Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek RESNA DILEMA

RESNA DILEMA

Če se je do 15leta preživljal sam ni moglo bit glih rožnato, se ti ne zdi?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če se je od 15leta preživljal sam ni moglo bit glih rožnato, se ti ne zdi?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Margot, malo bolje beri kaj piše avtorica, da ne boš sama napačno sklepala. :)[/quote]

Jaz sem se od 15. leta preživljala sama. Pa še nekaj družinskih članov zraven. Pa nimam občutka, da sem imela problematično otroštvo. Samo pač denarja nismo imeli.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

KAr se tiče zavestnega odločanja za to, da delaš prav….jaz temu dajem absolutno prednost.
Je pač razlika, če nekaj delaš prav iz strahu pred kaznijo, ali zato “ker se tako dela”, ali zato,
ker se bojiš “kaj bodo ljudje rekli”, ali zato, ker so te tako naučili….
…ali pa zato, ker si izkusil obe strani in si se zavestno odločil za pravo.

Zdej sam vprašanje….ali je temu tipu žal. da je delal kozlarije, ali mu je samo žal, da so ga
dobili….in na podlagi katerega “žal” se je odločil za novo življenje…

Potem imate vsi malo starejši, katerih starši so se začeli sami zgodaj preživljati neke travme, niste čisto prave vzorce prinesli v svoje familije? Ali kako?

In potem tule govorite o neki iskrenosti, ko pa nekdo iskreno pove, kaj in kako je bilo v njegovi preteklost, pa spet ni ok. Malo hecno.

Margot, malo bolje beri kaj piše avtorica, da ne boš sama napačno sklepala. :)[/quote]

Jaz sem se od 15. leta preživljala sama. Pa še nekaj družinskih članov zraven. Pa nimam občutka, da sem imela problematično otroštvo. Samo pač denarja nismo imeli.[/quote]In od takrat naprej se preživljaš enako imaš opravka s policijo zaradi finan. goljufij, nekaj dni zaradi suma le-tega odsedi tudi v zaporu in pa neko obdobje živiš zelo razuzdano- ogromno moških/žensk?….

Samo da se razumeva, jaz ga ne obsojam, celo menim, da je fant iskren v svoji izpovedi in namenih, v resnici ne vem zakaj je ona zmedena? Ker je mislila, da bo dobila “sterilnega princa na belem konju” pa ji je pot prekrižal lokalni falot, ki se ji je iskreno izpovedal? 🙂

Malo me vseeno čudi, da ji je tako zgodaj vse to povedal, niti ne vemo v kakšnih okoliščinah, na kak način…manjka kontekst….kaj pa vem, če je sploh pomemben? :/

Raglica a ti si tudi kradla in preživela nekaj dni po zaporih? Iskreno nam povej! 😉

Raglica a ti si tudi kradla in preživela nekaj dni po zaporih? Iskreno nam povej! ;)[/quote]

Iskreno priznam, da kdaj pa kdaj kaj prišvercam iz službe domov, pa za prišvercano robo še kaj dobim za povrh 🙂

Jaz sem se od 15. leta preživljala sama. Pa še nekaj družinskih članov zraven. Pa nimam občutka, da sem imela problematično otroštvo. Samo pač denarja nismo imeli.[/quote]
Ga pač nisi. Saj to, da si tako kmalu samostojen, še ne pomeni problematičenga otroštva.
Izhajal sem iz te avtoričine trditve:

In zato ni to moj sklep. 🙂

Kaj vse pomeni “problematično otroštvo”, pa naj napiše avtorica. Če želi in ve…

Ne vem, kdo je ti dve zadevi poenotil ? 🙂
Jaz si pod problematično otroštvo predstavljam kaj drugega, kot samostojnost.

Jaz sem se od 15. leta preživljala sama. Pa še nekaj družinskih članov zraven. Pa nimam občutka, da sem imela problematično otroštvo. Samo pač denarja nismo imeli.[/quote]In od takrat naprej se preživljaš enako imaš opravka s policijo zaradi finan. goljufij, nekaj dni zaradi suma le-tega odsedi tudi v zaporu in pa neko obdobje živiš zelo razuzdano- ogromno moških/žensk?….

Samo da se razumeva, jaz ga ne obsojam, celo menim, da je fant iskren v svoji izpovedi in namenih, v resnici ne vem zakaj je ona zmedena? Ker je mislila, da bo dobila “sterilnega princa na belem konju” pa ji je pot prekrižal lokalni falot, ki se ji je iskreno izpovedal? 🙂

Malo me vseeno čudi, da ji je tako zgodaj vse to povedal, niti ne vemo v kakšnih okoliščinah, na kak način…manjka kontekst….kaj pa vem, če je sploh pomemben? :/[/quote]

Ne, samo živela sem precej razuzdano. Imela sem več kot dva moška, kar po MON-ovskih merilih ni preveč sprejemljivo, se mi zdi… Upam, da me zaradi tega nimaš nič kaj manj rad :))

Tudi jaz ne trdim, da je fant biser, samo se mi pa zdi, da si vsak v življenju zasluži drugo priložnost. Se ti ne zdi?

