Resna dilema
Kolk cajta ste si vezi za premislek? 1 sekundo. Malo manj? Malo več?
Sem hotla sam to povedat, da si na vse resne dileme, na katere se mi pač tisti trenutek sprdne odgovort, vzamem natanko nič cajta za premislek. In da mi je vseeno ali zagovarjam belo ali črno, včasih me prime da bi tud oboje ali nekaj vmes. In da so mi ve resne dileme tle gor neresne in strašno v zabavo.
Pa se je zgodilo, da sem svetovala. Jasno, da so tudi vsi ostali tulili v isti rog. In zdaj me peče vest, ker se je tip odloču tko, kot mu je tulila množica.
In se na netu hvali, da je fri men. Men gre pa na jok zarad občutka krivde.
Častna internetovska! Ne bom nikol več.
Da ne boš mislila, da res govorim o tunah. Lepo od tebe, da si se zamislila nad tvojim odgovorom, oziroma, o (ne)temeljitem premisleku. Vendar, če je tip spraševal za mnenje (sicer ne vem, o čem se je šlo in kaj ste mu svetovali), ga je dobil. Verjetno ga ni hotel imet zarad odločitve, morda bolj za izgovor za nekaj, kar se je že odločil. Ne verjamem, da kdorkoli, ki je pred resno odločitvijo o resni zadevi, išče odgovor ali rešitev pri neznancih na forumu. Tako da slabe vesti, kar se tiče forumskega svetovanja, ne rabiš imet. Vsekakor pa tvoje razmišljanje lahko vsi v bodoče upoštevamo in razmislimo, kaj komu napišemo.
🙂
Če gre v tem primeru za mene, potem bi rad samo nekaj dodal: em….. jst se nisem odločil za tisto za kar sem se, na podlagi komentarjev….. se pravi, da se nisem odločil tko: “…kot mu je tulila množica….”, ampak drugače. Če ti povem po pravici, sploh ne vem, zakaj sem šel mojo problematiko izpostavljat na forum….. verjetno zaradi tega, ker sem že bil odločen ( ker morm priznat, da me je že pred tem pekla vest), ampak sem pa potreboval neko potrditev……. verjetno. Tko da teb se mi treba nič sekirat zarad mene, pa obremenjevat. Sej sem dost star, da vem kaj delam….. sploh pa nikoli nisem bil tak, da bi delal tisto, kar se je drla množica. Za takšen korak sem se odločit IZKLJUČNO po moji presoji.
Glede tistga: ….se na netu hvali, da je fri men….. prosim no……. to pa nisem pričakoval….. da bo kdo mislil, da se hvalim. Itak, da mi je hudo! pa verjetno mi še kar nekaj časa bo! Ampak VERJAMEM, da sem se odločil pravilno! pa ne zaradi forumovcev, ker konc koncev, če smo čist iskreni (in rahlo kruti) : njih sploh ne bi smelo brigat, kaj jst delam.
No, pa če se vrnem na “hvaljenje”: …… nevem, če si porajtala, ampak je blo tisto napisano z rahlim cinizmom. Če bi se hotu hvalit, bi verjetno napisal kaj takšnega: “Jst sem nagnal mojo babo, ker jo ne rabim več; zdej pa bejbe, navalite, ker jst sem tukaj samo zaradi tega, da vam nudim užitek!” Nekaj v stilu osebka z nickom: Kurec24cm. Ne? to bi bil eden od načinov, kako bi se lahko hvalil….. ampak verjemi, da mi ni do tega……
Glede tvojga svetovanja in svetovanja vseh drugih: itak, da človek rad sliši še kakšno mnenje, ampak ne zaradi tega, da bi ga pa potem kontra prepričali, ampak potrebuje kot sem že prej rekel: neko “potrditev” tistega, kar on sam ve. Verjetno pa (glede na to, da sem psiholog in se tut mal spoznam na te stvari :)) sem tudi potreboval, da so me ljudje malo “nadrli”, to pa zaradi tega, ker sem se podzavestno hotel kaznovat (moja slaba vest).
Tko da, ti se nikar ne sekiraj preveč. Če mi boš pa kdaj zjebala življenje s kakim neumnim nasvetom, ti bom pa povedal :))))) Konec koncev so forumi namenjeni temu, da ljudje povejo, kaj si mislijo o stvareh…. in njihovega mišljenja ni treba nikomur upoštevat…..
S spoštovanjem
Remedy
P.S.1: me veseli, da se v današnjih časih še kdo sploh sekira zarad tega, ker je nekaj napisal 🙂 (jst delam v medijih, pa verjemi, da narod piše take bedarije, da ti gre na kozlanje, pa se noben od avtorjev ne sekira) :)))
P.S.2: hehe…. malo sem dolgovezil, ampak Enax, če se tolk sekiraš, kot praviš da se, potem si boš prebrala do konca :)))
P.S.2: upam, da je beseda tekla o meni, ker če ne, potem si zdajle prebrala en kup brezpomenskih neumnosti :))
Forum je zaprt za komentiranje.