zamenjal uvel in starikav. Tudi ličnice so zdaj bolj izstopajoce. Uporabljam kozmetiko CERA DI CUPRA (roza barve).
Izključno se ličim po svojem občutku, kar pa ni nujno da je vredu.Tudi barvo ličil skušam prilagajati obleki in času dneva. Vse skupaj pa se mi zdi že monotono.Veke si največkrat obarvam z nežno bleščečo oranžno, na zunanjih kotičkih z rjavo ali zlatozeleno,ličnice v barvi vek ustnice s pearl beige barve.
Lepo pa bi prosila za nasvet strokovnjaka ličenja, za kakšen nov izziv ličenja glede na opisane probleme. Predvsem pa me zanima še v kakšni liniji naj si osenčim ličnice, da bo obraz videti bolj svež.Tip kože:mešana.
Višina:168 cm Teža 52kg

Za odgovor lepa hvala in lep dan vam želim!

XENIA

Živijo,

dovoli, da ti najprej čestitam, da si shujšala za toliko kilogramov, saj nas večina ve, da izgubiti toliko kilogramov ni mačji kašelj.
Seveda, pa se je to zgodilo v zelo kratkem času, posledice pa zdaj ugotavljaš sama (uvela koža in starikav izgled). Koža v teh letih (saj ne da si stara, jaz jih imam še več) ne zmore več tako hitre regeneracije in zato je veliko manj prožna. Vrat, dekolte in obraz pa imajo še posebej tanko kožo in je to mogoče še bolj vidno kot drugje. Že ob hujšanju bi morala poskrbeti za veliko dodatne nege na teh predelih da bi bile posledice izgubljenega podkožnega maščevja videti manjše. Zdaj lahko poskrbiš le za zelo negovan izgled kože, gube ki pa so pri tem nastale pa verjetno ne bo odpravila nobena krema. Dobre hranilne in dovolj vlažne kreme bodo naredile kožo gladko in voljno, če pa bodo vsebovale tudi sredstva proti staranju bo rezultat še boljši.
Glede ličenja je super, da prilagajaš stil obleki in namenu, saj je potem verjetno zelo raznolik. Letošnja pomlad dovoljuje veliko živahtnih in svetlih odtenkov kar na obraz pričara posebno svežino. Če bo iz oči svetila še iskrica, ustnice pa bo poleg šminke krasil še lep nasmeh, verjami da boš okolju prijetna in zadovoljna s seboj!
LP Jadranka

Ga.Jadranka!
Najlepša hvala za vašo razlago in tako optimistične besede.Moram reči, da ste mi polepšali dan.
Želim vam lep dan!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close