ritka
ti povem, da to, da razmišljaš, da bi pa z eno drugo probal, to res ni kul. Moram pa priznat, da sm sama že tud fanta prevarala, pa ne zato ker ne bi dobil, ampak zato, ker mi je bil ta drugi ful ušeč. in sva se večkrat dobila. Pa je ta tud hotu u ritko, jst pa nism prej še nikoli, ker me je bolelo.
Dej ti počasi probi svojo punco prepričat, naj bo sproščena, pa probita s kako kremco, pol pa dej čist počas in nežno. Sej bo šlo. Vsaj pr meni je blo tko! Sva sicer prvič probala, pa me je bolelo, drugič pa me je tko zrajcal, da sm ful uživala in pol je še šel malo z roko po ščegetavčku… Ti povem da tko hitro mi še nikoli prej ni prišlo.
Je pa res, da mora bit ženska ful sproščena. za to moraš pa tud ti malo poskrbet.
Probi s punc, počasi jo prepričaj, pa bo, boš vidu.
Kar pa se tiče žensk, ki so te napadale…
Pusti njih, si pač ne upajo probat nečesa takega, ker ne vejo, da je tud to lahko zeeelooo faaajn!!!!!!
Srečno in obilo užitkov!
Uh kakšne reakcije na drugačnost…! Moji je pa to vsake toliko čase zelo všeč, čeprav priznam, da jaz niti približno ne doživim tistega česar doživim v vagini!
Pa še en za marsikatero(ega) nenormalen nasvet. Žensko je treba do tega najprej pripraviti, jo omehčati, zmasirati pa naj traja to kolikor časa hoče. Šele po tem ji anusne mišice nekako popustijo.
Forum je zaprt za komentiranje.