Revolut in N26
Največja prednost je, da ni mesečnega nadomestila za uporabo oz. so zastonj, debetna Mastercard deluje tako kot prava kreditna mastercard, za plačilo položnic ne plačuješ provizij in imaš nekaj zastonj dvigov na vseh evropskih bankomatih.
Prednost N26 je, da je uradna nemška banka (višje zaupanje), z Revolutom, ki je tudi uradna banka registrirana v EU, pa lahko tudi trguješ s kriptovalutami in delnicami.
In mi je super že osnovni paket, ki je zastonj. So neke omejitve pri dvigu denarja, ampak tako ali tako ga nikoli ne dvignem (z Revoluta ga še nisem). Prav tako so določene težave pri polaganju denarja gor (npr. ne moreš ga položiti v fizični banki,…)
Prednosti zame so plačevanje brez provizije (povsod), pošiljanje denarja prijateljem (pošlješ kot SMS – ko smo šli na morje smo si res enostavno razdelili denar) in pa super mobilna aplikacija (spremljanje porabe, kriptovalute, delnice, zlato, denar lahko pretvoriš v druge valute,…)
Uglavnem meni je super.
Samo nekaj dni ima sedaj banka N26 akcijo, da vsak novi komitent ob registraciji dobi 50€ dobroimetja. Uporabiti morate samo invite kodo od kolega.
Lahko tudi mojo. 🙂
Use ca17511@n26. https://n26.com/r/ca17511@n26
Forum je zaprt za komentiranje.