Rešitev za strije!
Rada bi le povedala za vse, ki ste trdile da rešitve za strij ni. To ni res. Rešitev je. In to je Afroditina krema proti strijam. Nočna in dnevna. Uporabljam jo 2,5 mesca in strije so veliko manj vidne, so pobledele in izginevajo. Tudi moji prijateljici jo uporabljajo, sicer manj časa kot jaz pa pravita da so prvi rezultati že vidni. Nikomur ne delam reklame, le kremo bi rada pohvalila.
To ni krema proti celulitu, tako da na njega nima učinka. Vsaj o tem na kremi nič ne piše. Jaz ga tako nimam skoraj nič, le strije, ki počasi izginevajo. Ima pa oriflame eno dobro kremo proti celulito, jo je imela moja prijateljica in je rekla da je vredu. ampak ona je še ob tem telovadila.
pa še en domač recept proti celulitu. jaz ga nisem poizkusla, sem pa na netu brala da je eni celulit skoraj izginil. Zos ki ti ostane od kave si daj na celulit in ga ovij v folijo ter ga tako kakšne pol ure imej in umij. To ponavljaj dvakrat na teden. lahko tudi več. in celulit bo čez kakšen mesec čudežno izginil. v tem zosu je kofein ki odstranjuje celulit. zato ga tudi dajejo v proticelulitne kreme.
Jaz imam kremo Amai bodyaction special, nanašam jo (sicer ne vsak dan) in sem izgubila celulit na stegnih. Na zadnjici pa je še ostal, ker jo tudi zaradi lenobe in ne easy dosega rok manj masiram. Je pa res, ko si dam kremo gor me sigurno še pol ure peče vse in imam občutek, da se bom vnela :.))
Ma deluje! Sem prej probala Coolistar pa Vichy, Dior pa… ni bilo efekta. In pol ena obična Amai in nekje liter vode na dan, pa je pomagalo. Po mojem ni vse v nekih famoznuh znamkah, tud nekaj bolj neznano in poceni ima efekt.
pozdravljene,
čudežev ni. potrebno je popiti zelo veliko vode (beri vsaj 2 litra na dan), obvezna telovadba (vsaj 3-4x tedensko 1 ura) in telo zmasirati s kremo (katerokoli, ni važna firma in čudežne vsebine).
na enem od športnih forumov sem prebrala učinkovit način za izboljšanje tonusa kože na trebuhu –> vsak dan zjutraj in zvečer 10 minut v smeri urinega kazalca. resnično deluje! jaz sem imela ogromno strij in celulita. vsega je bistveno manj. seveda ob pogojih, navedenih na začetku.
pa še nekaj. pazite kaj jeste. vse to je zaman, če po drugi strani jeste sladkarije, slane stvari in še druge raznorazne “anitdepresive”.
veliko uspeha in lep dan vsem.
Jaz sem še vseeno za naravno! začela sem telovaditi pred 2 tednoma in se že pozna, da ni več toliko celulita; tečem vsak večer približno pol ure.
Pa tudi delam tako kot je rekla “strijica” glede zosa in mi je kar pomagalo. Veliko manj so vidne strije( bile so vijolčne barve, zdaj pa so že skoraj kožne barve).
So tukaj kar učinkoviti nasveti in so za pohvalit.
Lep večer še naprej!
Pozdravljene strijice,
prav imate tako tiste, ki pravite da za strije ni rešitve kot tiste srečnice, ki ste se jih znebile.
Strija je počena koža, ene vrste brazgotina, kot bi vrezali z nožkom.
Tiste, ki ste odpravile strije in so zbledele, so manj vidne, ste to dosegle zato, ker ste z masažo in nanašanjem kreme, ki ima sestavine, ki pospešujejo obnavljanje kože kožo pripravile do tega da se je obnovila.
Pri odpravi strij gre zato, da se koža obnovi oz. da se elastinska in kolagenska vlakna v koži obnovijo. Od poškodbe vlaken je odvisno kako se bo to obnovilo. Strije na bokih in ritki so včasih manj vidne ko kožo zategnemo učvrstimo ,tiste na trebuhu ( posledica poroda) pa so lahko bolj trdovratne, ker je bila koža bolj raztegnjena in zato bolj poškodovana. Obnovo kožnih vlaken se lahko pospeši z masažami, kozmetičnimi izdelki, ščipanjem, napravami za domačo uporabo ( dermorolerji, masažerji) ali profesionalnimi ( mezoterapije, LPG, Biostimulacije, razne naprave, ki stimulirajo obnovo kože in kožo čvrstijo), ni pa nujno da so metode vedno uspešne.
Rezultati so različni, pri nekaterih se čisto odpravi, pri drugih pa ne, to je odvisno od stanja kože in zmožnosti kože za obnavljanje.
Simone Godina
Beauty Coach
Antiagedermolab svetovalni centri
Ljubljana, Portorož
040 291 165
Email: antiagedermolab@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.