Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek risanje s tušem

risanje s tušem

Kako dejansko se riše s tušem?
Se samo pomoči pero v tuš in potem vleče linije po papirju? Ali se lahko namesto peresa uporablja tudi trsko, palčko?

Z vsem nastetim. Lahko uporabis tudi mehki, okrogli copic. Tus lahko razredcis z razlicnimi kolicinami vode in dobis lavirano risbo.

Eksperimentiraj.

od barbke špruk tuš slike so 1.200 eur pa 2.500 eur. boš kupla?

Ajde, za euro dvajset, pa smo.

Si vis pacem, para bellum.

Za slikanje lahko uporabiš marsikatero zadevo, bistvo je itak v ustvarjanju… jaz sem recimo pri slikanju vesolja za drobne zvezdice uporabila zobotrebec..

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose, 13.10.2019 ob 15:22

Za slikanje lahko uporabiš marsikatero zadevo, bistvo je itak v ustvarjanju… jaz sem recimo pri slikanju vesolja za drobne zvezdice uporabila zobotrebec..

Jp. Temu samo samske čudakinje pravite ustvarjanje. Vse ste “umetnice” in pacate nekaj v 3 pm.☝️?

Za risanje s tušem se drugače uporablja rapidigraf – rotring različnih debelin, smo mi  kar temu rekli v grafični pripravi, ko se ni bilo računalniških programov in je bilo marsikaj treba ročno narisat.

Jih še nekaj imam. Seveda bi jih bilo treba sčistit, ker se igle zasušijo, če jih dolgo ne uporabljaš. Prav tako se zapacajo, če je tuš slabe kvalitete.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close