Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Reporter in njegovi antivakserji

Reporter in njegovi antivakserji

Prepričana sem, da ne Reporter in ne njihovi antivakserji ne bi poskrbeli za nas, če se bi se pojavili dolgoročni neželeni učinki njihovih cepiv za varnost katerih proizvajalci ne jamčijo.

Zaradi živine ne moremo na dopust in doma imamo boljšo pijačo in boljšo družbo, kot v njihovih gostilnah.

Nobenih dolgoročnih preizkusov ni in nihče uporabnikom ne more zgoditi, da uporabniki čez deset let ne bodo zboleli za limfomom, prioni, multiplo sklerozo ali avtoimunskimi boleznimi. Kdo bi takrat skrbel za našo živino in naše otroke? Kdo? Reporter ali antivakserji? Mislim, da bi si v slogu komunistov oboji zgolj prigrabili našo zemljo in jo potem zanemarili. Veste kakšno zanemarjeno zemljo smo dobili nazaj? Primerno zgolj za koze in ovce! Prej je bila pa na eni parceli pšenica na drugi je bil pa krompir.

In kdo bi poskrbel za prebivalstvo, če bi vsi, razen antivakserjev, imeli prione, multiplo sklerozo ali raka? Jaz mislim, da oni zagotovo ne bi plačevali našega zdravljenja ali izobraževanja naših otrok. Sin je šel na pravno fakulteto in potem je šel na prakso. Prakso dajalec nam je pa zato odpeljal pol prašiča in petnajst litrsko steklenico žganja. Poklicala sem ga po telefonu in s šibami oblečeno seklenico sem dobila nazaj. Vsaj nekaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close