Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rja na obleki

Rja na obleki

A mi lahko katera svetuje, kako se znebiš rje na obleki…? Ne vem od kje se je vzela, ampak v žehti perila jo imam na rjuhi, srajici in platnu…

milsm da obstaja prov posebno čistilo, ki ga nakapaš na obleko, in očisti rjo. mislm da se te stvari dobi v drogerijah. poglej v dm, mullerju, mogoče najds kej tacga tud v hipermarketih.

Tole bi pa tudi mene zanimalo !!!!!!!!!

Precej delikatna zadeva ! Res!

v priklonu,

JOHANUS

Sem slišala da moraš dajati na madež sol in pokapljati z limono in to kar nekajkrat ponoviti da se razžre. probala pa jaz še nisem tako da ti tega ne govorim iz lastnih izkušenj.

Jaz rjo spravim z belega perila tako, da namočim vatirano palčko- ali kaj podobnega, odvisno od velikosti madeža, v varikino in zelo previdno nekajkrat namažem, pustim 5 minut in takoj dam oprati .

Zgine zagotovo,

večji problem je pa barvasto perilo, za to pa imam jaz eno pasto s katero namažem in pustim čez noč, pa tudi gre, samo ne vem kako se imenuje.

Zelo učinkovita je zadeva imenuje ruginet in jo kupiš čez mejo v Italiji je v flaški ko aceton in stane 1 euro jaz to uporabljam že dolgo samo namežeš in takoj zgine v minuti potem še splahneš.

Žiži, bodi pozorna na te madeže od rje. Možno, da ti rjavi boben v pralnem stroju. Se spomnim pred leti, da sem imela sama tak problem, pa stroj ni bil starejši od nekaj let. Za stroj je zelo nevarna varekina.

Ja če varikino v stroj zlivaš, ni dobro !

ja tale ruginet je super.

lp

MAL DEJ PRALNI STROJ NA SERVIS

LP

Pralni stroj je nov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close