Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ritopiki

ritopiki

Končno ena, ki zna uživat!

Tvoja taktnost nepozna meja! Enostvano ne moreš razumeti, da nekaterim to ni všeč. Kaj od tega je prehudo za tvojo primitvno glavo?
Punci to ni všeč. Samo ti težko to razumeš, ko pa ja tako uživaš v vsem kar se dec zmisli!

Primitivna in zafrustrirana si ti, pa sploh če jih imaš 37! A si že kdaj slišala, da je ženska pobudnica in da si ženska kej zmisle! Zahojenka!!!!

Avtor: hailey
Datum: 21-06-04 18:01

pipka sej ni cudn, da si tok proti “ritopikom”. Ko si bla ti v taboljših letih tko se vedla nisi, da ga lahk tud v rito fašeš!!! POSKUS-NE BO TI ŽAL!

kva ste kure – zarad k…a v r..i se ni treba pobiti in obkladati s takšnimi. Keri je všeč nej si ga vtakne, keri pa ni všeč, naj si ga ne vtakne. Pol pa vsi na pir,pa bo.

Jaz sem to napisala, samo zato, ker me tak moti, da me kdo, če sem proti čemu takoj označi, kot da sem zafrstrirana, zastarela itd. Pač mislim s svojo glavo in če se bojo vsi na svetu sam še v rit fukal in če meni to ne paše, tega ne bom počela samo zaradi tega, da bom in in da bi me vi imeli za normalno.
Najetra mi namreč gredo ljudje, ki nekaj slišijo, kao zdaj analno gor dol in potem morajo še oni za vsako ceno probati. Za mene so ko ovce, ko če jim nekaj mediji vtupijo v glavo se držijo tega ne da se vprašajo zakaj. Saj samo če pogledaš pubrtetnike danes, že samo po njihovem oblačenju in obnašanju se vidi, da si na vsak način želijo izpasti cool in narediti dober vtis. In to mi gre na jetra, da mi drugi vsiljujejo kaj naj si mislim.

Glede na tvoja hvalevredna stališča glede vsiljevanja mnenj in veter strpnosti, ki veje iz tvojega prvega posta, se ti zahvaljujem, da se tudi ti nisi spustila na naš nivo, in nam začela vsiljevati svojih mnenj in stališč. Hvala.

Nives noben ti ni nič vsiljeval, sam neumnosti pa nerabiš pisat “Bojo kmalu plastični kirurgi dobro spet služili, ko bodo morali popravljati raztrgane anuse, popuščene ritne mišice, da blato ne bo nenadzorovano ven lezlo…”
Pa še za informacijo: iz zgodovine je razvidno da je folk seksu v rit že v starem veku, v šparti je bilo večino moških bi …itd! V zadnjem času pač ljudje upajo o tem tut na glas govort, seksal v rit so pa itak skos, komur je pač pasal!
ps: pipika, ti pa me ne spet morit kje to najdeš, preberi kakšno zgodovinsko knjigo!

Men grejo na jetra tud ludje ki neki slišijo kao ne analno gor dol pa še probal niso!!!!!!Za mene so ko ovce, ko če jim nekaj mediji vtupijo v glavo se držijo tega ne da se vprašajo zakaj.
p.s. če pa si že probala a v teh raztrganih anusih in popuščenih ritnih mišicah govoriš iz lastnih izkušenj

Ej, nasikana, a mi misli bereš!

ja zgleda. ene smo samozavestne in nismo kure.
Kako kej tvoje ritne mišice

Moje so super, treba vprašat Nives, zgleda da ima ona analne zdravstvene probleme!

Vedno se čudim od kje vsa ta vprašanja…pa kaj nimaš tipa da ga vprašaš?

Torej…tisti ZAKAJ je čisto in izključno fizičnega izvora in ni povezan s tem, da naj bi se mi tipi sedaj evolucijsko počasi popedrovali, ali se naveličali muce, ali hoteli osvojiti še nos ali ušesno votlino.

Namreč….ko se s partnerko razkuriš na 100 stopinj in 300 na uro bi s svojim one’ – jem vrtal luknje v steno, seveda pa je ona ravno takrat spet do fulla mokra in vlažna in raztegljiva in posledično se pritisk in upor Nanj zmanjšata.
No in je potem fino…tu in tam…za češnjico na torti…se zarit in končat še kje drugje. Ker tam full bolj tišči in pritiska in ustvaja vakuum, ki povzroči to, da se ti (skoraj) sfuzla.

Ampak lepo prosim…ženska ritka…v kompletu z muco in oblinami, ne pa kakšno nagravžna in odvratna moška rit, to nima nikakršne veze s homosexualnostjo.

Seveda pa ne vem, kakšne tipe gostite v postelji, da niso sposobni svoje ljubljene osebe prepričat v to, ker gre samo za stvar zaupanja in ničesar drugega. In če se dva ljubita in hočeta, ter če paše obema, potem so vsi ostali komentarji neumestni.

Fuj tipi, fuj.
Najprej rinejo v svoje ženske, ko pa in če jih preprosijo, so le-te v krču in strahu in potem jasno, da boli ne?
Kar tako naprej…pa bojo za vedno prikrajšani “ritke”.

Zato je treba imet najprej prave besede za v ušesko šepetat, potem pa še znat “opravit” tako, da je zadeva v užitek obema, da se bejby utrga od užitka, ne pa da samo nastavi in čaka kdaj bo mimo.