Še posebej mi pa gredo na živce ljudje, ki zagovarjajo iskrenost po principu: Povej mi vse, pa se bom potem odločila, če bi rada izvedela to, kar sem izvedela.

Jaz sem se od 15. leta preživljala sama. Pa še nekaj družinskih članov zraven. Pa nimam občutka, da sem imela problematično otroštvo. Samo pač denarja nismo imeli.[/quote]
Ga pač nisi. Saj to, da si tako kmalu samostojen, še ne pomeni problematičenga otroštva.
Izhajal sem iz te avtoričine trditve:

In zato ni to moj sklep. 🙂

Kaj vse pomeni “problematično otroštvo”, pa naj napiše avtorica. Če želi in ve…[/quote]

No, saj zato. Ker, če nekdo napiše, da je pri 15. moral delati, se meni ne zdi, da je imel problematično otroštvo.
In potem meni pravite, da razvajam otroke …. Ejej 🙂

In od takrat naprej se preživljaš enako imaš opravka s policijo zaradi finan. goljufij, nekaj dni zaradi suma le-tega odsedi tudi v zaporu in pa neko obdobje živiš zelo razuzdano- ogromno moških/žensk?….

Malo me vseeno čudi, da ji je tako zgodaj vse to povedal, niti ne vemo v kakšnih okoliščinah, na kak način…manjka kontekst….kaj pa vem, če je sploh pomemben? :/[/quote]

Ne, samo živela sem precej razuzdano. Imela sem več kot dva moška, kar po MON-ovskih merilih ni preveč sprejemljivo, se mi zdi… Upam, da me zaradi tega nimaš nič kaj manj rad :))

Tudi jaz ne trdim, da je fant biser, samo se mi pa zdi, da si vsak v življenju zasluži drugo priložnost. Se ti ne zdi?

Še posebej mi pa gredo na živce ljudje, ki zagovarjajo iskrenost po principu: Povej mi vse, pa se bom potem odločila, če bi rada izvedela to, kar sem izvedela.[/quote]
No saj to je ta dilema, verjetno je želela, da je iskren, sedaj ko se je izpovedal ji je pa skoraj žal… Kdo bi to razumel? 🙂

Margot dokler ne boš vsega povedala kaj vse si doživela se nimaš kaj bat, da te ne bi imel rad….vsak dan bolj 😉

Saj meni tudi ne.
Se mi pa v tem primeru zdi, da ima problematično otroštvo temelje v čem drugem in ne v samostojnosti. Recimo nasilje, alkohol, zanemarjanje….

Boom sem predvsem želel povedat, da te nekdo lahko tudi iskreno nategne. 🙂

Ona ni povedala direktno, tako nekako pa ga čuti. Sicer ne bi spraševala, kaj narediti. % sem namenoma malo dvignil.
Je možno, da se človek spremeni, verjetnost pa je mala. Če pravi, da zdaj živi drugače, je vredno tudi poskusiti. Pričakovati neko popolno varnost od potencialnega partnerja je itak iluzorno, tega ni.[/quote]

Seveda, ti čutiš, da je tako, Robi pa sklepa, da je imel problematično otroštvo.
Mislim .. kr neki no.[/quote]
Narobe si prebrala. Ona čuti, ne jaz. 🙂 Saj pa je razvidno iz njenega zapisa, da se ravno tega boji.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še posebej mi pa gredo na živce ljudje, ki zagovarjajo iskrenost po principu: Povej mi vse, pa se bom potem odločila, če bi rada izvedela to, kar sem izvedela.[/quote]
No saj to je ta dilema, verjetno je želela, da je iskren, sedaj ko se je izpovedal ji je pa skoraj žal… Kdo bi to razumel? 🙂

Margot dokler ne boš vsega povedala kaj vse si doživela se nimaš kaj bat, da te ne bi imel rad….vsak dan bolj ;)[/quote]

Ah, kaj pa veš, mogoče bi me imel še bolj :))) In kaj bi jaz potem s toliko ljubezni. :))

Margot dokler ne boš vsega povedala kaj vse si doživela se nimaš kaj bat, da te ne bi imel rad….vsak dan bolj ;)[/quote]

Ah, kaj pa veš, mogoče bi me imel še bolj :))) In kaj bi jaz potem s toliko ljubezni. :))[/quote]
Bolje, da ne tvegaš, lahko bi pregorela… :)))

Ne, kriminalcem ne verjamem. To je značajska lastnost, moraš biti pokvarjen in brez vesti, da se sploh lahko lotiš tega. Poleg tega je za goljufe značilno, da so tudi veliki manipulatorji, saj morajo obvladati ljudi, da jih lahko prinašajo okoli.
In ti si očitno ena izmed njih. Bolje, da se ti izpove, ker boš drugače morda izvedela za prvim vogalom. In joj, kako “pošten” izpade po takšnem “plemenitem” dejanju. Verjetno si se že stopila ob njegovih besedah.

Saj vsi poznamo star pregovor “Volk dlako menja narave nikoli” in veliko ljudske modrosti je v njem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close