Najdi forum

resetiranje računalnika

lep pozdrav!

Imam problem pa ne vem več kaj bi še lahko naredla. Računalnik se mi je nareč začel resetirat sam od sebe. Preden to naredi se pojavi moder ekran, kjer javi napako. Ponavadi omenja kernel in zaradi tega se mi zdi da je napaka v systemu. Piše še tudi da je možna napaka pri programu ki sem ga nazadnje inštalirala. Računalnik sem za tem dvakrat sformatirala vse na novo naložla v upanju da bo boljše pa vedno kaki teden za tem spet isto. A ma kdo kakršnokoli idejo kaj bi lahko bilo narobe?

najlepša hvala za odgovore.

Da ni kakšen virus (A se ti resetira takoj ko ga prižgeš?)… Probaj s tem pregledati oziroma On-line scan . Drugače pa napiši točno napako ki ti jo napiše… Kateri program pa si inštalirala ko se ti je začela pojavljati napaka? Katere WIN pa si inštalirala? A si jih tudi Update-ala? Pa preglej računalo pred Spy in virusom… Imaš inštaliran kakšen AV, AntiSpy?

Lp, Max

Moder enkran, ja….. Nadležno ko ne moreš videti katera napaka sploh je. Da bi se izognila prikazu tega modrega ekrana, moraš nastaviti sledeče: nadzorna plošča – sistem – dodatno – zagon in obnovitev – tukaj pa odstrani kljukico pred Samodejno zaženi ponovno.

Morda (zelo verjetno) ti bo sedaj napisalo kaj je narobe, mi pa čakamo na ta podatek…

Cec, hvala za ta podatek. To sem pozabla kje se nastavi ampak zaj sem našla:)
Javi pa: Kernel_stack_inpage_error

pol pa napiše tak ko sem rekla da je nekaj verjetno narobe z nekim inštaliranim programom.

potem pa še napiše (nevem če je to pomemben podatek)
*** STOP : 0x000000077 (0xc0000185, 0x0000185, 0x00000000, 0x0008E000)

Ko pa računalnik resetiram pa napiše v tistem okencu, ko te vpraša če pošlješ poročilo na Windows : The sytem has recovered from a serious error.

Drugače pa se mi nena non stop resetira, včasih ko odprem kaki program, samo je vedno kaki drugi, včasih kr sam od sebe. Lahko enkrat na teden lahko pa petkrat na dan.

0xC0000185, or STATUS_IO_DEVICE_ERROR: improper termination or defective cabling of SCSI-based devices, or two devices attempting to use the same IRQ…

napaka je opisana na strani:

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q315266

in:

http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/DevTest_g/hh/DevTest_g/t05_bugs_60_2bb65949-533f-4dde-b9c4-1a3058b900f4.xml.asp

Za kaj več pa… mogoče res virus, kabli, RAM…

Bi blo tud fino če mi kdo pove kako se tukaj pravilno vstavlja linke :))))

na začetek daš

Hvala za nasvet bom pogledala.

Kompleten link skopiraš med oklepaja

Hvala obema !

Uspelo :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close