Če pa je bejba kao apriori proti, je pa to itak izziv, mar ne?
Mislim, za jo prepričevat, no…:)))))))))))

Kaj ni filing sexati privlačno,čvrsto ,sexi okroglo ritkico analno.Če je prisotna sexualna privlačnost,strast,ljubezen in čistoča,Zakaj pa ne.Ne primerjati moške riti,pedrov in pa sexy ženskih razvitih zadnjic.Razlika je očitna,kot noč ali dan.

OK, vidla tisto oddajo na discovery ampak zarad tega mi ni treba glih analno seksat.Nisem proti ampak sem ugotovila da m ne paše

Tile posti so tako bedni, da se mi jih sploh ne da brati do konca. OK, dam pa še odgovor na “zakaj”.

Poanta je v tem, da ritka vedno “vleče”. V glavi nastane ideja, obdelati jo kolikor se le da na različne načine, kajti samo tako jo lahko raziščemo do potankosti. Tudi prodiranje v ritko je drugačno kot v vagino. Podobno, kot ob razdevičenju. Prav tako je drugačna predigra. Anus mora biti dovolj dobro zmasiran, zmehčan tako, da popusti sam od sebe, drugače vse skupaj nima nobenega smisla. Jaz sem se z žensko precej pogovarjal o tem ker mi ni bilo jasno ali ji je bilo to všeč ali ne. Rekla mi je, da si je to ob dobri stimulaciji dobesedno zaželela in ob tem doživljala zelo stimulativne občutke.

Kar se mene tiče, mi je bilo všeč prodiranje, žal pa v danki ni vaginalnih mišic, tako, da po prodretju ne doživljam kdo ve kaj tako, da tudi to zelo pogosto ne prakticiram.

Predrage gospe in gospodične!

Kot prvo bi se vam zahvalil za popestritev dneva. Nekateri odzivi in razmišljanja so primerna samo za rubriko – “Saj ni res, pa je”. Tipična slovenksa “zaplankanost”, pa tako hočete biti razsvetljene in razgledane. K sreči obstajojo svetle izjeme, tako da upaje še tli….

Toda, da ne bom predolg (kar pa zanesljivo bom) naj navedem praktične izkušnje.

Z mojo drago že kar nekaj let občasno prakticirava analni seks, veliko prej preden so nas kot citirajo nekatere “razsvetljene” začeli “bombardirati” mediji. Začela sva pa na njeno pobudo, ko je bil tisti teden, ona pa vsa razgreta in se je zgodilo samo od sebe. Seveda z veliko nežnosti in občutka (zelo važno je, da je moški potrpežljiv in uvideven).

Brez zadržkov lahko rečem, da je uživala in tudi danes še uživa in nima nobenih problemov z zadrževanjem kakcev, vetrovi ali mogoče še s čim, kar se je zasidralo v glavah nekaterih “razgledanih” slovenskih žensk.

Kar se pa moških občutkov tiče so pa že nekateri (Saško, Alf) povedali vse.

Uživajte življenje! Ne pustite, da vam tabuji iz preteklosti (snov za novo temo) omejujejo vašo svobodo.

Vsake svinjarije pa res ni treba probat,predsodkov drugače glede drugih stvari nimam,ampak tlačit penis v ritno luknjo,ok,pri homoseksualcih,am ženske že imamo eno,zakaj bi še tja.Al pa če se ti potem še pokakam na obraz in polulam na nogo k si tok openminded.Nism hotla zdej nobenga žalt,delite kar hočte,men je to ena packarija,če drugim ni, me niti ne zanima v bistvu.

Maš prav Nives,jaz enako razmišljam.

za ene se pa tud prav točn ne ve, al so sam ritopiki al tud ritolizniki za povrh

Ne razumem, zakaj se ene tako jezite. Meni tudi ni všeč svetlo zelena barva pa se ne zaletavam, kot razbesnjen bik, v vsakega, ki ima oblečeno tako barvo.
Men paše, da me moj stari vsake toliko v rito pika. Je čiz druga dimenzija orgazma. Je super, je pa tudi res, da moraš biti voljna, če ne je boljš, de ne. Skratka, zakaj se tolk razburjat. Nives a se bojiš, da ti bo kakšen drek padu na noge, ko boš stala na avtobusu? Pa Tjaša isto, pa najbrž še kakšna. Mislim…
Pa še neki, jez bi mojmu prec dala tud ušes, pa nos pa še kakšno lukno bi si zvrtala, če bi nama pasal.

En lep vaginalno analni pozdrav!

Hm, moja pa ne doživlja orgazma kadar pikava v rito. Sicer sva od tega prešla bolj na varinato lizanje, masaža anusa ker tudi jaz v riti ne doživim nevem kakšnega občutka kot ga doživim v vagini.

Ne,men je vseen če kdo to dela.Dejte,zakaj pa ne.Jaz pač nočem.Nimaš kej,nism zato nč slabša v pojstli in tud nč mi ne manjka.

Narobe me razumela.
demokracija svoboda free your mind… vse razumem, tudi to da enim anala paše drugim ne… to sploh ni vprašanje
moti me, da zadnje čase opažam, da o nečem blazno začne govoriti in potem vsi to počnejo… pa sem prepričana, da ne vsi iz lastnih notranjih nagonov… vem, da sveta ne bom spremenila, ker ljudje so že v vsej zgodovini sledili enemu množičnemu nagonu… zdaj je anala, prej je bila orala, jutri pa … sem se sprijazinila.
pričakovala sem odgovore argumentirane v stilu jez to ne počnem ker je moderno, in to počnem že deset let ker…. no pa nič

Nives, sploh mi ni jasno več kakšne odgovore si pričakovala… Jaz sem ti povedal odkrito!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close