Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Res MONovci tako lepi, pametni… popolni?

Res MONovci tako lepi, pametni… popolni?

Prebiram tele teme na čveku in se čudim. Vsi lepi, popolni, pametni, noben nobenega kg preveč, vsi urejeni, podepilirani in oh in sploh super.
Gledam po ulici, po znancih pa ugotavljam povsem drugo sliko. Na kupe ljudi, ki imajo preveč kg, na kupe presuhih, tistih z lepo postavo pa ni ne vem koliko. Gledam znance pa jih je veliko v problematičnih vezah, tu gor vsi v idealnih, gledam samske znance pa si želijo biti v vezi, tu gor vsi samski zadovoljni s samskostjo in so super in vse fajn, če kdo napiše, da si želi veze, ga že zanalizirate, da pobegne. Med znanci marsikdo brezposeln, zaposleni pa večinoma v dolgočasnih službah, z nizkimi plačami (pa je večinoma mojih znancev visokoizobražena). Tu gor naj bi bili vsi neki popolneži, v reali pa jaz vidim drugače.
Res ne vem ali se pretvarjate, da ste oh in sploh pametni in lepi in super, realnost je pa drugačna. Ali pa je MON res zbirališče popolnežev? Ali pa v reali živim med samimi nepopolneži?
V reali nič ne izstopam, ne izpadem čudaška. Ampak tule gor pa močno izstopam, ker sem daleč od tega vsega, kar vi ostali opisujete, da ste. Nisem ideal lepote, nisem ideal pameti, nisem oh in sploh. Sem čisto navadna ženska z neidealno postavo, z neidealno službo, z neidealnimi odnosi. Prav ne pašem med MONovce.
Tu in tam se najde kaka svetla izjema, ki ne misli, da je popolna.

Pa se vseeno zadržuješ tu 😉 Kaj to pove o tebi?

Zadovoljnost s sabo in okoljem, v katerem živiš, pa je stvar zornega kota in lastne naravnanosti, ne toliko kako to izpade drugim. Nekomu je lahko ena služba super, drugemu je bedna.

Sicer ne vem, kje točno si zasledil/a popolnost pišočih. To je samo v tvoji glavi. Zavist pa ti zamegli razum in razpihuje čustva. Kaj imaš od tega?

Ja res je, vsi smo tukaj popolni, sploh JAZ, če te zanima poglej moje prečudovite, perfektne slike, lahko ti jih pa še kaj pošljem če te zanima…

Ja perfekcija je res greh včasih…ahhhhh

LOL

(za tiste, ki ne dojemate black humorja in sarkazma je tole joke)

Drugače pa, zakaj ti je nelogično da so neznanci na net-u lahko tudi fizično privlačni ljudje? A misliš da na net-u visijo samo debeli, asocialni ljudje z nezanimivimi jobi?

Na net-u smo vsi ljudje tega sveta, tako da nas je svašta in svega tu gor.

Čudim se MONam, da ste vsi tako zelo popolni. V reali pa je stanje povsem drugačno. Tam pa ne srečujem samih popolnežev. Tam se zlijem s povprečjem. Če pa tule berem vaše komentarje in če bi smatrala, da je vse res kar pišete, sem jaz poden od podna. Še dobro, da v reali ni tako. Tam lepo spadam v povprečje.

čisto navadna ženska, težava je samo v tvoji predstavi o tem, kakšni ljudje so tukaj gor. Jaz jih niti približno ne vidim tako, kot jih ti. Vem, da jih je kar nekaj s prekomerno težo, vem, da jih je ogromno samskih, nekaj jih je v resnih zvezah. Kakšni so njihovi odnosi ne vem, tudi, kako je kdo lep ne vem. Lepota je itak relativna, po svoje s(m)o res vsi lepi. Tvoj pogled se mi ne zdi preveč objektiven, realen. Morda pa moj ni. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

‘čisto navadna ženska’ še nekaj bi ti povedala, to da ti vidiš ljudje na mon-u kao perfektne in v reali debele in dosadne je tvoja percepcija in videnje. Kaj pa ti veš skozi kaj gredo ljudje? Kaj se jim dejansko dogaja v življenju?

NE VEŠ

Enostavno ne veš, nihče od nas ni perfekten, perfekcija je iluzija in če ti druge vidiš kot perfektne imaš neke svoje probleme samo uporabljaš napačen filter da jih pucaš skozi random tujce, ki so v tvojih očeh perfektni. Itak imamo vsi svoje probleme in težavice in gremo skozi lajf tako kot ti z ups and down-i.

Jaz pa priznam, da nisem idealne službe, da nisem ekstra lepotica, da se ne znam ličit, da ne znam 5 tujih jezikov, da imam nekaj kg preveč, da sem stara nad 30 in ne boste verjeli, da sem samska in kot taka po besedah nekaterih popolnih MONovcev povsem prežvečena in tako naprej. Nisem perfektna. Sem čisto običajna. Zdaj pa me pljuvajte, da sem grda, neumna in zato samska :).

Marko, preveri teme, kjer nekdo napiše svoje težave, kako se usuje po njem.
Poglej temo o tem kaj vas moti pri ženskah in moških recimo… sami popolneži.
Le kako si bo nekdo tak navaden človek, s težavami, upal sem gor napisat kako svojo težavo, če se ga pa takoj popoljuva?
Taki običajni ljudje, navadni, sem gor sploh ne upamo pisat kaj preveč, ko ste pa vsi tako oh in sploh super.

