Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Res MONovci tako lepi, pametni… popolni?

Res MONovci tako lepi, pametni… popolni?

Zato pa naj pridejo na piknik. Ena bo dobila v roke kosilnico, bo šla travo kosit, druga bo lahko šla štrihat, tretja montirat lustre…Pa bomo videli, če ima katera dve levi roki…:)

Pozabu si še na uno poznavalko jajc, kur in ostalih tičev lol

Una bo lahko gojila kure da bote barval pirhe na pikniku:)

Robi, to so praviloma moška dela, za kaj vas pa imamo? :))) Pa ja ne boš ti, ki si mi dodeljen kot virtualni par, odgovoren za to, da se mi je kak noht zlomil :).

A misliš ferbčno? Curiosity (firbčnost) killed the cat pravijo Angleži :)).

Jaz bi pa vseeno rad, da daš vsaj eno povezavo na svojo temo.
Ker drugače je vso tvoje pisanje brezpredmetno. Brez argumentov.

Torej si razočarana nad moškimi, ker si želiš, da bi bolj pogledovali za tabo in da ne bi bila več samska..Se za vsem tvojim pisanjem skriva neka prikrita ljubosumnost ?

To je primer pametne odločitve.
Ne bom napisal pametne ženske, da me ne bo kdo obtoževal, da preveč idealiziram. 🙂

Ja Antilopa na tisto jajčevko sem mislila:) Guspa curiosity. Angleži bi v tem primeru rekli, Stop it with this egg bolocks.

Uh..Pa res…Sem že mislil, da bom lahko katero nahecal, da bo opravila kakšno delo namesto mene..:)

Boš pa otroke merkala..To pa je bolj varno in žensko delo…:)

No, na tem pikniku me sicer ne bo, ampak mogoče pa na kakšnega še pridem.

Otroke imam pa zelo rada, tako da jih z veseljem merkam.

Ti pa moraš tu v virtuali paziti, da me kdo ne užali, napade, preveč osvaja ipd.. Recimo Matjažko je že nevaren, njega težko “hendlam”. K sreči je Bibitka rekla, da je v reali bolj miren. :))

Matjažko je nevaren le tako daleč, dokler sežejo njegovi prsti – do tipkovnice. 🙂

Potem jih lahko pripeljem k tebi za kakšnih 14 dni ? 🙂

Koliko maš pa stare otroke Robi?

Potem jih lahko pripeljem k tebi za kakšnih 14 dni ? :)[/quote]

Ampak, tole mi je pa smešno. Mi je že kar nekaj znancev, ki imajo otroke reklo, da mi z veseljem odstopijo kakšnega, glede na to, da jih še nimam :)). Sicer ne vem, koliko so tvoji stari, ampak dokler jih ne trofi puberteta, je verjetno še za zdržat.

Puberteta je še daleč.
Punca 6 let, fant 1,5 leta.

Ja če so še pleničarji je preveč dela, pubertetniki znajo biti težavni, jezikavi. Najboljši so tisti nekje od 4-11 let v fazi kjer se še igračkajo..najboljš z barbikami, sem jih zbirala kot otrok. Pol sem jih pa dala svoji sestrični. Ko sem bila 17 stara sem se full igrala še s svojo sestrično k je bila takrat še otrok z barbikami.

Tvoja punčka se zih z barbikami igra:) Zadnjič sem v štacuni skori eno kupila For the old times sake. Full so lepe te ta nove barbike v 80-tih letih so imele čist drugačne obrazke kot jih imajo zdj, so jih res upgrejdali.

Ne vem, če je puberteta daleč. Kaj ne bereš postov današnje mladine na MON-u? Še malo pa ti bodo pri hčerki snubci začeli hoditi na vrata. :)) Kar pripravi se, bo treba začeti zbirati za njeno doto. 🙂

Veš, da se. Še rajši pa ima risanke…O Princeskah seveda. 🙂

Mi spadamo med čisto običajne ljudi. Ne tiste popolne z MON-a. 🙂

Bom začel zbirati fižolčke..Drugega nimam…:)

Sam res današnji otroci bolj zgodaj dozorijo kot smo mi. Pomojem da eni padejo v puberteto že pri 9, 10 letih lahko.

Aww, full lepo da se igra z barbikami, js pogrešam tiste cajte:) Zdaj imajo otroci res ogromno izbiro igrač predvsem barbik. Takrat sta mogla moja starca v Avstrijo hoditi po igrače zame.

Ti pridi kar k meni, sploh domov ne boš hotela. :)))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zate so v avstrijo hodili po igrače, jaz pa sem fotru kladivo “ukradu” in se cel dan igral 🙂

(dokler mu ni prekipelo, ko sem celo škatlo žebljev na sredo dvorišča v travo zabil :D)

Zakaj japkica a imaš punčke, ki isto obožujejo barbike, ali jih zbiraš?

Ja faunus to je tako če ti je edina igrača barbika:) Enkrat sta mi kupila fake, in sem opazila da je fake pa rekla sta mi da je barbika in je bila kar ena plastika ne od Matela sem čist popenla, uničen b-day takrat čist lol

Fotr je enkrat prinesu legokocke sem bila tut razočarana, sicer potem sem tisto bajto iz legokock zgradila samo ni barbika zaradi njenih dolgih nog pasala v tisto malo leggo bajto.

Ojoj haha, zabil si celo škatlo žebljov v travo lol, to me spominja name k sem isto v ribnik, ki som ga imeli takrat pred bajto vlila cel šampon da je nastala lepa pena (bazen za barbiko) in potem sem zmetala še barbike not da so se loh kopale. Stari je čist ponoru.

Hahaha, oprosti, ker me tale tvoj uničen bday tako nasmeji 🙂
Dekle, zamenjaš tiste legokocke za sestrine (pač od moje sestre) barbike, da nazaj vzpostavima ravnovesje v vesolju? 😀

Jaz se včasih počutim otrok. A bom lahko za dudle vlekel, če prideš? :))
Antilopa, po čem to ženske presodite, kateri je nevaren? To kar na pamet nekaj vedve z Bibitko špekulirata. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja itak faunus js bi to takoj zamenjala. Takrat nisem mogla verjeti kako mi je fotr lahko legokocke kupu ko je pa vedu da jih sovražim:) No pol na koncu se je sam igral z njimi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close