Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rinejo v šove in tv hišam očitajo laži, zavajanje

Rinejo v šove in tv hišam očitajo laži, zavajanje

Ker sem edino na forumu lahko anonimna, bom zapisala semkaj.

Gre za področje dela, ki ga opravljam že mnogo let. Odkar se tudi v času epidemije snemajo resničnostni sovi, opažam eno podrobnost pri skoraj vseh akterjih. Gre za ljudi, ki zavračajo ukrepe, cepljenje in ki verjamejo v 1001 teorijo zarote. Zanimivo pa je, da se kljub temu rinejo pred kamero, če se le pojavi priložnost. To mi je močno nasprotujoče, zakaj riniti na TV in na splošno v medije, če pa po njihovem mnenju ravno ti sodelujejo pri genocidu in so plačani, da lažejo. Ne razumem tega, res ne. A ko o vas pripravimo prispevek, ki vam laska, pa ne gre za laži? Gleda 24ur in bevska o laznjivcih, piše žaljive komentarje pod vsemi možnimi novicami, a istočasno iste novinarje fehktari za objave in se rine kamorkoli lahko vtakne glavo. Pa comon, malo dostojanstva prosim.

Za nameček je najbolj smešno to, da smo v medijih (razen redkih izjem) skoraj vsi cepljeni, prav tako spoštujemo ukrepe brez da bi nam moral to kdo narekovali,  ampak ne, oni vedo več, vedo namreč tisto, kar smo jim načrtno zamolčali. Meni je to osupljivo res.

Noben pri zdravi pameti ne bo rinil v resničnostni šov.

To so pač tisti nerazgledani, zblojeni, ki svojo debilnost, neumnost kažejo v zameno ,da so pet minut v medijih.

Tako, da od njih pa res ni za pričakovat, da bi imeli hrbtenico, dostojanstvo.

Ja sem vidla story od Laure bernacic, te iz šova sanjski moški, je rekla da nič zato če se bo zaprlo vse, da bodo pa po kleteh naprej zurali. Ma boli njih k..ac za socloveka, vazn da se majo fajn.

Za kakšnega sočloveka, saj lahko menda škodujejo samo sebi podobnim – egoistom- , mar ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close