Najdi forum

ritka

Ma pust ti cifro! A si ga dal not al ne?

Uhanček če bi res rad analno boš šel
k prodajalki ljubezni in to opravil.
Ampak občutek imam da samo neki bluziš.

Ali ta tvoja ženska nima muce? To je tista vlažna zadeva zraven riti med nogama.

a ti veš da ma muca zobe in kremplje?

ciao,
jaz sem resnična in mislim čisto zares, če pa pokličeš ravno ko je fant zraven, glej no problema boma se zmenila, sem iz Ptuja, moja cifra še enkrat 041 843 644 (Mojca)!!!!
Ti bo žal. če ne sprobaš!!!
NAPIŠI MI KAJ VULGARNEGA MI JE ZEELLLLOOOO VŠEČ!!!

začnima pri sms, mi je to ful rajcig!!!

Machy, tudi ti bi me lahko malo obdelal!!!

Mislim kaj, vse je lepo in prav, ti bi si pa sam zato, da bi probu kot je nekdo napisu usran sex, pustu žensko.

Raj se mal nad sabo zamisli!

Daj ponudba, ne seri. Če te je Mojca pustila, zdaj ne rabiš jeze stresat tukaj po forumu in od bivše punce številke povedat celi Sloveniji. Ja zdaj si se ji pa ful maščeval, a ne. Kreten smotani. Oprostite na izrazu, ampak taki podleži pa mi gredo res na živce.

Pavle… junaški ritopik, pa ej če si taka faca, da vse babe pod sabo f* u rito, pa bod še mal večja in enkrat zamenji vlogo… pa naj ti bejba nabije enga postenega… no frajer, a si upaš?

ti povem, da to, da razmišljaš, da bi pa z eno drugo probal, to res ni kul. Moram pa priznat, da sm sama že tud fanta prevarala, pa ne zato ker ne bi dobil, ampak zato, ker mi je bil ta drugi ful ušeč. in sva se večkrat dobila. Pa je ta tud hotu u ritko, jst pa nism prej še nikoli, ker me je bolelo.

Dej ti počasi probi svojo punco prepričat, naj bo sproščena, pa probita s kako kremco, pol pa dej čist počas in nežno. Sej bo šlo. Vsaj pr meni je blo tko! Sva sicer prvič probala, pa me je bolelo, drugič pa me je tko zrajcal, da sm ful uživala in pol je še šel malo z roko po ščegetavčku… Ti povem da tko hitro mi še nikoli prej ni prišlo.

Je pa res, da mora bit ženska ful sproščena. za to moraš pa tud ti malo poskrbet.

Probi s punc, počasi jo prepričaj, pa bo, boš vidu.

Kar pa se tiče žensk, ki so te napadale…

Pusti njih, si pač ne upajo probat nečesa takega, ker ne vejo, da je tud to lahko zeeelooo faaajn!!!!!!

Srečno in obilo užitkov!

Kakšen odgovor bi ti pa pomagal?
Kakšen odgovor pravzaprav pričakuješ?

A si ti tista bejba?

Uh kakšne reakcije na drugačnost…! Moji je pa to vsake toliko čase zelo všeč, čeprav priznam, da jaz niti približno ne doživim tistega česar doživim v vagini!

Pa še en za marsikatero(ega) nenormalen nasvet. Žensko je treba do tega najprej pripraviti, jo omehčati, zmasirati pa naj traja to kolikor časa hoče. Šele po tem ji anusne mišice nekako popustijo.

Kot prvo jo vprašaj zakaj si ne želi(noče)analnega sexa,morda se potem lahko naprej pogovarjata…razlogov je lahko več,katerega morata pa skupaj ugotoviti

Poljub je kralj dotikov

Ali ti Tarantela sexaš analno?

tarantela ti je dobro povedala,

vse je sprejemljivo, če sta oba za to !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close