Revni v restavracijah
Je obce znano,da se revni,taki na minimalcu,itd,ne znajo obnasat!
A ko gredo v gostilne dajo vse od sebe!
Kricanje,podajanje hrane,nazdravljanje na ves glas,itd,itd,itd,itd,
Jaz bi naredil zakon ki prepoveduje revnim v restavracije!
Naj gredo v njigove gostilne,kamor mi NE zahajamo. Jaz grem v restavracijo za uzivat v hrani in miru!
Se hudo motiš. Delam v turizmu in med bogatimi najdeš najbolj nagnusne ljudi. Eni se obnašajo kot, da se svet vrti okrog njih. Za sabo pa pustijo posran pa poscan WC.
Kolegica dela v hudo finem hotelu, nikakor tam ni revežev, ker so cene astronomske. Za sabo eni pustijo tako svinjarijo, da se samo čudiš. Ja, tudi drek kar na tleh.
Da ne omenjamo kako si eni zmišljujejo po restavracijah. Mislijo, da ko plačajo tisto svojo pijačo, mogoče tudi kosilo, da se mu mora natakar klanjat do tal. Pa da njihovi froci smejo nadlegovat vse ostale goste.
Neron591, 24.07.2021 ob 09:45
Je obce znano,da se revni,taki na minimalcu,itd,ne znajo obnasat!
A ko gredo v gostilne dajo vse od sebe!
Kricanje,podajanje hrane,nazdravljanje na ves glas,itd,itd,itd,itd,
Jaz bi naredil zakon ki prepoveduje revnim v restavracije!
Naj gredo v njigove gostilne,kamor mi NE zahajamo. Jaz grem v restavracijo za uzivat v hrani in miru!
Zate je bolj primeren svinjak, boš imel sebi primerno elito ?
tako ti povem, 24.07.2021 ob 09:52
Zate je bolj primeren svinjak, boš imel sebi primerno elito ?
O to pa ne. Prašiči niso nemarni, ne serjejo tam, kjer jedo. Elitneži pa serjejo in jejo kar v istem prostoru (ostanki hrane na WCju) in pričakujejo, da bo čistilka počistila za njimi.
Mrš v Arabijo, pa tam ostani, mrššš. Tam je tako, pa boš srečen do konca življenju. Varuške so itak sužnje in jim boš lahko tudi pljuval v obraz, kot to delajo savdski mogotci in celo otroke učijo, da to delajo. Tam je totalna razdelitev na bogate in revne in ni šans, da bi imeli karkoli skupnega, se ne pogovarjajo sploh z revnimi.
V Nemčiji je gospodinja spoštovana in z njo delajo lepo, Nemci. Arabci pa kontra. Zanje je samo sužnja in nič drugega, ker so navajeni na sužnje, ker če nisi njihov si lahko samo suženj, zato tako skrajno grdo delajo z ljudmi.
Govori se proti Nemcem, zlo pa prihaja ravno iz kontra smeri, kar se ima za miroljubno.
Anonimno 6564, 24.07.2021 ob 09:57
Revni se obnasajo kot ZIVALI in to je DEJSTVO!
Ja, če pridejo kot migrantje. Drugače pa pač ne. Mogoče še kakšni romi. Ampak ta folk se obnaša kot žival, tudi če ima denar, sploh če ima denar, kot npr. savdisjki mogotki, ki pljuvajo varuškam v obraz in spodbujajo otroke pri tem. TO JE ŽIVAL.
Očitno tudi sam nisi neka elita, ker če bi bil, bi vedel, da se tam najdejo najhujši primitivci in ne bi imel takih opazk. Očitno nisi še nikoli nobenega niti spoznal. Skoraj vsak pravi gospod se po parih pijačah spremeni v največjega pavijana, od pijandur “nižjega sloja” pa ga loči samo po dražja obleka in cenik v gostilni. Ter da svojo (ne)higieno zakrije z nekim dragim parfumom.
