Res MONovci tako lepi, pametni… popolni?
Jaz bi pa vseeno rad, da daš vsaj eno povezavo na svojo temo.
Ker drugače je vso tvoje pisanje brezpredmetno. Brez argumentov.
Torej si razočarana nad moškimi, ker si želiš, da bi bolj pogledovali za tabo in da ne bi bila več samska..Se za vsem tvojim pisanjem skriva neka prikrita ljubosumnost ?
To je primer pametne odločitve.
Ne bom napisal pametne ženske, da me ne bo kdo obtoževal, da preveč idealiziram. 🙂
No, na tem pikniku me sicer ne bo, ampak mogoče pa na kakšnega še pridem.
Otroke imam pa zelo rada, tako da jih z veseljem merkam.
Ti pa moraš tu v virtuali paziti, da me kdo ne užali, napade, preveč osvaja ipd.. Recimo Matjažko je že nevaren, njega težko “hendlam”. K sreči je Bibitka rekla, da je v reali bolj miren. :))
Potem jih lahko pripeljem k tebi za kakšnih 14 dni ? :)[/quote]
Ampak, tole mi je pa smešno. Mi je že kar nekaj znancev, ki imajo otroke reklo, da mi z veseljem odstopijo kakšnega, glede na to, da jih še nimam :)). Sicer ne vem, koliko so tvoji stari, ampak dokler jih ne trofi puberteta, je verjetno še za zdržat.
Ja če so še pleničarji je preveč dela, pubertetniki znajo biti težavni, jezikavi. Najboljši so tisti nekje od 4-11 let v fazi kjer se še igračkajo..najboljš z barbikami, sem jih zbirala kot otrok. Pol sem jih pa dala svoji sestrični. Ko sem bila 17 stara sem se full igrala še s svojo sestrično k je bila takrat še otrok z barbikami.
Zakaj japkica a imaš punčke, ki isto obožujejo barbike, ali jih zbiraš?
Ja faunus to je tako če ti je edina igrača barbika:) Enkrat sta mi kupila fake, in sem opazila da je fake pa rekla sta mi da je barbika in je bila kar ena plastika ne od Matela sem čist popenla, uničen b-day takrat čist lol
Fotr je enkrat prinesu legokocke sem bila tut razočarana, sicer potem sem tisto bajto iz legokock zgradila samo ni barbika zaradi njenih dolgih nog pasala v tisto malo leggo bajto.
Forum je zaprt za komentiranje.