Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika restavracija tuš——kaj bi vi naredili če?

restavracija tuš——kaj bi vi naredili če?

Pozdravljeni,

danes sem bila v restavraciji Tuš in sem naročila njoke v bučkini omaki s škampi.

Pa uganite kaj sem dobila?!!?!?namesto ŠKAMPOV sem dobila SURIMI, kar je seveda neki čist drugega, kot tisto kar sem naročila!
To je isto, kot da bi naročili svinjski zrezek in bi vam prinesli goveji zrezek z okusom svinjnine!

A ni to neka vrsta zavajanja???? Kaj bi vi naredili na mojem mestu?

Na tvojem mestu, bi lepo pojedel. Če bi bila prilika, bi pač individualno na samem povedal šefu restavracije in to je to. Zagotovo pa ne bi zganjal cirkusa in škandala.
Če si pa tako želiš škampe, si jih pa še vedno lahko pripraviš doma, bodo zagotovo boljši, vprašanje je le, ali sploh znaš kuhati, v kar pa ne dvomim, če si tako dobro poznavalka teh sadežev

Ni, da moraš biti poznavalec, da ugotoviš razliko med surimi-jom in škampi.

Surimi je načeloma MLETA RIBA, ki jo kasneje dajo v “kalupe” v obliki npr. škampov. Torej je neki čist tretjega. Včasih lahko dodajo tudi nizek procent škampov.
Mleta riba pa ni ravno podobna škampom. Še ista vrsta ni…….

Link:
http://en.wikipedia.org/wiki/Surimi

To, da si lahko človek sam kuha doma, pa je itak logično.

Ni mi jasno kako lahko tako zavajajo ljudi.

Ampak res, to je kot, da bi ti rekli, do boš jedel rozbif (in bi za to tudi primerno plačal) in ti bi pol podtaknili zmleti svinjski kare v obliki zreska.

A je to sploh legalno?

seveda ni legalno – gre za očitno zavajanje. tisti, ki zgoraj piše, da bi lepo pojedel, je očitno tak tip človeka, da prenese vse, pa čeprav drugi hodijo po njemu.

če bi bil mao žleht, bi pol pojedel, potem pa zadevo vrnil, pa brez plačila seveda.
če sebe vidim v tej situaciji, bi natakarja vprašal po zdravju, vstal in šel. za vedno in nikoli več se v to menzo ne bi vrnil.

Jaz sem v Petrinki naročila Paello, dobila sem riž, zmešan z morskimi sadeži. Še kot rižota popolnoma neokusno. Zavrnila brez plačila in me ne vidijo nikoli več.

Danes sem malical sardelice s krompirjevo solato ! Vse je imelo enak okus ? Po zažganem smrdljivem olju !!!! Nikoli več v Tuš restavracijo !

Lp. Brane

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close