Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Res mastni lasje

Res mastni lasje

Imam 28 let.Imam KRONIČNO MASTNE LASE.To pomeni,da so drugi dan lasje mastni,kadar si jih umijem dan prej.Imam tanke,svilene,ravne lase.In res zelo mastne.Včeraj sem si že vsa obupana dala po pranju malo kisa na lasišče,ki sem ga seveda sprala.Občutek je bil odličen.Čutila sem,kako mi kis “uniči”mastnost.Kako smem dozirati in koliko KISA?In zakaj za božjo voljo se mi lasje tako zelo mastijo???Noben šampon ne pomaga,verjemite.
Hvala vam
Obupana Mirjana

Pozdravljena,

Najverjetneje gre za hormonske tezave.
Sama se v to ne bi podrobneje spuscala in bi te napotila k primernemu strokovnjaku.
Vem le, da so v takih primerih dostikrat tudi dermatologi priporocili hormonske tablete in sicer Diane 35 (kontracepcijske). Ce zanemarimo negativno stran kontracepcijskih tablet, kar se las in koze tice, pomagajo.

Srecno!

Alenka Dirnbek

Pozdravljeni!

Tudi jaz imam isti problem, in sicer zelo mastne lase, ki jih moram prati vsak drugi dan. Preizkusila sem Diane35 pa niso prav nič pomagale glede lasišča. Povzročile so mi samo dvig teže in napihnjenost.

Lep pozdrav

Tudi jaz imam že proti večeru mastne lase, kadar si jih zjutraj umijem!!! In ker jih vsak dan umivam, je lasišče zelo izsušeno, in me potem še srbi. Bolj ko se praskam, hitreje se lasje zmastijo. Kontracepcijskih tablet si ne morem privoščiti, ker skušam zanositi. Kaj naj storim?? Hvala za odgovor.

Justov šampon tea tree.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close