Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Rent-a car v Grčiji – Zakintos

Rent-a car v Grčiji – Zakintos

Letos bomo dopustovali v Grčiji, na Zakintosu. Zanima me, če je rentanje avtomobila res drago oz. koliko stane najem/dan.
Vsaka info. dobrodošla!

LP

Cene so kot pri nas, ampak na Zakintosu tako nimaš kaj videt tako da avta v bistvu ne rabiš.

Smo v vasici Drossia, ki je precej oddaljena od mestnega vrveža (Tsilivi npr.), tako da bomo avto najbrž rabili.

25 € na dan za Matiza na otoku Samosu.

to sploh ni res da ni tam kaj za vidt… mi smo mel 4 dni avto pa smo ceu otok prevozil in se res splača ( cene se ne spomnim, ker je blo 2 leti nazaj); priporočam SZ del otoka, kjer smo obiskal najlepše zalivčke in nam ni blo žal da smo vzeli avto… Bli smo 4-je, in se razdeli stroške, je pa bolše kot motor, ker je na kakšnem koncu kar klanec in tiste vespice nikamor ne grejo :))
aja…mi smo bli tut v TSILIVI-ju in je lušno mestece

lp

Mi smo bili tudi tam, ti poročam, ko pridem domov! V katerem hotelu pa boste?

NI RES, da ni kaj videti!

Zakintos je ves zelo lep. Mi smo tam kupili vodič po otoku, najeli avto (žal se ne spomnim cene, bom vprašala mojega, ki ima boljši spomin) in prekrižarili ves otok, v bistvu smo si ogledali vsa večja naselja. Dovolj je že nekaj dni, mi smo se v teh dneh vozili vsak dan na drugo plažo, najbolj všeč nam je bila plaža Mare Beach na jugovzhodu. Ostale dni smo se predvsem kopali, tako na mestni plaži kot tudi v hotelskem bazenu. Sicer mi je v spominu najbolj ostal Navagio zaliv z nasedlo gusarsko ladjo, izlet z ladjo k želvam, samo mesto Zakintos (so imeli ravno fešto ob ta večjem prazniku), pečine na jugu – sicer pa hrana, prijaznost ljudi in to, kako lepo je poskrbljeno za otroke. Ob izposoji avta smo dobili tudi varnostni sedež za otroka.

Boš videla, da se boste lepo imeli!

Mislim, da smo dali za 7-dnevni najem okoli 200 evrov – ma nisem prepričana.

letos na sosednjem otoku (kjer pravtako prevladujajo angleški turisti) je en dan matica 35 eur, puntota a/c 40 eur; 3 dni pa 80 oz. 100 eur

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close