Najdi forum

res grdo morje?

Nekaj gledamo Djerbo, hotel MARIQUEEN. Sedaj pa mi kolegica pravi, da je na Djerbi grdo morje, trava… Mi lahko kdo več pove o tem, je kdo že bil v prej omenjenem hotelu??

moje izkušnje z morjem na djerbi so samo, da je bilo precej razburkano (valovi). Drugače pa mi smo bili blizu Midouna in je bilo precej čisto. lP!

http://www.mojepotovanje.si

Mi smo bili pred nekaj leti na Djerbi v hotelu Sidi Slim in je bilo morje res grozno – sploh nismo mogli noter, toliko trave je bilo. Je pa res, da je bila pred sosednjim hotelom čisto druga slika – lepo, čisto morje. Izvedeli smo, da je tudi precej odvisno od hotela, kako čistijo plažo ipd. Vsaj mislim… Naš hotelček je imel res zanič plažo, je pa bilo vse drugo super, kopali pa smo se v bazenih oz. pred sosednjim hotelom.

Plažo nekaterih hotelov vsako jutro očistijo, te so pač bolj čiste, kjer ne čistijo, so kupi trave. Sicer pa druge “umazanije” razen morske trave ni, ta je pa pač del morja, nas ni motila.

Zelo lepo morje pa je na neobljudenem Otoku flamingov, kamor se gre z gusarsko ladjo.

Mi smo imeli vedno očiščeno plaži. Bili pa smo v Vincci Djerba Resort.

lp,
G

Svinjarija gor – dol , samo da niste na Hr.
lp

Najbolše boste naredili da greste na maldive ali sejšele,kjer 100% ni trave in so lepe plaže. Svašta….plaže na Djerbi niso last hotelov, torej je pač čisto od njihove dobre volje odvisno ali bo trava na obali ali ne…nehte komplicirat, sicer pa tud če vam bo plaža všeč…se bo sigurno najdlo nekaj kar vam ne bo uredu

ej, daj ne nakladaj. Si bil(a) tam?
na Maldivih je trava, pa še kako je.
Pa blato, pa mivka, pa majhen školke vmes, pa razne žvali vmes, pa cel jajc
Razen če boš plačal 1000€/noč
Pa še tam se ti bo kakšn pjan rus dru cele dneve, ponoč pa joku kakšen mulček.
Če boš mel pa mal sreče, bodo pa še mal gradil in boš cele dneve poslušal tovornjake in kladiva..Če jih ne bodo preglasil mimovozeči gliserji , pa avioni

Nikoli več, razen če sprivatiziram Laško in ne bom vedu kam s kešom!!

ej, daj ne nakladaj. Si bil(a) tam?
na Maldivih je trava, pa še kako je.
Pa blato, pa mivka, pa majhen školke vmes, pa razne žvali vmes, pa cel jajc
Razen če boš plačal 1000€/noč
Pa še tam se ti bo kakšn pjan rus dru cele dneve, ponoč pa joku kakšen mulček.
Če boš mel pa mal sreče, bodo pa še mal gradil in boš cele dneve poslušal tovornjake in kladiva..Če jih ne bodo preglasil mimovozeči gliserji , pa avioni

Nikoli več, razen če sprivatiziram Laško in ne bom vedu kam s kešom!![/quote]
to je blo vse sarkastično spisano…poanta je v tem, da kamorkoli bojo šli na dopust se povsod najde trava in nikjer ni popolno….to je blo mišljeno, nič drugega…če iščeš dlako v jajcu jo bo človek sigurno našel ;))))

Pred kratkim smo se vrnili iz Djerbe.Bili smo v hotelu Aladin Jerba in ti povem iz prve roke,da so tukaj čistili plažo vsak dan sicer malo trave je že bilo ampak je nemoteča,valovi sicer blagi samo dva dni,drugače pa je super hotel in nasplošno je bilo krasno!!!

Grey hvala za informacijo. Spraševala sem samo zato, ker je ena na forumu pisala, da je bilo toliko trave, da ni bilo možno kopanje.

SSS2 ne iščem dlako v jajcu in ne razburjej se, škodi lepoti. Pejt na dopust in lepo se imej!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close