res dobra knjiga
Ne vem kako lahko takale vprašanja dajete v eter – “res dobra knjiga, roman, ljubezenski ali kaj podobnega”.
tako smo si različni, …. kako lahko računaš, da boš kaj uporabnega izdela? Še knjižničarka bi ti lažje svetovala. Ali pogled na kakšno lestvi najbolj branih knjig ali prodajanih ipd.
To je ista bedarija kot vprašat, a ti je nek film všeč, a je dober. Mnenj bo toliko kotz spraševalcev…
Vse knjige irske pisateljice Maeve Binchy, od Prijateljev dalje, ti bodo zagotovo všeč. Morda si že vse prebrala pa jih daj še enkrat! Mene včasih prime želja po kakšni že prebrani knjigi in jo z veseljem berem še enkrat ali dvakrat! To ni nič narobe. Vsakič, ko knjigo ponovno berem jo berem drugače, če me razumeš.
Lahko pa se za spremembo lotiš kar knjig našega Finžgarja, so sijajne.
Vse knjige irske pisateljice Maeve Binchy, od Prijateljev dalje, ti bodo zagotovo všeč. Morda si že vse prebrala pa jih daj še enkrat! Mene včasih prime želja po kakšni že prebrani knjigi in jo z veseljem berem še enkrat ali dvakrat! To ni nič narobe. Vsakič, ko knjigo ponovno berem jo berem drugače, če me razumeš.
Lahko pa se za spremembo lotiš kar knjig našega Finžgarja, so sijajne.[/quote]
MON je zame res dragocen vir informacij, znanja, izkušenj.
Evo, pa sem izvedela, da se da knjigo prebrati še enkrat. In da to ni nič narobe. Hvala za ta nasvet!!!! Do sedaj sem mislila, da po prebranju knjigo vržem med star papir pa je.
Lahko pa se za spremembo lotiš kar knjig našega Finžgarja, so sijajne.[/quote]
MON je zame res dragocen vir informacij, znanja, izkušenj.
Evo, pa sem izvedela, da se da knjigo prebrati še enkrat. In da to ni nič narobe. Hvala za ta nasvet!!!! Do sedaj sem mislila, da po prebranju knjigo vržem med star papir pa je.[/quote]
ma te ni sram,da vržeš knjigo med star papir?
Gia1,ja sta kar zanimivi,
trenutno berem Konsalika(nemškem jeziku)kar zanimivo,..
Jaz berem marsikaj, meni osebno so zelo všeč:
Ljubezenske, ki so name pustile močnejši vtis so:
– Markus Zusak Kradljivka knjig
– Haruki Murakami – 1Q84
– Orhan Pamuk – Muzej nedolžnosti
– Chris Cleave – Druga roka
– Syngue Sabur – Kamen potrpljenja
– Isabel Allende – Otok pod morjem
– Khaleid Hosseini – Tisoč veličastnih sonc
– Jode Picout – Preprosta resnica
– Jefrrey Eugenidec – Middlesex
– Joanne Harris – Chocolate
– Bernard Shlink – Bralec
– Gabriel G. Marquez – Žalostne kurbe mojega življenja
– Philipa Gregory – Druga sestra Boleyn
– Klun – Pride ženska k zdravniku
– Anita Amirezzvani – Kri cvetlic
in še in še….
Vsaka je odlična na svoj način, so pa briljantno napisane (za moje pojme), ena ganljiva, ena bizarna, ena pretresljiva, skratka….je pa vedno (razen v prvi) ena ljubezenska zgodba v ospredju ali ozadju….
dobra Knjiga je NARKOMAN NIKOLI, ki sva jo februarja izdala Simon Popović in Helena Kobal (več informacij na naslov: helena.kobal@gmail.com)
Knjigo je mogoče najti v Lavričevi knjižnici Ajdovščina, kmalu pa še v nekaterih ostalih po Sloveniji.
Želim poučno branje
Forum je zaprt za komentiranje.