rimini
Zivjo!
Rimini je tko – tko, mislim, da se ga vsak dokaj hitro navelica, razen tistih ki iscejo samo zabavo. Plaza je dolga in siroka, mivkasta, guzva, sencniki in lezalniki povsod skoraj obvezni. Cene pa v Italiji v Avgustu ponorijo, jaz sem bila tam sredi junija in je stal kemp (dve osebi small tent in avto) 18 eur na dan v San Marinu (krasen kemp). Ko sem gledala cenike so za avgust cene visje vsaj za 100% in to povsod tudi v Pugliji in Kalabriji je isto. Kempov je tudi okoli Riminija veliko, vendar je bilo meni veliko bolj vsec v kempu v San Marinu in sem od tam imela izhodisce za ogled Riminija, Riccone ter starega dela San Marina. Torej ce gres v Rimini predvsem zurat in ce ti guzva ni prevec zoprna in imas kar nekaj denarja le pot pod noge.
samo informativno: cena 3*** hotel s polnim penzionom in svojim bazenom v Riminiju je cca. 33 EUR (1 teden cca. 52.000 SIT), kar se meni pravzaprav zdi zelo ugodna cena, če primerjam cene s Hrvaško, kamor smo se dosedaj odpravljali.
Hoteli nudijo komfort sobe s TWC, TV, TEL, sef, gratis kolesa, dežničke in omarice na plaži.
Sej ne da bi šle z namenom samo žurat, ampak če se nimaš kam zvečer pa tudi ni prijetno. Najbrž pa to ni ravno lokacija za mir in tišino, majhne otroke.
Ja, za cene hotelov pa se jaz res nisem zanimala, slisi pa se zelo ugodno kar si napisala. Hoteli so povecini od zunaj videti urejeni in lepi, je pa to kot cebeljnak – hotel pri hotelu. Od Riccone do Riminija je po moje vec kot pet km pa je ob vsej tej cesti vseskozi hotel zraven hotela in ze junija je bilo tam vse zaparkirano na eni strani skuterji na drugi pa avtomobili.
Forum je zaprt za komentiranje.