Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ritolizniki

ritolizniki

Res mi gredo na živce, pa ni jih malo. V službi imamo kar nekaj takih. A res vse dosežejo s prilizovanjem? Kje je pravica?

Ja, res jih je dovolj, tudi tu gor, zato se pa ne javijo. Pravice ni, ah.

Sovražim lenobe, tožljivce, ritoliznike in nesposobneže. V vsaki službi se jih najde. Ampak oni za sebe mislijo, da so pridni

Vse dosežejo. Ti boš klavrno končal, čeprav ponosno.

Ritoliznikom smrdi iz ust

Levuharji so svetovni prvaki v ritolizništvu ?

yep, so , so…- ritolizalci …in vaditi začnejo že v vrtcu in nadaljujejo  v o.š. pa po gimnazijah  uuff, …, ,da so že fajn izkušeni za ritolizništvo po službah …in a veš, de jih imajo -določeni– tako radi, vzgojiteljice, učiteljice, profesorice kar aplavdirajo nad takimi , seveda so nato privilegiji …meeh, kaj šele potem po službah…s šefi…prav vkup pašejo takšni.

Ja, so in so bili. Čas pa tudi prinese svoje. V službi sem doživela izjemno veliko negativnih stvari in to samo zaradi tega, ker me je oče učil, da nikoli ne smem zajebat sodelavca, tožarit, lagat,… Z vsakim novim direktorjem so bili novi ritolizniki, včasih tudi stari, ki so znali izkoristiti vsako špranjo (davno nekoč sem  šefu rekla: če bi bil …. glista, bi bil že zdavnaj v vaši riti. Od srca se je nasmejal in mi požugal s prstom. Določeni so se znali prilagoditi vsakemu novemu vodstvu. Direktorji se menjajo, namestijo svoje delavce, tisti pa so že nekako označeni za nesprejemljive, ne le s strani novih šefov, veliko slabše je s strani sodelavcev, ki so bili v njihovi nemilosti v času ritolizništva. Knjigo bi lahko napisala o odnosih na delovnem mestu, laganju, zavajanju, poniževanju. Ampak meni je pomembno, da imam čisto vest, nikoli nisem tožarila, moj najpogostejši odgovor novim šefom, ki so hoteli od mene informacije o sodelavcih, je bil: tega pa ne vem. Toliko jih pa ne poznam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close