Vstop bi bilo prepovedati vam, ki se delate, da sodite med elito, v resnici pa se samo smešite z vašim burleska imidžem intelektualca. Ker kazite ugled tako eliti, kot ostalim.
se hudo motiš, 24.07.2021 ob 09:52
Se hudo motiš. Delam v turizmu in med bogatimi najdeš najbolj nagnusne ljudi. Eni se obnašajo kot, da se svet vrti okrog njih. Za sabo pa pustijo posran pa poscan WC.
Kolegica dela v hudo finem hotelu, nikakor tam ni revežev, ker so cene astronomske. Za sabo eni pustijo tako svinjarijo, da se samo čudiš. Ja, tudi drek kar na tleh.
Da ne omenjamo kako si eni zmišljujejo po restavracijah. Mislijo, da ko plačajo tisto svojo pijačo, mogoče tudi kosilo, da se mu mora natakar klanjat do tal. Pa da njihovi froci smejo nadlegovat vse ostale goste.
Res je. Največ pokvarjenih in nesramnih ljudi je med bogatimi. Zaradi denarja jim je le zrasel ego, postanejo arogantni, poniževalni…Polna, razvajena rit nima nobenih vrednot. To je dejstvo.
se hudo motiš, 24.07.2021 ob 10:44
POnekod v tujini imajo številne izjemno bogate arabske goste. Recimo WCje ta silna elita uničuje. Ekstra jim morajo narisat na WC kako se uporablja pa ga še vedno demolirajo. Elita pač.
Itak, kot pride neadertalec z loterijsko srečko ali nafto do keša, je pa pol to to. Pol so pa revni krivi. Točno tako je kot je nekdo napisal ali imaš kulturo ali je pa nimaš, ali so te starši naučili kulture ali te pa niso. Pa to nima veze z denarjem.
Tko da, kdor je začel tole pisat ima velik manjko v glavi in totalno posplošuje.
do neke mere ima avtorica prav, pa ne zaradi premoženja temveč zaradi družbe v kateri se giblješ in splošno razgledanost. Imaš lahko izredno izobražene ljudi, ki delajo izredno pomembna dela, zdravnike, odvetnike itn. pa so lahko izredno nevljudni in nespoštljivi. Po drugi strani pa imaš lahko povprečno izobražene ljudi, ki se veliko gibljejo, potujejo, spoznavajo ne le kraje ampak tudi ljudi in sprejemajo, so odprti, premoženje je povprečno in vozila niso nič posebnega.
Žal je dosti takih, ki si mislijo, da so gostinci, trgovci, medicinske sestre po bolnišnicah nekaj manjvrednega in da to delo ni spoštovano. In za to so krivi prav ljudje, ki delajo v teh poklicih. Vedno moraš imeti dvignjeno glavo in od ljudi zahtevat spoštovanje, temu primerno se tudi obnašat. folk se začne počasi spreminjat, če jih je pa preveč na kupu te tebe, ki to počneš zasujejo.
Torej ne oziraj se na ljudi – so nerazgledani, ampak dvigni glavo in se začni vest kakor da te je sama kraljica VB učila etike in bontona. Sprememba bo očitna.
Ne bi rekla revni, ampak necivilizirani. Imaš hudo bogate nouveau riche, ki so naenkrat prišli do bogastva, pa se obnašajo kot v štali. Enostavno se ne znajdejo, ker se znajdejo v vlogi, ki ji niso dorasli. Po drugi strani pa imaš relativno revne, ki imajo v sebi kulturo še iz zibelke in prejšnjih generacij, pa jih lahko postaviš v katerokoli okolje in bodo v njem dobro funkcionirali.
Si pa očitno zelo nerazgledan in se ne giblješ preveč v različnih družbah. Obnašanje ljudi niti približno ni povezano z denarjem. Kreten si lahko v deichman čevljih ali pa v prada škornjih.
