Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rezervna klop

Rezervna klop

To je odvisno od značaja posameznika, ne od spola, četudi je pri katerem spolu tega morda opaznega več.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če pa nimaš back-upa, potem si pa v riti, ker ti ne preostane drugega, kot da se popolnoma podrediš a ne? Pa je to res? Moraš bit pa velik revež.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če pa nimaš back-upa, potem si pa v riti, ker ti ne preostane drugega, kot da se popolnoma podrediš a ne? Pa je to res? Moraš bit pa velik revež.[/quote]

Če ti je cilj recimo seks, potem je to velik problem ja……

Definitivno je več prednosti imeti ”rezervno klop” kot ne, samo tisti ki je nikoli niste imeli tega niti ne morete razumet 🙂

Zato vam nič ne očitam…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Moje mnenje je podobno “Pandorinemu”, saj nimam nobene želje biti nekomu v “čakalni vrsti” in zato tega prav tako od nikogar nisem nikoli pričakoval.

Pa še uni, k prisegate na dobrine rezervne klopi, a se te punce na klopi med sabo poznajo in vejo za to? Ali izgledate na prvi pogled čisto luštni, prilagodljivi, v resnici pa ves čas razmišljate kot Dater pa Matkič? Sploh pri Daterju imam občutek, da izgleda na prvi pogled prijazen, topel, celo preveč prilagodljiv, potem se pa punca sprašuje kam je izginil tisti prijazni fant, ko jo ‘dampne’ zaradi kobajagi slabih posteljnih manevrov?

Pa še uni, k prisegate na dobrine rezervne klopi, a se te punce na klopi med sabo poznajo in vejo za to? Ali izgledate na prvi pogled čisto luštni, prilagodljivi, v resnici pa ves čas razmišljate kot Dater pa Matkič? Sploh pri Daterju imam občutek, da izgleda na prvi pogled prijazen, topel, celo preveč prilagodljiv, potem se pa punca sprašuje kam je izginil tisti prijazni fant, ko jo ‘dampne’ zaradi kobajagi slabih posteljnih manevrov?[/quote]

Ne gre se za to, da jaz osebno tak mislim, jaz ti razlagam logiko ki je odzadaj za ”rezervno klopjo” ….

To da sprašuješ to kar sprašuješ, je dokaz da nimaš ”pojma” ker odgovor je samoumeven in negativen 🙂

Slabi posteljni manevri pa so problem veliko žensk, nenazadnje, trdim, da bi manj moških varalo, če bi punce bile pripravljene več eksperimentirat v postelji 🙂

Ampak to je druga tema!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa še uni, k prisegate na dobrine rezervne klopi, a se te punce na klopi med sabo poznajo in vejo za to? Ali izgledate na prvi pogled čisto luštni, prilagodljivi, v resnici pa ves čas razmišljate kot Dater pa Matkič? Sploh pri Daterju imam občutek, da izgleda na prvi pogled prijazen, topel, celo preveč prilagodljiv, potem se pa punca sprašuje kam je izginil tisti prijazni fant, ko jo ‘dampne’ zaradi kobajagi slabih posteljnih manevrov?[/quote]

Ne gre se za to, da jaz osebno tak mislim, jaz ti razlagam logiko ki je odzadaj za ”rezervno klopjo” ….

To da sprašuješ to kar sprašuješ, je dokaz da nimaš ”pojma” ker odgovor je samoumeven in negativen 🙂

Slabi posteljni manevri pa so problem veliko žensk, nenazadnje, trdim, da bi manj moških varalo, če bi punce bile pripravljene več eksperimentirat v postelji 🙂

Ampak to je druga tema![/quote]…o kateri pa taki, ki imajo rezervno klop, itak ne vedo kaj dosti, zato pa rabijo klop…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

mislim, da ste čisto narobe razumeli mojo dilemo, nikogar ne želim vleči za nos. Tudi z nobenim še nič nimam, če se bo s kom poglobil odnos, bom seveda ostalim povedala, da imam fanta. Ne vem pa kaj bi bilo narobe s tem, da grem se s kom na pijačo na pijačo preden se z enim spustim v kaj več.

najbolj pa si sicer želim enega kot sem že rekla, pač tako je.

LP

No, to ne štekam pr tebi… Če staviš vse na eno, ja? Ja, z uno eno ni nujno, da bo uspelo, kje pa.. Ampak a to, da imaš punce še v rezervi, ti je pa kao ful v tolažbo? Da pa počakaš, da se spet najde ena, ki ti je niti ni treba rangirat po vrsti v klopi? To pa ne gre ker ne bi zdržal brez…?

