Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Resno vprasanje..

Resno vprasanje..

Živjo, jaz sem iz maribora in iščem eno starejšo, po opisu takšno kot si ti ? bi se lahko kako kontaktirala?

Odgovor na objavo uporabnika
pravi zate, 04.01.2022 ob 18:37

Živjo, jaz sem iz maribora in iščem eno starejšo, po opisu takšno kot si ti ? bi se lahko kako kontaktirala?

Pozdravljen.

Lahko kontaktirava, piši mi, prosim. Imaš tukaj profil?

Maribor, praviš?

Prav, bova videla, kaj bo, pustiva se presenetiti.

Odgovor, 27.12.2021 ob 17:43

Sem starejša, iščem mlajšega, vendar so bolj ali manj neresni, povem iz lastnih izkušenj. Sem urejena, izkušena in nič zahtevna, zato me čudi, da pri toliko željah s strani mladih, ki jim sledim, ni neke odgovornosti. Nazadnje, ko sem z nekom komunicirala, je po enem sporočilu kar izginil- predlagal je srečanje- on, ne jaz- nato pa nobenega glasu več od njega. Moja generacija je navajena, da si pove, kako stvari stojijo, ne pa, da nekdo kar potihne kot duh. Sama sem za spoznavanje v živo, preko interneta je to res velika loterija. Lepo pozdravljen in vso srečo.

Odgovor

Blizu mb ce zelis moj kontakt:

hribi2000@gmail.com

Mb 24 letnik, 14.01.2022 ob 17:25

Odgovor

Blizu mb ce zelis moj kontakt:

hribi2000@gmail.com

Lepo pozdravljen.

Prosim, če lahko urediš odprtje svojega profila tukaj, želela bi ti pisati preko zasebnega sporočila.

Hvala, lep dan.

spoznavanje, 28.12.2021 ob 07:02

Odgovor, 27.12.2021 ob 20:36

Pozdravljen. Hvala za sporočilo, me pa kljub vsemu zanima, preden se odločim za spoznavanje preko dopisovanja s teboj, od kod si, ker predstavlja razdalja zame veliko oviro v odnosu.

Sem iz okolice Trebnjega. Pa ti?

Draga dama ze res dougo iscem zrelo damo ki je za mlajsega mam 33let in sem iz okolice lj lahko mi pises na znzegabric77@gmail.com sem samski urejen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close