Poglej starejšo generacijo v sloveniji. Kolikokrat sem srečala kakšno starejšo gospo, prijazno, urejeno, ženstveno v kakšni ordinaciji, trgovini ipd.. Pa na par sto evrih penzije. Moja asistentka je tudi iz družine, kjer niso ravno pri denarju, v bistvu so revni za slovenski standard….prijazna, urejena, pridna, kulturna, če kaj ne ve ali ne razume vpraša, se zna opravičiti, do vseh se isto prijazno obnaša. Krasna punca. Zelo lepo vzgojena. Sem pa v svoji karieri imela čast spoznati vse sorte. Od prepotentnih ljudi, ki mislijo da se sonce okoli njih vrti, do ritoliznikov ki se obnašajo kot papige, v sekundi ko ugotovijo da bi jim pa mogoče lahko kaj koristil so pa kot mucke, ki ti lezejo v naročje, do ljudi, ki delujejo v družbi čisto normalno, dokler ne pride zraven nekdo za katerega mislijo da “ni na njihovi ravni” in se do njih obnašajo kot do smeti, do ljudi, ki mislijo da je vse svet njihov ker so pustili 20centov napitnine in jim to daje pravico da dobesedno ukazujejo ljudem, od katerih seveda pričakujejo da se jim skoraj priklonijo….vse sorte taca po tem svetu. Samo zelo nerazgledani in omejeni ljudje druge ljudi ločujejo po financah, dohodku, premoženju, videzu….pameten razgledan človek se do vseh obnaša isto in potem na podlagi izkušenj z določeno osebo odloči ali hoče preživljati čas v njeni prisotnosti ali ne. Najbolj uspešni so običajno ravno ljudje, ki dajo ljudem okoli sebe pozornost in občutek da so pomembni. Narcisi zagledani sami vase in prepotentni do amena ne bodo nikoli tega razumeli. Ker nimajo čustvenega IQ, ki bi jim omogočal videti karkoli razen sebe.
nerazgledan, 24.07.2021 ob 11:53
Si pa očitno zelo nerazgledan in se ne giblješ preveč v različnih družbah. Obnašanje ljudi niti približno ni povezano z denarjem. Kreten si lahko v deichman čevljih ali pa v prada škornjih.
Poglej starejšo generacijo v sloveniji. Kolikokrat sem srečala kakšno starejšo gospo, prijazno, urejeno, ženstveno v kakšni ordinaciji, trgovini ipd.. Pa na par sto evrih penzije. Moja asistentka je tudi iz družine, kjer niso ravno pri denarju, v bistvu so revni za slovenski standard….prijazna, urejena, pridna, kulturna, če kaj ne ve ali ne razume vpraša, se zna opravičiti, do vseh se isto prijazno obnaša. Krasna punca. Zelo lepo vzgojena. Sem pa v svoji karieri imela čast spoznati vse sorte. Od prepotentnih ljudi, ki mislijo da se sonce okoli njih vrti, do ritoliznikov ki se obnašajo kot papige, v sekundi ko ugotovijo da bi jim pa mogoče lahko kaj koristil so pa kot mucke, ki ti lezejo v naročje, do ljudi, ki delujejo v družbi čisto normalno, dokler ne pride zraven nekdo za katerega mislijo da “ni na njihovi ravni” in se do njih obnašajo kot do smeti, do ljudi, ki mislijo da je vse svet njihov ker so pustili 20centov napitnine in jim to daje pravico da dobesedno ukazujejo ljudem, od katerih seveda pričakujejo da se jim skoraj priklonijo….vse sorte taca po tem svetu. Samo zelo nerazgledani in omejeni ljudje druge ljudi ločujejo po financah, dohodku, premoženju, videzu….pameten razgledan človek se do vseh obnaša isto in potem na podlagi izkušenj z določeno osebo odloči ali hoče preživljati čas v njeni prisotnosti ali ne. Najbolj uspešni so običajno ravno ljudje, ki dajo ljudem okoli sebe pozornost in občutek da so pomembni. Narcisi zagledani sami vase in prepotentni do amena ne bodo nikoli tega razumeli. Ker nimajo čustvenega IQ, ki bi jim omogočal videti karkoli razen sebe.
Podpis ????
Forum je zaprt za komentiranje.