Resno vprasanje..
Sem starejša, iščem mlajšega, vendar so bolj ali manj neresni, povem iz lastnih izkušenj. Sem urejena, izkušena in nič zahtevna, zato me čudi, da pri toliko željah s strani mladih, ki jim sledim, ni neke odgovornosti. Nazadnje, ko sem z nekom komunicirala, je po enem sporočilu kar izginil- predlagal je srečanje- on, ne jaz- nato pa nobenega glasu več od njega. Moja generacija je navajena, da si pove, kako stvari stojijo, ne pa, da nekdo kar potihne kot duh. Sama sem za spoznavanje v živo, preko interneta je to res velika loterija. Lepo pozdravljen in vso srečo.
Oj ,piši mi v ZS ali na greatbojan@gmail.com
Odgovor, 28.12.2021 ob 10:03
Si me pritegnil že s samim pisanjem, toda vidim, da sva predaleč za kaj kvalitetnješega, sem iz okolice Maribora. Tako, da vse dobro ti želim pri nadaljnjem iskanju.
Razdalja mi ni problem, sem mobilen in prilagodljiv. Bi me vseeno zanimalo spoznavanje. Greva na mail?
spoznavanje, 28.12.2021 ob 12:24
Razdalja mi ni problem, sem mobilen in prilagodljiv. Bi me vseeno zanimalo spoznavanje. Greva na mail?
-
Razumem. Saj tudi jaz sem prilagodljiva in mobilna, ampak niso mi všeč razdalje. Imam še zadnje vprašanje zate, in sicer me zanima tvoj status v smislu zgolj, ali si vezan ali samski. Pa lep dan ti želim in hvala za razumevanje.
Odgovor, 27.12.2021 ob 17:43
Sem starejša, iščem mlajšega, vendar so bolj ali manj neresni, povem iz lastnih izkušenj. Sem urejena, izkušena in nič zahtevna, zato me čudi, da pri toliko željah s strani mladih, ki jim sledim, ni neke odgovornosti. Nazadnje, ko sem z nekom komunicirala, je po enem sporočilu kar izginil- predlagal je srečanje- on, ne jaz- nato pa nobenega glasu več od njega. Moja generacija je navajena, da si pove, kako stvari stojijo, ne pa, da nekdo kar potihne kot duh. Sama sem za spoznavanje v živo, preko interneta je to res velika loterija. Lepo pozdravljen in vso srečo.
Živjo,
glede na to, da si napisala, da si iz okolice MB….jaz sem iz Posavja, bi te zanimalo? Samski, 45 let….
40+ letnik, 28.12.2021 ob 13:47
Živjo,
glede na to, da si napisala, da si iz okolice MB….jaz sem iz Posavja, bi te zanimalo? Samski, 45 let….
-
Pozdravljen. Lahko, prosim, napišeš svoje želje, pričakovanja, kaj malega o sebi? Če si samski, sicer izgubljava čas in energijo. Hvala.
Odgovor, 28.12.2021 ob 16:11
-
Pozdravljen. Lahko, prosim, napišeš svoje želje, pričakovanja, kaj malega o sebi? Če si samski, sicer izgubljava čas in energijo. Hvala.
Želim spoznati iskreno, prijetno, zaupanja vredno žensko. Imam 45 let, ločen, živim v svoji hiši….ostalo raje na mailu.
Odgovor, 28.12.2021 ob 17:39
Se opravičujem. Mislim posredovati, pardon za napako.
Lahko mi pišeš na mail
Samski,53letni če te zanima,se mi oglasi na boyanosebno@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.