Resno o seksu
Fantje, rabim vašo pomoč, preden se blamiram pred kakšnim ‘dohtarjem’ 🙂
Imam prijatelja, s katerim se pač dobivama, da potešiva najino spolno slo.
In zdaj vprašanje. Ali je ‘normalno’, da se mu skoz seksa? Ker pride mu vedno, pa čeprav je to štirikrat zaporedoma. Je namreč tako, da jaz prva omagam. In sedaj me je začelo že malo skrbeti, ker do sedaj mi še nihče ni toliko vzdržal, da pa morda ni ravno vse tako kot bi moralo biti. Čeprav je tudi neumno razglabljati o tem, kaj je normalno in kaj ne. Ampak, da se ti seksa 24 ur na dan, 7 dni na teden.. Se ga namreč že bojim 😉
Uživajte v cvetju,
MiKkA
Ja Mikka, če se dobivata samo za potešitev, je pa to res dobra telovadba…
Sklepam, da sta oba še bolj pri “ta mladih”? Ali jih že imata 20?
Kar se pa tiče tistega 4x zapored: kolk časa pa to vse skupej traja?(tud jest sm pr tamladih letih lahko tolk zaporedoma, zdej pa že mal težje); veš, da se mi zdi, da vse skupi jemljeta kot obrt. Kolkrat pa teb v tem času pride?
Če je vse skupi bolj kot obrt, pa če te ne zakuri zadost, pa če še manjka malo ljubezni,se splooh ne čudm, da omagaš. Probita enkrat tako, da boš ti vodila, da bo tako, k ti hočeš, pol me pa zanima, kako bo – ej, please, povej, kolk se motm, pa kako je blo…
Ej Iza!
Če je zate normalno to, da bi seksal 24 ur na dan (sam verjetn pol ne 365 dni v letu), se mi pa kr mal smiliš…
A pr tvoji preskrbljenosti s seksom še vedno stradaš? Kolkrat na dan pa ti to prakticiraš?
No, sej tud mene kakšn dan prime, da bi kr večkrat, sam to ponavad ni kr 7 dni v tednu. Je pa res, da takrat žena kr gleda, kwa je zdej to…
4x je sicer res dosti …. sam mojemu je prišlo že 6, 7 … sam to so bili res samo posamezni dnevi, ker če mu prevečkrat zaporedoma pride sam reče da bolje da nehava ker ga začne v modih malo boleti, čuti nekakšno črpanje ……….ne vem kaj sicer to je to je opis njegovih občutkov, verjetno se to dogaja ker se ne more sproti proizvajati sovolj sperme za to … zato ne skrbi, nič nenavadnega ni …
🙂 se opravičujem, ker sem ‘poniknila’ za nekaj časa.
Mareee – bi vzela kot kompliment, ampak se mi zdi, da je pri vsaki punci tak
bejba – da ne govoriva slučajno o istem tipu 😉
Lucky7 – čez leto dni bova oba dopolnila sladkih 30 let. Ni straha, da me ne zakuri dovolj – preden pride njemu, doživim jaz orgazem po 3x. In to me res izčrpa 🙂 Drugače pa to prakticirava le čez vikende, ker ne živiva skupaj. Kako to zgleda – kot dva zajca, ki sta skoz en na drugem. Ljubezen? Je bila, pa je odšla. In spet prišla in oh in sploh. 🙂
Heidi: vem.. po drugi pa..
Miha: ker me zanima, ali je to ‘normalno’ in ker me res skrbi. Nisem tu z namenom, da bi se ‘hvalila’, ker se mi ne zdi potrebno in niti ne vem, zakaj bi se.
sinja23: hvala, sem vsaj malo potolažena!
Uživajte v cvetju,
MiKkA
KOLIKOR SE PRI SVOJIH LETIH /OKOLI 50) SPOZNAM NA MOŠKE, IN ČE JE VERJETI TEMU, KAR MOJA GENERACIJA RAZGLABLJA O NJIH, POTEM BI TI TUDI JAZ REKLA, DA UŽIVAJ OB TEM IZREDNO REDKEM PRIMERKU MOŠKEGA. NE REČEM, DA JE EDINI DALEČ NAOKOLI, KAJ DOSTI SE PA NISEM ZMOTILA.
NA ŽALOST IMA VEČINA MOŠKIH V SEBI NEK SKRIT GEN, KI JIH DOKAJ HITRO POLENI IN IZ NJIH NAREDI PRIJAZNE MEDVEDKE .-)))))
Forum je zaprt za komentiranje.