repelenti
mene to tudi zanima… pa se ni blo nobenga odgovora.
Upam, da bo zdaj kaj vec srece 🙂
A je OFF ( z vec kot 30% DEET) dober v praksi in ga je dobro vzeti kaj vec zraven, al se je boljse s tem zalozit tam kamor prides? Cez 1 teden namrec potujem v Indijo pa se nisem na “komarskem” podrocju nic zalozen.
Lp!
ziv,
glede repelentov, naceloma pr ns ne dobis kej konkretnga, usaj ne da bi jest vedu. Polet sm biu v Zambiji in sem iz VB narocil repelent z 50% Deet , lahko kups tud z 100%. Verjem, tale s 50% je zlo ucinkovit, preizkuseno,sicer prvih 5 minut mal smrdis :)) ampak, se splaca. Edin na nasi carini sm mel probleme,ker so to uvrstil kot nevarno toksično snov. Tezave se rešiš tako, da pošleš po faxu na špedicijo na brnik izjavo, da je zadeva za osebno uporabo, da ne bos prodaju v Slo in da bos to odpelu vn iz drzave. tko ti pol takoj dostavjo, sam to treba cimprej narest ker ti 1 dan na špedicijo pol naprej računajo po 5 jurjev. Ce pa se kej rabte pa kr prasite 🙂
lp,Miha
Jaz sem na Maldive in Karibe vzela Off. Moram pa povedati, da so mi na Maldivih precej komplicirali in mi tudi na koncu Off zaplenili (zaradi strupenih substanc). Nekatere tropske dežele ne pustijo vnosa strupenih snovi! Kakor koli že…..naj bo v manjših embalažah, pa bodo verjetno spregledali. Off je kar vredu!
Forum je zaprt za komentiranje.