Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Repenčenje naših veslačič nato pa se prevrneta

Repenčenje naših veslačič nato pa se prevrneta

Slovenski kajakašici na mirnih vodah sta pred OI napenjali sicer res velike bicepse in se nekaj repenčili pa tudi povedali da sta naturalni in zelo daleč od dopinga, potem pa taka začetnioška napaka da se v ključnem trenutku prevrneta, za posladek pa še trener, ki je mož od tiste z manjšo roko, nekaj razbija v besu po tribuni.

Ves kako je, zivemu cloveku se marsikaj zgodi 8n cloveku, ki nekaj dela, se lahko zvodi marsikaj, tudi take bedaste zacetniske napake kljub ogromni kilometrini.

Jaz sem naceloma zelo sproscena, nimam nobene treme pred javnim nastopanjem, blestim, pac taka sem po naravi in enkrat na enem razgovoru za sluzbo, ko mi je bilo celo vseeno, ce me vzamejo ali ne, sem zamrznila in to tako, da v nekem trenutku nisem vedela niti kje sem, kaj sele, kaj delam tam.

In kaj naj zdaj? Nimam niti malo slabe vesti in se niti po tem razgovoru nisem niti slucajno slabo pocutila, vem, da naceloma nisem taka, to se mi je zgodilo enkrat in nikdar vec.

Vam, kavcarjem, pa verjamem, da se kaj takega ne more zgoditi, vam se itak zivljenje dogaja samo v glavi!

Najboljši je bil “komentator” Fortin, ki ni imel blage veze kaj se dogaja. Ma kje najdejo te škise?

Odgovor na objavo uporabnika
ui tu zo, 03.08.2021 ob 17:20

Slovenski kajakašici na mirnih vodah sta pred OI napenjali sicer res velike bicepse in se nekaj repenčili pa tudi povedali da sta naturalni in zelo daleč od dopinga, potem pa taka začetnioška napaka da se v ključnem trenutku prevrneta, za posladek pa še trener, ki je mož od tiste z manjšo roko, nekaj razbija v besu po tribuni.

Sta pač veslali tako kot ti avtor pišeš.

Za avtorja,

daj drži gofljo, pa probaj navijat za naše športnike. Bo šlo to v tvojo tumpasto betico?

meee393, 03.08.2021 ob 18:56

Za avtorja,

daj drži gofljo, pa probaj navijat za naše športnike. Bo šlo to v tvojo tumpasto betico?

Kwaspati živčen, sej norenje trenerja Janića po tribuni najbrž ni hot and kool?

Ostermanka ima pa res bajceps vsaj 35 cm obseg, mogoče 37… 😀

PIKULET CENZURIRANI, 03.08.2021 ob 20:28

Kwaspati živčen, sej norenje trenerja Janića po tribuni najbrž ni hot and kool?

Ostermanka ima pa res bajceps vsaj 35 cm obseg, mogoče 37… 😀

Ne gre se za to, kako je trener skakal gor pa dol. Normalno da je. Saj tud pri fuzbalu si pulijo lase, živčno žvečijo in se kregajo s sodniki zaradi “prekrškov”. Pa pri košarki je isto, itd….

Ob avtorjevem zapisu se mi zdi, da komaj čaka na kakšen kiks športnikov in potem to takoj pametovat in komentirat na forum. Pa seveda vse po vrsti spljuvat. Tipično slovensko. Dejte se že mal sprostit folk, pa se veselit že osvojenih slovenskih kolajn. Bo šlo?

Dhcbhdjnc, 03.08.2021 ob 18:46

Najboljši je bil “komentator” Fortin, ki ni imel blage veze kaj se dogaja. Ma kje najdejo te škise?

Ne gledam športa. A to je un k ima male brkice? :))) če je ta potem vsaka čast hehe

Saj še onidve nista prav dojeli, kaj ju je vrglo iz čolna.

Meni je žal zanju.

Tudi na ulici se ti spodrsne in si zlomiš nogo, pa ne moreš razumeti, kako se to zgodi.

Rada gledam olimpijske igre, ker so ti tekmovalci med seboj prijatelji in si pomagajo, ne glede na to ali so Amerikanci, Kitajci ali Slovenci.

V politiki tega ni.

Ah, naivnost. Tudi v športu deluje egocentričnost kot v politiki. Tekmovanje vsakogar proti vsakomur v bitki za priznanja. Koliko poškodb povzročijo drug drugemu, ko se dve ekipi udarita za naslov na igrišču. Koliko ene umazane igre. Politiki se ravno tako rokujejo in smehljajo v kamere, kot se športniki objemajo po tekmi, v resnici pa vsak zasleduje samo svoj sebični interes.

