ritopiki
zakaj imajo moški čedalje raje analno?
Zakaj jim dišeča vagina ni več dovolj, ampak samo še analno, če tega ni kao ni seksa?
Ženske pa kao ktera, ene so dovolj samozavestne da to počnejo, le če njim paše, druge so pa kokoške….., žal jih je precej.
Bojo kmalu plastični kirurgi dobro spet služili, ko bodo morali popravljati raztrgane anuse, popuščene ritne mišice, da blato ne bo nenadzorovano ven lezlo…
Katera luknja bo naslednja?
Se pridružujem – ne vidim smisla; ali so že vsi moški pomalem pedri ali kaj? Zakaj pa je vagina in njena občutljivost na drželjaje če ne za sex?? Jaz ne bi imela nikoli fanta, ki bi hotel analno? Hvala bogu moj kaj takeg v 9 letih ni predlagal. Naj moški rajši razmišljajo kako bi žensko zadovoljili, popestritev pa je lahko tudi z raznimi dodatki, smetano in nenavadnimi prostori ….
zakaj imajo moški čedalje raje analno?
Ker je v redu, gre za fetiš, nekaterim ženskam je to všeč (pri meni je bila pobudnica žena), analni sex ima dober marketing, je dobrodošla sprememba, …
Zakaj jim dišeča vagina ni več dovolj, ampak samo še analno, če tega ni kao ni seksa?
To je neumno posploševanje.
Ženske pa kao ktera, ene so dovolj samozavestne da to počnejo, le če njim paše, druge so pa kokoške….., žal jih je precej.
To je tvoje mnenje, deloma je resnično, so pa tudi takšne, ki v analcu uživajo in kvalitetno orgazmirajo.
Bojo kmalu plastični kirurgi dobro spet služili, ko bodo morali popravljati raztrgane anuse, popuščene ritne mišice, da blato ne bo nenadzorovano ven lezlo…
Upajmo da ne.
Katera luknja bo naslednja?
Nosnice? Sluhovodi? Sečevod? Malo domišlije prosim.
Od analnega seksa še noben ni dobil popuščene ritne mišice, da blato ne bo nenadzorovano ven lezlo…, mislim kje si pa to pobrala!!!!!
Večino raziskav, če si jih sploh kdaj brala, ki so bile narejene govorijo samo v prid analnemu seksu!
Če ima moški rad analno še ne pomeni da je peder! Skoraj vsi moški obožujejo analni seks, tista manjšina pa je itak polna predsodkov!
Ženske, ki so probale ponavadi doživijo boljše in močnejše orgazme!
Drugače je ,če imaš pred analnim seksom( in svojim telesom) predsodke, no sam to je pa čist tvoja stvar, verjetno pa, če bi blo to tok bad folk tega ne bi počel, pa počne in vsem je čist kul. Pol se pa zafrustrirane babnice sprašujete zakaj vas moški varajo, zato ker ste bedne v postelji!!!
Moški hočejo vsakič malo drugače, probat kej novega…..nevem no, a bi ti lohk vsak dan jedla na isti način pripravljen zrezek?
pa ne sam moški. tut ženske hrepenimo po vedno novih izkušnjah. da bi 60 let sexala enako??? maš prav. kot bi ves čas jedla pohan šnicel – čeprav ga imam rada, z vsemi različnimi omakami. zakaj ne bi glavno jed zamenjala?
smrdi??? prvič slišim. je zato mogoče on zato gej, ker si tega želi (va)??? uh, daleč od tega. če pa potegnemo črto: seveda so predsodki, ampak predsodki so zato, da jih povozimo. ni tako?
nauk o predsodkih – nujno prebrite!!!!:
Dve zanimivi vprasanji!! Prvo vprasanje: Ce bi poznal-a zensko, ki je
noseca in je ze imela osem otrok, trije od teh so bili gluhonemi, dva sta
bila slepa, en mentalno zaostal, ona pa je imela sifilis; bi ji predlagal-a
naj gre delat splav? Preberi drugo vprasanje, preden odgovoris na tega!
