rizično vprašanje
Pozdravljeni, včasih pač razmišljam kako ljudje v resnici gledajo name. Stvar je taka, sem ženska, ki rahlo šepa. Najbolj se vidi, ko hitro hodim. Ne morem se pretirano ukvarjat s športom (razen sprehodi in plavanje, kar tudi maximalno počnem; nisem lena in se znam potrudit, saj sem se vedno v življenju morala pri enih stvareh trudit bolj). Ko sem npr. v kakšen lokalu sem bila vedno deležna veliko pozornosti, res več od ostalih, saj naj bi bila zelo luštna (in tam se moje šepanje ne opazi), vendar vedno mi je bilo zoprno iti na tisti prvi zmenek, ko se bo to opazilo. Kjub temu sem imela kar nekaj fantov in sedaj imam super moža. Vendar včasih razmišljam, da sem zaradi te “napake” vizualno slabša od vsake zdrave ženske. (p.s.- drugače imam v redu samopodobo, samo pač včasih se sprašujem)
ok….ti navedem dejstva, k si jih sama spisala, potem pa presod če maš problem:
– mal šepaš in se ne morš pretirano ukvarjat s športom (s tistim, ki se lahko se pa maximalno)
– nisi lena in si se kljub vsemu za določene stvari trudla bolj in nisi obupala
– v lokalih si vedno deležna več pozornosti od ostalih, ker si bolj luštna
– mela si kr neki fantov in pazi to- maš super moža
oprosti…iz povzetka ne morm razumet zaka bi razmišljala, da si kakorkoli slabša od ostalih….deluješ srečna in mislim, da je to največ, kar lahko človk v življenju doseže…. jst osebno sploh ne vidim problema 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.