Resno vprasanje..
pravi zate, 04.01.2022 ob 18:37
Živjo, jaz sem iz maribora in iščem eno starejšo, po opisu takšno kot si ti bi se lahko kako kontaktirala?
Pozdravljen.
Lahko kontaktirava, piši mi, prosim. Imaš tukaj profil?
Maribor, praviš?
Prav, bova videla, kaj bo, pustiva se presenetiti.
Odgovor, 27.12.2021 ob 17:43
Sem starejša, iščem mlajšega, vendar so bolj ali manj neresni, povem iz lastnih izkušenj. Sem urejena, izkušena in nič zahtevna, zato me čudi, da pri toliko željah s strani mladih, ki jim sledim, ni neke odgovornosti. Nazadnje, ko sem z nekom komunicirala, je po enem sporočilu kar izginil- predlagal je srečanje- on, ne jaz- nato pa nobenega glasu več od njega. Moja generacija je navajena, da si pove, kako stvari stojijo, ne pa, da nekdo kar potihne kot duh. Sama sem za spoznavanje v živo, preko interneta je to res velika loterija. Lepo pozdravljen in vso srečo.
Odgovor
Blizu mb ce zelis moj kontakt:
Mb 24 letnik, 14.01.2022 ob 17:25
Odgovor
Blizu mb ce zelis moj kontakt:
Lepo pozdravljen.
Prosim, če lahko urediš odprtje svojega profila tukaj, želela bi ti pisati preko zasebnega sporočila.
Hvala, lep dan.
spoznavanje, 28.12.2021 ob 07:02
Odgovor, 27.12.2021 ob 20:36
Pozdravljen. Hvala za sporočilo, me pa kljub vsemu zanima, preden se odločim za spoznavanje preko dopisovanja s teboj, od kod si, ker predstavlja razdalja zame veliko oviro v odnosu.
Sem iz okolice Trebnjega. Pa ti?
Draga dama ze res dougo iscem zrelo damo ki je za mlajsega mam 33let in sem iz okolice lj lahko mi pises na znzegabric77@gmail.com sem samski urejen
Forum je zaprt za komentiranje.