Restavracija Pristan v Domžalah
Meni je bilo dobro za jest.
Zdaj kaj se tebi zdi (ali tvoji prijateljici) restavracija “na nivoju”, pa seveda ne morem vedet.
Zame je najbolj pomembno, da je dobra hrana, pa naj bo to tazadnja italijanska kantina, kamor hodijo delavci na malico ali pa neka prestižna restavracija. V te zadnje sicer bolj redko zaidem, ker imajo običajno zaradi “nivoja” tudi cene temu nivoju primerne, ni pa nujno, da je na takem nivoju tudi hrana.
Dotična restavracija se je obdržala po odprtju že nekaj časa, je restavracija, ki ni primerljiva s friteza ribjimi restavracijami – v njej namreč ne boš našla ocvrtih kalamarov, črne rižote tudi ne ( ker pravijo, da je ne delajo, ker sipino črnilo ni zdravo, tako je nam rekel natakar……). OK. Zakaj jo potem še vedno dobiš na Hrvaškem kot zdravo specialiteto? Verjetno je črnilo res radioaktivno in polno svinca, tako kot vsi morski prebivalci, samo ne ješ tega vsak dan. Ampak vsaka restavracija ima pač svoj prav 🙂
Verjetno zato, ker je črnilo takoj pri roki in ni iz vrečke ali odmrznjene sipe, kajne :). Obisk se splača, ko naletiš na dan, ko je na programu morska vsebina izpod peke – čez dan ali za zaključene družbe, če naročite vnaprej. Imajo radi zakljuene družbe, da se dogovoijo vnaprej, za “padalce” je pa bolj klasika na “višjem nivoju ambienta in dekoracije”.
En natakar je OK, en pa malce nervozen, ti ne prisluhne, dirigira po svoje in želi, da mu “gost je iz roke”, torej da se mu pusti vodit, kot da prvič je ribjo hrano v življenju.
Solidna restavracija, ker je edina v regiji, višjega cenovnega razreda, ni pa za dol past glede na pojedeno in plačano.
Se strinjam z ¨je blizu¨ hrana je kar v redu sploh če se zmeniš v naprej za pod peko. Ampak kelner ta pa zmaga. Še nisem naletela na tako PAMETNEGA gospoda, ki slučajno mora biti v službi. Ve vse, ima vse prav je najpametnejši in daleč najbolj sposoben. Ko ti prinese ti pove da bi bil vsak normalen zdaj sit, a groza jaz bi pa še sladico. Torej nisem normalna. Kava se pa bojda zvečer tudi ne pije več.
Bi šla večkrat ampak dobim pike če se mi dotični približa.
Mi bi vsakič zapravili vsaj še 100 eur zraven samo ga moraš za vsako stvar dejansko prosit. (malo večja družba 8)
:)))) me veseli, da nismo edini, ki nas to moti. pa saj plačaš za tisto kar poješ in prideš tja uživat, ne pa da ti nekdo “dirigira” kako in kaj moraš jest.
Je pa občutek, kot da gospod potrebuje “gorivo”, da lahko funkcionira. In če ne more goriva imet, je siten, živčen in se znaša nad strankami, ki prinesejo tja denar tudi za njegovo plačo 😉
Forum je zaprt za komentiranje.