Drugo vprasanje: Cas je prisel, ko je treba izbrati novega svetovnega
voditelja in tvoj glas velja. Tu so navedena dejstva treh vodilnih
kandidatov: Kandidat A: Sodeluje s pokvarjenimi politiki in ima posvete z
astrologi. Ima dve ljubici, kadi enega za drugim in spije od 8 do 10
martinijev na dan. Kandidat B: Dvakrat vrzen iz ministerstva, spi do
poldneva, kadil je opij na fakulteti in spije cetrt litra viskija na vecer.
Kandidat C: Odlikovan vojni heroj. Vegetarijanec, ne kadi,obcasno spije
kaksno pivo in nima nobenih izven zakonskih afer. Katerega od teh treh
kandidatov bi izbral-a??
Najprej se odloci, potem poglej odgovor!!
Kandidat A je Franklin D. Roosevelt
Kandidat B je Winston Churchill
Kandidat C je Adolph Hitler
In mimogrede: Odgovor na vprasanje splava – ce si odgovoril-a da, si
ravnokar ubil-a Beethovna. Kar zanimivo, ne? Se clovek zamisli, preden sodi
nekoga.
Haha, de_facto, daj, prosim navedi mi kakšno tako raziskavo, me prav zanima, kaj so raziskovali.
Skoraj nobena ženska ne mara analnega seksa, tista, ki pa ga, je pa tako čudna !!!
(te ta moja izjava spomni na kakšno tvojo?)¨
Ampak zdaj, ko tvojemu moškemu tudi ta tvoja luknja ni več nič novega, kaj mu boš ponudila naslednjič, da te ne bo prevaral?
Ker ste (če ste) samo še tam device (nedolžne) in smo končno lahko nekje prvi… :))))))))
Sej veš. Če si tip v letih ne moreš več 16-letnic (devic – če sploh še so pri teh letih) podirat….
Malo za šalo. Mogoče pa malo tud zares?
No dejansko, pa ne vem, ker še nisem probal, če bi bla oba za, zakaj ne.
Naslenje luknje – u desno oko, potli v uho, potli pa na levo stran in znova napad na preostale dve lukne. Od kje ti pa ideja da je vagina dišeča? Iz izkušenj ti povem, da ni tako. Največkrat je dišeča samo, ko je sveže umita. Si predstavljaš užitke, ko je… kokoške analno?
veliko analnih užitkov ti želim
Haha, dober izgovor “boš že kaj najdla”…. Imam kaj bolj pametnega za delat kot iskat raziskave o analnem seksu 🙂
Ti pa, če se že šopiriš s “kao” nekim poznavanje tovrstnih raziskav, bi mi že lahko navedla vsaj kakšno. Da me malo razsvetliš… in če te lepooooo prosim, mi boš ustregla?
Ne vem, verjetno sem res zafrustrirana, ker vsake znanke ne vprašam, če se pusti nabijat v rit…zdaj sem se pa res zasekirala..
Veš pipika jest tut nimam časa, sploh pa nikoli ne bova pršli skupi, zato je škoda mojega in tvojega časa! Razsvetli se sama če se hočeš, ampak mislim da brez veze, ker mnenja tako ali tako ne boš spremenila, ker si polna predsodkov.
PS: Oglej si kdaj na discoveryju oddajo sex sense, čist za splošno razsvetljenost !!!
Draga pipika glede na to da pri mojih letih cc 30 uživam ti pa glede na svoja leta če do zdej nisi tud nikol ne boš, zato ti predlagam da začneš uporabljat svojo lukno še za kej druzga kot sranje pa mogoče tvoj dedec ne bo iskal pri kakšni drugi. Me zanima kaj išče tvoj k more skos v eno in isto najbrž je pri kšni drugi sprobu že vse lukne (če seveda obstaja moški v tvojmu življenju) Draga moja sploh ne veš kaj zamujaš. Bom jaz uživala še zate. A nisem čudna?!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.