Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Res preveč rekreacije?

Res preveč rekreacije?

pa saj si lahko na začetku malo bolj prizanesljiva in tečeš počasneje, da še do seksa ne izgubi volje, kaj šele do teka.

Trenutno sem take volje, da sem se odločila, da raje samska še 10 let kot s tipom, ki se mu ni ljbui nič migat.

Se mu pač pustiš ujeti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, sem od včeraj samska in bom samska dokler ne najdem moškega, ki mu je kaj do miganja. Mogoče bom samska celo življenje.

Če boš tako hitro tekla, mogoče res. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nisem čist ziher, da si upam vprašat, oziroma glede na mojo zgodovino bi že skor moral vedet odgovor… Ampak:
Kje hudiča te taki tipi sploh “ujamejo”? 🙂 Narekovaji so malo za brezveze tam.

Khmmm… a sssssss je kazen? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaj je zdaj problem, da oni ne migajo ali da tebi težijo da preveč migaš? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Očitno moški mislijo, da je seks kazen za ženske :). Zato sem ga pa vprašala zakaj bi morala biti tudi jaz kaznovana, če je on prepočasen, da me ujame. Če je počasne, naj bo le on kaznovan, boom pa bi rad, da bi bila tudi jaz kaznovana.

Se mi je zdelo, da se prilagajaš tam, kjer se ti en bi bilo treba, in zateguješ tam, ko bi morala popustit. Če bi ti bilo lepo v njegovi družbi, bi si sama od sebe želela kdaj spustit kako furo s kolesom in z njim kaj tretjega počet (med športanjem in poležavanjem na kavču je širooook razpon aktivnosti). Če bi si želela seksa z njim, ne bi prehitro tekla, jasno. A ni point biti skupaj tudi v skupnih aktivnostih? Dvomim, da se človek tako močno spremeni po nekaj mesecih veze. Verjetno samo spregleda in ugotovi, da se je sparčkal z napačnim.

Drugič. Ko se naslednjič počutiš da ti tip teži, se namesto da se kujaš raje odkrito pogovori.

Ker gre sicer za rezlične teme vendar enak način kompliciranja, se sprašujem ali gre v primeru tekačice, kmečkepunce in pišuke za isto osebo. Naši južni sosedje imajo zelo prikladno definicijo takšne primerke: “jebala bi se, a da joj ne uđe”.

“jebala bi se, a da mi ne gnjavi” bi jaz rekel. Zdrugimi besedami, “vse mora bit tako, kot bom jaz določila”, to je ljubezen. 🙂

Uf, Boom, pa še it, majdica pa petra pa riski pa katica sem pa krivoklju pa tekačica 2 pa rekreativka pa katenjka sem tudi.

Ja Boom, tudi mene je spreletala podobna misel, ko sem vse nevedene teme brala, preveč podoben slog pisanja avtoric/e 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Pozabila sem povedat, da sem tudi zmedena samica.

Je bila, kar malo užaljena, ker si jo spustila.

Hej, malo prerada se prepiraš za moj okus, ampak vseeno dodam tole razmišljanje:

Recimo, da se najdeta dva (vse super, podobni interesi, kemija, seks božanski …), od katerih je en žural vsaj trikrat na teden vso noč, drugi pa pač ne, ker mu ni do tega – raje gre zvečer na kozarček vina, pa malo posedet itd. In slej ko prej prvi reče: hej, če hočeš biti z mano, boš hodil/a na partije, ali pa gre vse v franže …

Ne vem, ampak najbrž se ne bo dobro končalo. Ali pa: če človeku zaupaš, naj gre na party (samo naj ga ne serje okrog), vidva bosta pa skupaj šla kam drugam. Lahko pa dva težaka pač vztrajata vsak pri svojem.

No, pa sem med vrsticami še povedal, kaj si mislim o te sorte ultimatih.

Še malo za šalo, malo pa zares: tekačica, na drugi temi tega foruma “kmečki fant” toži, da ima težavo dobiti punco. Mogoče je pa to rešitev zate? Tam ne manjka rekreacije … ;))))

Ja Boom, tudi mene je spreletala podobna misel, ko sem vse nevedene teme brala, preveč podoben slog pisanja avtoric/e ;)[/quote]Saj sploh ne gre toliko za različne teme, gre celo za vsebinsko čisto isti problem, iskanje dlake v jajcu, kot ste že tudi ugotovili. Aja pa a ni ta ista oseba naju z zmedeno samico proglasila za isto osebo? Če se prav spomnim, je bila celo to tema, ki je potem hotela, da se jo zbriše, pa je Robi ni, torej je to še možno najti :))))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ja Boom, tudi mene je spreletala podobna misel, ko sem vse nevedene teme brala, preveč podoben slog pisanja avtoric/e ;)[/quote]Saj sploh ne gre toliko za različne teme, gre celo za vsebinsko čisto isti problem, iskanje dlake v jajcu, kot ste že tudi ugotovili. Aja pa a ni ta ista oseba naju z zmedeno samico proglasila za isto osebo? Če se prav spomnim, je bila celo to tema, ki je potem hotela, da se jo zbriše, pa je Robi ni, torej je to še možno najti :))))))[/quote]

O ja, meine Freundin, natürlich!! Gre za isti osebek, ki je takrat jamral o kilah in da rada plava (kot kit) ipd fore..haha, ja Katenjka, kaj čes – sva občasno en individuum :-))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Saj sploh ne gre toliko za različne teme, gre celo za vsebinsko čisto isti problem, iskanje dlake v jajcu, kot ste že tudi ugotovili. Aja pa a ni ta ista oseba naju z zmedeno samico proglasila za isto osebo? Če se prav spomnim, je bila celo to tema, ki je potem hotela, da se jo zbriše, pa je Robi ni, torej je to še možno najti :))))))[/quote]

O ja, meine Freundin, natürlich!! Gre za isti osebek, ki je takrat jamral o kilah in da rada plava (kot kit) ipd fore..haha, ja Katenjka, kaj čes – sva občasno en individuum :-))))[/quote]Ej prijateljica, jaz se prav veselim, s kom bova to tekli na ljubljanskem maratonu, končno se bomo spoznali :))))) čeprav glede na to, koliko trenira, bo ~vsaj mene~ prehitela že pri enem 10. kilometru ccccccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Pa ne bi bilo dovolj, da miga v postelji ? Še laufat bi moral okrog hiše..Bogi revež, če se bo kateri slučajno našel..:)

Res je to sumljivo..Zelo podobne teme, z zelo podobnimi problemi…Toliko športnic in vse zmedene samice. 🙂

Robi, pa ne da meni obešaš ostale podobne teme, ki so podobnih problemov….wtf?

Robi, pa ne da meni obešaš ostale podobne teme, ki so podobnih problemov….wtf?[/quote]
Ne. Ena druga je napisala, da je prav tako zmedena samica, pa ni mislila tebe, ampak to, da je zmedena in samska. 🙂
Da je več samskih in zmdenih. Ne pa, da so vse podobne teme tvoje.

Joj, ženske, če bi vas zanimal še kak drug šport. Ne le tek in verjetno fitnes. Moški imamo raje plezanje, padalstvo, …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close