Ja in pač si kakršna si, saj telo je itak samo kostum, keep it healthy thats all:) Zakaj bi te pljuvali? Imej se rada in bodi zadovoljna sama s sabo in kaj te briga kaj si drugi mislijo o tebi.

Js sem še ponosna da sem samska by the way. Ne vem od kdaj je biti samski sramota. Js govorim več jezikov ja, samo ne vprašaj me za številke, ker sem luzer v matematiki, imam rahlo disleksijo v cifrah. Vsi smo talentirani na različnih področjih in prav je tako.

Saj imaš druge kvalitete, vsak človek jih ima.

Na srečo je tukaj gor več forumov in ponekod se debata odvija precej drugače kot tukaj.

Ostalih še nisem čekirala, razen čustvene inteligence, tem je res višji nivo, je pa tudi manj aktiven forum. Tule gor sem bila pa vedno popljuvana, če sem odprla temo zaradi kake svoje težave. Pač v stilu, da sem neumna, grda ali kaj takega.
V glavnem tu gor ni za odpirat tem, če imaš kak čisto običajen problem.

Tule gor piše da je ženski in moški čvek ne pa Terapije pri profesionalnih terapevtih. Tu smo ljudje iskreni kakor smo lahko no vsaj jaz sem in povem tako kot je.

Vseeno ti bodo tukaj lahko tudi ljudje iskreno povedali kaj si mislijo, nakar je veliko prof. terapevtov ki se jim jebčka za kliente in te samo tolažijo, resnica in pravo delo pa ostaneta nekje v ozadju.

Če ti je kdo rekel, da si grda in si mu ti verjela, je to malo naivno od tebe a ne. Noben te ne vidi in poleg tega imamo različne okuse. Torej, če ti kdo reče, da si grda preko foruma in mu ti verjameš oziroma te to prizadene, potem je težava v tebi, ker verjameš, da si res grda in ne v tem, da te drugi tako vidijo. Vedno bomo nekomu “grdi” in nekomu “lepi”, pomembno pa je le tisto, kakšni se zdimo sebi. Tisto vedno nosimo s sabo, ne glede na to, kje smo in s kom smo. Tega ti nihče ne more vzet, pa če se še tako trudi, če mu sama ne dovoliš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]Kaj pa vem če je kdo res pljuval. :/
Smo pa nekateri “nerodni” pri izražanju in se kdo včasih počuti “popljuvan” čeprav ni mišljeno tako. Velokokrat se zgodi, da kdo vpraša za “nasvet” in se vsuje toča kritik, oz različnih mnenj, avtor si je pa že pred vprašanjem izdelal “odgovore” v glavi in ko se ljudje ne strinajajo z njim je užaljen, prizadet, se počuti nelagodno.

Ja On_, samo še vedno mislim da tukaj gor vsi podajamo iskrena mnenja, tako da si avtor lahko potem na koncu sam ustvari sliko in razmisli kaj je najbolje zanj.

A ne, ne, mi nismo popolni. Mi samo vemo kako bi moralo biti, da bi bilo popolno, medtem ko drugi tega ne vedno. In ker ne vedo, ustvarjajo nepopoln svet. Ker pa je svet nepopoln, tudi mi ne moremo biti popolni. Ja, smo nepopolni, ampak za to so krivi drugi. :-)))))

Joj, ne nam jemati tega veselja in prilik, da se tu lahko hvalisamo, ker nas v realnem življenju nihče ne pohvali in ne opazi, no :-))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ja no, ona se vsaj zlije s tistimi bajsiji pa povprečnimi v množici, mi smo tako odurni in smotani da nas še uni ta sivi v reali ne opazijo. lol

Vidva z Boomom,a ja pa ferbčna tudi, ste razumeli point te teme :). Zgleda, da ne spadate v kategorijo MONovcev, ki jih omenjam :).

[/quote]

Vidiš, pa se že bolje počutiš. :))

Hja, no se osebno kar v redu zlivam z bajsiji in povprečnimi pa s sivimi tudi, nič čudnega da se tu počutim nesprejeto 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ja ostali smo pa tolk grozni in nesramni.

By the way pazi se ferbčne ravno ona je bila arogantna tudi pri drugih ljudeh v drugih temah.

Tale forum je točno tak kot reala, tisti ljudje ki smo iskreni smo vedno popljuvani, tisti ki so pa podmukle hinje jih pa kujejo v zvezde aja dokler se ne znajdejo sami s sekiro v hrbtu auč:)

Hvala bogu da resnica vedno privre na plano.

Nekak mi tele besede, ki sem jih odebelila, dišijo po vzvišenosti?
Domnevam, da prijateljico, ki se zredi za 10, 20kg skenslaš, ker z bajsiji se pa ti ne družiš? Ali pa se mogoče motim in ima celo bajsije za prijatelje?

Sva že dve 🙂 nepopolni ženski na MONu :).

Hja, no se osebno kar v redu zlivam z bajsiji in povprečnimi pa s sivimi tudi, nič čudnega da se tu počutim nesprejeto ;)[/quote]

Tudi ti si napisala v svojem prvem postu, da so ostali ljudje v reali debeli in povprečni z dolgočasnimi službami in nizkimi plačami in da se sama perfektno zliješ z njimi.

Jaz sem to samo še povdarila s sakrastičnimi besedami, kar si ti ne upaš ampak tiščiš v sebi:)

Sem navajena da me ljudje polarizirajo v real lajfu in na net-u sem tak tip ženske. Eni me imajo zelo radi drugi me pa ne marajo zaradi moje iskrenosti, ki jim bode v obraz.

Meni je vseeno, sama zelo dobro vem kdo so pravi ljudje zame kdo so pa igralci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close