Res preveč rekreacije?
Se mi je zdelo, da se prilagajaš tam, kjer se ti en bi bilo treba, in zateguješ tam, ko bi morala popustit. Če bi ti bilo lepo v njegovi družbi, bi si sama od sebe želela kdaj spustit kako furo s kolesom in z njim kaj tretjega počet (med športanjem in poležavanjem na kavču je širooook razpon aktivnosti). Če bi si želela seksa z njim, ne bi prehitro tekla, jasno. A ni point biti skupaj tudi v skupnih aktivnostih? Dvomim, da se človek tako močno spremeni po nekaj mesecih veze. Verjetno samo spregleda in ugotovi, da se je sparčkal z napačnim.
Drugič. Ko se naslednjič počutiš da ti tip teži, se namesto da se kujaš raje odkrito pogovori.
“jebala bi se, a da mi ne gnjavi” bi jaz rekel. Zdrugimi besedami, “vse mora bit tako, kot bom jaz določila”, to je ljubezen. 🙂
Hej, malo prerada se prepiraš za moj okus, ampak vseeno dodam tole razmišljanje:
Recimo, da se najdeta dva (vse super, podobni interesi, kemija, seks božanski …), od katerih je en žural vsaj trikrat na teden vso noč, drugi pa pač ne, ker mu ni do tega – raje gre zvečer na kozarček vina, pa malo posedet itd. In slej ko prej prvi reče: hej, če hočeš biti z mano, boš hodil/a na partije, ali pa gre vse v franže …
Ne vem, ampak najbrž se ne bo dobro končalo. Ali pa: če človeku zaupaš, naj gre na party (samo naj ga ne serje okrog), vidva bosta pa skupaj šla kam drugam. Lahko pa dva težaka pač vztrajata vsak pri svojem.
No, pa sem med vrsticami še povedal, kaj si mislim o te sorte ultimatih.
Ja Boom, tudi mene je spreletala podobna misel, ko sem vse nevedene teme brala, preveč podoben slog pisanja avtoric/e ;)[/quote]Saj sploh ne gre toliko za različne teme, gre celo za vsebinsko čisto isti problem, iskanje dlake v jajcu, kot ste že tudi ugotovili. Aja pa a ni ta ista oseba naju z zmedeno samico proglasila za isto osebo? Če se prav spomnim, je bila celo to tema, ki je potem hotela, da se jo zbriše, pa je Robi ni, torej je to še možno najti :))))))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ja Boom, tudi mene je spreletala podobna misel, ko sem vse nevedene teme brala, preveč podoben slog pisanja avtoric/e ;)[/quote]Saj sploh ne gre toliko za različne teme, gre celo za vsebinsko čisto isti problem, iskanje dlake v jajcu, kot ste že tudi ugotovili. Aja pa a ni ta ista oseba naju z zmedeno samico proglasila za isto osebo? Če se prav spomnim, je bila celo to tema, ki je potem hotela, da se jo zbriše, pa je Robi ni, torej je to še možno najti :))))))[/quote]
O ja, meine Freundin, natürlich!! Gre za isti osebek, ki je takrat jamral o kilah in da rada plava (kot kit) ipd fore..haha, ja Katenjka, kaj čes – sva občasno en individuum :-))))
Saj sploh ne gre toliko za različne teme, gre celo za vsebinsko čisto isti problem, iskanje dlake v jajcu, kot ste že tudi ugotovili. Aja pa a ni ta ista oseba naju z zmedeno samico proglasila za isto osebo? Če se prav spomnim, je bila celo to tema, ki je potem hotela, da se jo zbriše, pa je Robi ni, torej je to še možno najti :))))))[/quote]
O ja, meine Freundin, natürlich!! Gre za isti osebek, ki je takrat jamral o kilah in da rada plava (kot kit) ipd fore..haha, ja Katenjka, kaj čes – sva občasno en individuum :-))))[/quote]Ej prijateljica, jaz se prav veselim, s kom bova to tekli na ljubljanskem maratonu, končno se bomo spoznali :))))) čeprav glede na to, koliko trenira, bo ~vsaj mene~ prehitela že pri enem 10. kilometru ccccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.