Jaz, ko se naprimer razidem, mi grejo za nekaj časa ostali na živce, itak nisem hotla teh.. Pa potem, ko to mine, mi tudi ni žal za temi, ki bi mi lahko bili za tisti čas na voljo. Sem pa večkrat opazila pri moških, da še predno kočajo z eno punco, že gledajo kaj je naokoli. Res me zanima, če je to razlika med moškimi in ženskami ali je to pač eni smo taki in drugi drugačni na tem področju, se pravi ne glede na spol..

Aja, pa tudi uni ki, gledajo že za naprej, še predno zaključijo s sedanjo zgodbo, so precej povprečni, navadne službe, navadni hobiji, zgledajo čisto ok normalni, ne predebeli, ne presuhi, se pravi nič posebnega. Razjezi me, ko vidim, da jih večina sedi na klopi, ker ji uni daje občutek, da je ipak edina. Zase pa misli kolk je hud, ker jih ma tolk na klopi.[/quote]

To da imaš ”rezervno klop” si lahko predstavljaš nekako takole, kot če greš na pogovor za službo (intervju) medtem ko imaš na banki vezano tolko € da dobivaš mesečno 700€ obresti….

Se pravi po domače povedano, ne rabiš pristat na vse pogoje druge osebe (punca/delodajalec) zato ker imaš back up :)[/quote]

Aja? Šele zdajle sem opazila napisano… A ti če ne bi bilo vseh ostalih okoli tebe, bi drugače pristal na vse pogoje? Misliš, da če ne bi imel rezervne klopi že pred sabo, bi se počutil obupanega? Resno?

popolnoma nič ni narobe s tem. mi se samo sprašujemo, kaj zaboga še tolko cincaš. Če na pijačke nisi šla, v glavi imaš pa že čuda scenarijev.

To da imaš ”rezervno klop” si lahko predstavljaš nekako takole, kot če greš na pogovor za službo (intervju) medtem ko imaš na banki vezano tolko € da dobivaš mesečno 700€ obresti….

Se pravi po domače povedano, ne rabiš pristat na vse pogoje druge osebe (punca/delodajalec) zato ker imaš back up :)[/quote]

Aja? Šele zdajle sem opazila napisano… A ti če ne bi bilo vseh ostalih okoli tebe, bi drugače pristal na vse pogoje? Misliš, da če ne bi imel rezervne klopi že pred sabo, bi se počutil obupanega? Resno?[/quote]

Ne da bi se počutil obupanega…. ampak VEČJA verjetnost je da bi se prilagajal manj……

Povej mi če bi imela na voljo 10 služb, in bi te v tej otipaval šef, bi odišla drugam?

kaj bi naredila če bi imela na voljo samo eno (kot danes je načeloma)

Definitivno bi bilo težje (vsaj za večino) kar odit….

To je enako ali pa vsaj zelo zelo podobno v odnosih itd.

Prag tolerance se ob pomanjkanju možnosti zviša, še vedno je v obeh primerih neka meja, ampak je postavljena malo drugače 🙂

ja, danes sem tudi jaz koristila možnost rezervne klopi, namreč nekaj sem bila slabe volje in ker je v vodo padlo srečanje s kolegi, kjer bi bil tudi moj fant št.1, sem kontaktirala enega izmed rezerv, takoj se je odzval in sva šla na pijačo…vem da ni najbolj fer mogoče ampak očitno tako funkcionira dandanes vse.., ker doma pa res nisem želela bit..

pa verjetno so fantje z rezervne klopi še boljši po karakterju ampak vseeno bolj mika tisti ki po malem kaže zanimanje, ne pa da takoj da vedet da si lahko njegova…hmmmm……………

mogoče bi bilo bolje, da bi sama že prej kontaktirala fanta št. 1 in se dogovorila in bi se verjetno zmenili, ne pa preko nekih drugih oseb, ko gre potem vse v maloro…, upala pa sem si kontaktirat rezervo, ker nisem zaljubljena vanj ampak mi je samo simpatičen in ok…mislim, da sem premalo pogumna včasih, pač bi bilo treba riskirat..

Tako neizviren in prazen v pisanju je lahko samo moški. :))) Heh, res brezvezno nakladanje. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close