Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Rezervacija preko booking

Rezervacija preko booking

Živ, mi smo rezervirali en apartma in sedaj zaradi prestavitve partnerjevega dopusta ne bomo uspeli it.Rezervirali smo preko bookinga z brezplAcno odpovedjo do predvcerAjsnjem. Sedaj naj bi me bremenili za nek znesek. Podatkov o kreditni kartici nisem dala. Ali me vseeno lahko bremenijo? Se je komu ze zgodilo?

Ne vem kako je s plačilom, bi pa sama vseeno šla.

Zakaj ne greste brez moža?

Brez skrbi… Nič ne bo iz tega zneska… :)))

Predvčerajšnjim je bilo akih 5 dni do dopusta. Zdaj ste se spomnili, da mož ne more?
Kako si sploh rezervirala brez podatkov s kreditne kartice?
Ja, jaz bi ti trgala tistih 30% ali koliko že in prav bi bilo, da te bremenijo za delno plačilo!

Seveda ti bodo trgali! Ker je tak sistem! Tudi je njih ali booking poklices, nimas kaj, ker je posrednik s pravili. Ko se pride na mesto dopustovanja, celo recejo, da bodo trgali s te kartice ob bookingu oz. ce po zelji spremenis kartico. Tako da …

Na dopust bi sli sele cez tri tedne (za takrat smo rezervirali).Sama ne bi rada hodila, z malim dojenckom v dalmacijo.

Trgati mi ne morejo, ker rezervacija ni bila narajene s kreditno,qmpak z brezplacno odpovedjo do predvcerajsnjem. (Za tiste ki ste narobe razumeli).

Na Bookingu lahko marsikaj rezerviras brez predplacila. Mislim, da lahko v tem primeru tudi brez placila odpoves, ampak to pa nisem prepricana. V vsakem primeru je fer, da odpoves cim prej.

ce si odjavila do predvcerajsnjim potem ne sme biti problemov in jih tudi ne bo……ignoriraj,ce pa si odjavila sele danes,pol pa znajo bit problemi…..

Čez 3 tedne in ne moreš več skenslat?? Težko verjamem, pa pogosto rezerviram preko bookinga in vem kako to gre.

Če nisi dala podatkov kreditne kartice, ti nimajo od kod trgat.

Imajo pa njene podatke.
Sploh ne vem kaj tukaj sprašuje . Kontaktiral naj booking in reši situacijo. Itak dvomim, da gre šele čez 3 tedne, da gre v Dalmacijo, da ima dojenčka.

Če si odpovedala do roka, ki je naveden kot možnost za brezplačno odpoved, potem ni nikoli problemov. Na mail si celo dobila odpoved rezervacije. Če se ne držiš pogojev ti odtrgajo znesek glede na njihove pogoje ( verjetno veš kakšni so). Kontaktiraj Booking, pa ti bodo vse povedali.

Tudi če ne daš podatkov kartice in se ne držiš odpovednega roka, te pozovejo k plačilu. Lahko se pa narediš balkanca pa ne plačaš.

Evo sem kontaktirala lastnika in je rekel, da ni problema in da hvala, ler sem ga obvestila.Stroskov ne bom imela, ceprav sem zamudila odjavo.Od bookinga sem itak takoj dobila skenslano.In ja, slo je za dopust od 3.8. Dalje,in ja imamo dojencka.Hvala za odgovore !

Če rezerviraš preko bookinga nimaš nobenega plačila če odpoveš rezervacijo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close