Desperadodajka, 04.08.2021 ob 07:24

Ah, naivnost. Tudi v športu deluje egocentričnost kot v politiki. Tekmovanje vsakogar proti vsakomur v bitki za priznanja. Koliko poškodb povzročijo drug drugemu, ko se dve ekipi udarita za naslov na igrišču. Koliko ene umazane igre. Politiki se ravno tako rokujejo in smehljajo v kamere, kot se športniki objemajo po tekmi, v resnici pa vsak zasleduje samo svoj sebični interes.

A ni vedno tako, bsaj v sportu ne!

V politiki se zlizejo zaradi interesa,

v sportu se pa tekmovalki na koncu objameta, ceprav je eni blesavo spodletelo in je izgubila finale, druga pa dobila zlato medaljo,

ali pa si dva sportnika posteno razdelita zlato medaljo…

Kje si to kdaj videl v politiki?

Pa dajmo noooo,. res sta s enkeja napihovali in šopirili prej in nato jokec ins tokec, ko sta čofotali po fukušima vodi, tisti trenr pa, ki je razbijal po tribuni, jaz bi mu dal odpoved, če je slučajno na državnih jaslih.

a ne vedno, 04.08.2021 ob 09:10

A ni vedno tako, bsaj v sportu ne!

V politiki se zlizejo zaradi interesa,

v sportu se pa tekmovalki na koncu objameta, ceprav je eni blesavo spodletelo in je izgubila finale, druga pa dobila zlato medaljo,

ali pa si dva sportnika posteno razdelita zlato medaljo…

Kje si to kdaj videl v politiki?

Oja, v politiki in gospodarstvu si tudi “razdelijo” – procente glede na dobljeni ali prevzeti posel 🙂

wESLU, 04.08.2021 ob 09:12

Pa dajmo noooo,. res sta s enkeja napihovali in šopirili prej in nato jokec ins tokec, ko sta čofotali po fukušima vodi, tisti trenr pa, ki je razbijal po tribuni, jaz bi mu dal odpoved, če je slučajno na državnih jaslih.

Dej odpujsaj nazaj v blatno mlako iz katere si pririlo.

A to, da sta se danes uvrstili v polfinale, vsaka solo, ti pa ne gre iz blatnega rilčka?

Ob taki brzini, šricanju adrenalina, finiširanju, sta pač izgubili ravnotežje – se zgodi. In ni se zaradi tega treba iz njiju norca delat. Garata vsaj 4 leta za eno tako tekmo.  A ti garaš z eno in isto ponavljajočo stvarjo kdaj v življenju po par let, vsak dan,  za nekaj, da dosežeš tisti tako želeni cilj v tistih 5h minutah – once in a life time?

Očtno v življenju šenikoli nisi trdno garalo, da bi vedelo, kaj pomeni garat tri, štiri leta, potem ti pa spodrsne.

A ti misliš, da ti na prikritem ledu se ne moreš stegnit, pa da ti ledena sveča ne more past na glavo nekje? Šit happens. Vsem in vsakomur od nas.

Najšprej duvanje nato pa cviljenje

SE MOTIŠ, 04.08.2021 ob 14:44

Najšprej duvanje nato pa cviljenje

Ti se skrij nazaj v svojo mišjo luknjo, če ne zmoreš razumet športa. Ti bi se tud duvala, če bi šla na OI. Skratka, skrij se v svojo luknjo.

Tresla se je gora, rodila se je mis.

Aaaa, spet ti, s kavča! Olimpijske vidiš le po TV. Toliko o sposobnostih.

Anonimno 8231, 04.08.2021 ob 09:21

Dej odpujsaj nazaj v blatno mlako iz katere si pririlo.

A to, da sta se danes uvrstili v polfinale, vsaka solo, ti pa ne gre iz blatnega rilčka?

Ob taki brzini, šricanju adrenalina, finiširanju, sta pač izgubili ravnotežje – se zgodi. In ni se zaradi tega treba iz njiju norca delat. Garata vsaj 4 leta za eno tako tekmo.  A ti garaš z eno in isto ponavljajočo stvarjo kdaj v življenju po par let, vsak dan,  za nekaj, da dosežeš tisti tako želeni cilj v tistih 5h minutah – once in a life time?

Očtno v življenju šenikoli nisi trdno garalo, da bi vedelo, kaj pomeni garat tri, štiri leta, potem ti pa spodrsne.

A ti misliš, da ti na prikritem ledu se ne moreš stegnit, pa da ti ledena sveča ne more past na glavo nekje? Šit happens. Vsem in vsakomur od nas.

Garam za male pare že cel življenje, pa mi še ni spodrsnilo. I nisam se prevrnuo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close